Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
celulit ali zastala voda? 25.8.2009 13:31:56
|
|
|
|
TomTaylor
|
Sej ne vem al sodim na nosečnost al na lepoto, ampak tukaj nas je ponavadi največ brihtnih glav : Dobro, sem visoko noseča, logično, da imam noge kot slon. Sicer gležnjev nimam prav nič otečenih, se mi pa zdi da imam po stegnih in mečih kot nekakšne edeme - če se s prsti pogladim po nogah čutim grude. So pa ta mesta tudi na konkretnejši otip boleča, na pogled pa kot da imam na nogah OGROMNO celulita. Dilema je v tem, da ne vem, ali bo to šlo s porodom proč (tekočina ) ali mi bo vendarle ostal celulit? Zredila se nisem drastično (14 kg) pa vendarle sem na stegnih "pridobila" 5cm!! večji obseg kot pred nosečnostjo. Kot da bi se zredila samo v noge...Je možno, da mi tolk voda zastaja? Torej, če je katera imela takšno težavo; naj začnem razmišljati o kakšni anticelulitni terapiji po nosečnosti? Kateri? S čim bi vsaj malo omilila zadevo že zdaj, pa da ni "nosečnosti škodljivo"? Knajpanje?
|
|
RE: celulit ali zastala voda? 25.8.2009 13:32:55
|
|
|
|
blaža
|
ja res je že ura, da te prime za it rodit. Ti grejo monade po glavi.
|
|
RE: celulit ali zastala voda? 25.8.2009 13:35:17
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža ja res je že ura, da te prime za it rodit. Ti grejo monade po glavi. ja, preveč mi je luštno, da se zdaj z nogami ubadam...sam res...grem rajš kej koristnega počet
|
|
RE: celulit ali zastala voda? 25.8.2009 13:35:52
|
|
|
|
Naja31
|
Predlagam, da najprej rodiš,potem počakaj mesec, dva in boš videla kaj ti bo ostalo na nogah. Brez veze se je zdaj s tem obremenjevat.
|
|
|
|
RE: celulit ali zastala voda? 25.8.2009 13:36:57
|
|
|
|
blaža
|
pa itak ti to verjetno samo tipaš na nogah, ker da bi vidla ne morš, ker maš prevelik trebuh. Ko boš rodila, se boš takoj potolažla, da ni grozno za videt.
|
|
RE: celulit ali zastala voda? 25.8.2009 14:26:06
|
|
|
|
miapia
|
To, kar si opisala, je učinek zastajanja vode v telesu. Ko pritisneš v tkivo, se ti tkivo vdre in je boleče. Jaz sem to doživela 4 tedne po porodu, ko so mi hormoni, namesto da bi se umirili, podivjali. Rešila me je limfna drenaža in še 8 mes po produ nisem ta prava. Bi pa morala po vseh pravilih po porodu splahnet, celulit ti bo pa ostal, če ga imaš in če si podvržena k njegovemu nastajanju. Tako da noge v luft pa se potem sekiraj, ne zdaj.
|
|
RE: celulit ali zastala voda? 25.8.2009 17:55:36
|
|
|
|
Anonimen
|
A se vedno svetis tukaj? Aj, spokaj se ze .
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?