|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kenguru
26.8.2009 15:50:00   
madejka
Jaz ne vem al ne najdem pravega podforuma al ga pa ni za tole?!
Prosim prestavite me, če sem falilauser posted image

Iščem kengurujčka za nošenje (zdaj 3 mesečnega) otročka, ker sem z vozičkom premalo mobilna za našega 2-letnikauser posted image Pa me zanima, katerega kengurujčka priporočate. Se sploh ne znajdem v vsej ponudbi.
Sem imela sposojenega nekega starega Chiccota, pa so me ramena bolela za popenit...
Prosim za nasvet!

Aja pa gledala sem tudi sleepy wrap, ampak nisem glih spretna s temi trakovi, pa ne vem, če ga bi znala uporabljat, da nama bi bilo obema udobno. Imam doma tudi vrečo - tole - ampak ta mali noče bit not, ker mu je zgleda prevroče... al pa si je jaz spet ne znam prav namontiratuser posted image user posted image

soooonček je, soooonček
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kenguru
26.8.2009 16:35:34   
ledenaa
Imela sem http://www.mojskratek.si/default.asp?detailID=709&ime=Hotsling_Everyday&mid=sl&pid=modul_it&wid=275

Čisto po resnici pa takole: bolelo te bo v vsakem primeru,tista ki pravi da nima nobenih bolečin laže
četudi imaš štorkljo,kenguru bla bla bla...te hrbet boli v vsakem primeru
res pa je da je mene manj v hotslingu kot pa v kengurujčku

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.8.2009 20:44:03   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

Čisto po resnici pa takole: bolelo te bo v vsakem primeru,tista ki pravi da nima nobenih bolečin laže
četudi imaš štorkljo,kenguru bla bla bla...te hrbet boli v vsakem primeru
res pa je da je mene manj v hotslingu kot pa v kengurujčku

To je čisto res, ja. Le da mene ne boli hrbet, ampak vrat in glava. Te zgornje vratne mišice.
Imam pa Babybjorn kengurujček, ki je drugače čisto fajn. Sem zadovoljna z njim.

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.8.2009 11:55:07   
tinkamarinka
Mi smo uporabljali Babybjorn in nam je bilo super. Kupili so ta dražjega, do 12 kg. Ta je tako narejen, da razbremeni zgornji del hrbta tako, da bolj nosiš na bokih.

In mene ni nikoli bolel hrbet ali križ, pa sem jo nosila do 10 kg. Potem je bila prevelika in me je s svojimi nogami ovirala pri hoji. Nosila pa sem jo veliko, ker v vozičku nio marala biti. In ne lažem, da me ni bolelo, je pa res da sem visoka 177 cm.

No pri 10 mesecih smo pa nabavili nahrbtnik in jo zdaj tam nosimo.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.8.2009 11:58:52   
tinkamarinka
Imam pa tega: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=159387

(odgovor članu tinkamarinka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.8.2009 13:50:25   
madejka
Babike hvala za odgovore!

Tile slingi in trakovi mi res ne sedejo... sem čisti butl, kar se montiranja tega tičeuser posted image

Tinkamarinka sem si nagledala tega Babybjorna in se mi res dopade.
Se mi je pa ena moja julijka ponudila, da mi posodi njenega Tomya, tako da zaenkrat ne bom rabla kupovat... bom vidla kako se bo obneslo.

HVALA!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu tinkamarinka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.