|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Naj nadaljujem z odvajanjem?
25.8.2009 18:49:11   
Maleal
Naša user posted image  je bila maja stara 2 leti,pred 2 mesecema sva začeli z odvajanjem pleničke in sva zelo neuspešni,polula se tudi po 5x v hlače,od začetka je ni motilo,zdaj vsaj reče da je lu lu,ali pa takrat,ko ji je sila reče da greva lulat,sedi malo na školjki,reče da je že,čeprav vedim da ni,potem pa se čez par minutk polula v hlačke,kaj naj nardim-nadaljujem z odvajanjem ali ji dam nazaj plenico?Jeseni gre prvič v vrtec,tak da je boljše da ji dam za tja pleničko?

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Naj nadaljujem z odvajanjem?
25.8.2009 19:49:03   
honey
Ne vem, mogoče bi bilo dobro še malo vztrajati? Naš je bil aprila star 2 leti, junija pa, ko je postalo toplo, mu je mami enostavno snela plenico. Seveda je bilo kakšna 2 dni zelo veselo, ampak mu je enostavno slekla hlače in je bil nag. Drugače je to, ker je v varstvu doma in je lahko hodil okrog hiše tudi brez hlač. No, pa se je hitro navadil in je skapiral. Dobila ga je pa na to foro, da bo šel travco zalit, ko ga bo lulat tiščalo. In je uspelo prej kot v 1 tednu. Za kakanje je trajalo pa kakšnih 14 dni, da je povedal in šel kakat na kahlo.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.8.2009 20:15:48   
ledenaa
Otrok ni še pripravljen

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.8.2009 20:48:32   
BAMBINA_
Naš je bil tudi maja 2 leti, pa je zdaj tudi že ponoči brez plenice. Jaz sem mu enostavno dala kahlo v dnevno, ga slekla, da je bil čez dan samo v majčki in mu predlagala, da, ko ga bo tiščalo, naj se sam vsede na kahlo in polula. Ko mu je prvič uspelo, je bil povsem navdušen kako obvlada in seveda z veseljem hodil kar naprej lulat in kakat na kahlo. Šele čez kakšen teden ali dva smo začeli tudi s hlačkami, da je moral prej povedati, da ga tišči in naj ga slečemo.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.8.2009 21:04:35   
ZmajTolovaj
Ne vem, jaz bi verjetno poskusila malo pozneje.
Naša je bila julija stara 2 leti, šli smo na morje, sem jo slekla in sredi dnevne sobe dala kahlo in ji rekla: ko te bo lulat, pejt v kahlico. In se je enkrat polulala na tla, drugače pa je šlo in se ji je tudi fajn zdelo. Ko smo prišli z morja, pa je začela hodit na stranišče in tudi vsakič pove Lulat grem.
Če bi imela težave, najbrž ne bi predolgo vztrajala ... Aja, kakat pa noče, samo v plenico - pride in mi reče, naj ji dam plenico, ker jo kakat. Bo že.
Ne vem, po občutku.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.8.2009 21:04:58   
Ajda A
Nekateri sprejmejo odvajanje brez problema ,spet drugi pa ne. Npr. moja user posted image je bila suha ponoči in podnevi 1 mesec pred 2 rd, nečakinja se še skoraj pri 5 kdaj pa kdaj polula ponoči. Prav tako ni bila pripravljena na stranišče do 3,5 leta. Tako da bi jaz na tvojem mestu še malo počakala, ker v vrtcu se definitivno ne bodo tako ubadali z njo kot se ti doma. Pa še lahko se zgodi da dobi strah pred kahlico oz. straniščem zaradi nenehnega "teženja".

lp 

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.8.2009 22:26:30   
JAPE
Pri nas je pa situacija taka, da tamala zelo malo pije in posledično gre zelo malo lulat. Pleničke čez dan nima več že kakšen mesec in pridno pove za lula. Tudi kakala je že na kahlico, včasih se tudi v pleničko. Za spat ji jo dam gor.
Zjutraj se zbudi ob 8, je plenička polulana, potem ne gre nič lulat sploh - ob 12 gre spet spat, se zbudi okoli 14, je plenička spet polulana (včasih tudi pokakana) in potem gre v celem popoldnevu lulat samo enkrat. No, danes se je pa zgodilo, da celo popoldne ni šla nič lulat. Zvečer po večerji, ko se umivava, jo vprašam ali greš še lulat -NE. Za spat ji dam plenico gor....in hop plenička je takoj polulana ...tamala se res šverca s to plenico za spanje. Meni kar vre! Če bi jo zvečer jaz posedla na kahlico češ "pred spanjem se gre še lulat" bi vpila kot zverina, da ona zdej ne gre na kahlico, ker je nič ne tišči lulat.....

(odgovor članu Ajda A)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.8.2009 20:09:47   
zinkazi
Ko se polula, ali jo vedno takoj preoblečeš? Dokler je še toplo, jo pusti malo polulano. Toliko, da dobi neprijeten občutek. Če je zrela za odvajanje, bo poskušala povedati dovolj zgodaj. Če ji to ne bo uspelo, pomeni, da je bolje ostati pri pleničkah. Sploh pri vstopu v vrtec zna biti to problem.

Otroško srce je zaklad

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.8.2009 20:37:03   
mayci
Jaz mislim, da enostavno še ni zrela za biti brez pleničke. Pa kaj, lepo ji jo pusti in poskusita spet čez nekaj mesecev.user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu zinkazi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?