Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Privat vrtci na Gorenjskem! 26.8.2009 10:19:38
|
|
|
|
bskrle
|
Nekaj katoliških vrtcev je, waldorfskega tudi ustanavljajo, v Kamniku je tudi en zasebni vrtec Peter pan ...
|
|
RE: Privat vrtci na Gorenjskem! 26.8.2009 10:36:30
|
|
|
|
živa
|
Kje na Gorenjskem te pa zanima? V Radovljici bodo menda jeseni odprli waldorfskega in pred kratkim sem brala, da je še nekaj prostih mest ... V Medvodah je župnijski, v Preski. Za ostale kraje pa ne vem. Lp, živa
< Sporočilo je popravil živa -- 26.8.2009 10:37:09 >
|
|
|
|
RE: Privat vrtci na Gorenjskem! 27.8.2009 21:53:54
|
|
|
|
anže
|
V Preddvoru tudi Lp
|
|
|
|
RE: Privat vrtci na Gorenjskem! 28.8.2009 9:41:02
|
|
|
|
ZARA
|
HVALA!
|
|
RE: Privat vrtci na Gorenjskem! 29.8.2009 12:37:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anže V Preddvoru tudi Lp Kje?!
|
|
|
|
RE: Privat vrtci na Gorenjskem! 29.8.2009 19:35:22
|
|
|
|
ZARA
|
V Preddvoru.
|
|
RE: Privat vrtci na Gorenjskem! 30.8.2009 15:24:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje?!?!?
|
|
|
|
RE: Privat vrtci na Gorenjskem! 31.8.2009 20:59:04
|
|
|
|
korajža
|
Niste dobili vrtca? Kje pa iščeš varstvo? Jaz poznam samo vrtca v Radovljici in Hrušici; bili na igralnih uricah. Mesta še niso v celoti zapolnjena, zato mislim, da je vpis še možen. Z vprašanjem; v kateri vrtec, sem se ukvarjala marca, nisem vedela ali naj vpišem otroka v W. V.ali v t.i. navadnega. Kolegica ima otroka v W.V. in njena hči je vidno navdušena, mami pa pravi, da mala komaj čaka,da se bo vrtec ponovno začel. Njena deklica je umirjena, prijazna ipd. Moj otrok je... , na koncu sem se vseeno odločila za navadni vrtec, jutri štarta, bomo videli...
|
|
RE: Privat vrtci na Gorenjskem! 1.9.2009 9:07:52
|
|
|
|
ZARA
|
Ne, ne, ni zame, korajža. Smo že zrihtali. Najlepša hvala.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?