|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj podariti za 3. rojstni dan?
3.6.2005 14:19:58   
k1
ob rojstnih dnevih imam vedno težave, kakšno darilo...

prosim za ideje za 3-letno punčko - kaj kupiti! pa ne cenovno pretiravat prosim!

hvala za vsak namig! lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
3.6.2005 14:22:59   
Primoza
kolo; rolerje; roza kuhinjo:)-

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.6.2005 14:35:52   
Meggi
Jaz sem za bolj praktične stvari.

Konkretno moja princesa bi rabla postelnino za veliko posteljo (oz. kovter)zaenkrat. Takšno otroško.

Pa kašno koristno knjigico- meni se še zdaj lušta ta iz desnega kota USPEŠEN OTROK. Al pa kakšne slikanice, al knjigica ki ti kaže kako se kaj nariše, pravljice,....

Uspešno izbiro.

Meni ni za kupe plastik, pliškotov,...

Morda pa bazen za kopat oni nmali, če ga še nima.

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.6.2005 14:47:31   
anckabancka
Jaz sem nečakinji kupila kvalitetne barvice (bolj debele posebej za otroke), šilček, pobarvanko...
Najbolj se je zaposlila z mojim darilom. Še za torto je imel komaj čas...

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.6.2005 14:54:49   
ma-ja
Moja je bila pred kratkim stara 3 leta. Najraje se igra z dojenčki. Babica ji je pred časom kupila Baby borna in najbolj je bila vesela daril, ki so bila v zvezi s tem (kengurujček, oblekice, planičke...)
Drugače pa ima rada tudi plastelin in vse v zvezi z barvanjem in packanjem.
Sicer pa je že skoraj poletje in mislim, da bi kaj za na morje tudi vžgalo. :morje:

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.6.2005 15:13:29   
Grascakinja
barvice, knjigice in podobno. kaj ustvarjalnega.

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.6.2005 15:52:38   
Urša
Mogoče tiste kocke ko se sestavi slikca iz vsake ploskve. Jst sm mela to ful rada. ;)

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.6.2005 21:36:52   
frutka_
Jaz sem kupila tisto igro, ko v sod zabadaš nožke in ko zadaneš tapravo luknjo ven iz soda skoči pirat! Kupila sem v Arielu.

Sicer pa ne moreš zgršiti z puzzli v tej starosti!

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.