Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kdaj čebula, jajce in hrenovke? 3.6.2005 15:39:54
|
|
|
|
Urša
|
Jaz sem z vsem tem začela pri enem letu, razen fižola ji še nisem dala. ;)
|
|
|
|
Kdaj čebula, jajce in hrenovke? 3.6.2005 16:32:55
|
|
|
|
Maš
|
1. Lahko. 2. Raje ne - rumenjak lahko po 6. mesecu v majhnih količinah, beljak pa šele po prvem letu. 3. Še nisem in tudi ne bom. A veš, zakaj mesarji ne jejo hrenovk? Tistih od drugih mesarjev zato, ker ne vejo, kaj je v njih, svojih pa zato, ker vejo, kaj je v njih. :)- 4. Mislim, da ji ga lahko daš malo, pa boš videla, kaj bo - če jo bo napenjalo, pač počakaš. Lp!
|
|
|
|
Kdaj čebula, jajce in hrenovke? 3.6.2005 16:35:25
|
|
|
|
total
|
Jaz sem začela tako počasi pripravljati nekje pri 7,5 mesecih in nobenih težav in še bolj okusno je.Tudi juhie razne mu pripravim in noter kakšen jajček,makarončke,ribano kašo...Fižol mu pa še nisem probala dati. Lp:rozica:
|
|
|
|
Kdaj čebula, jajce in hrenovke? 3.6.2005 16:36:29
|
|
|
|
total
|
Aja,hrenovke pa še ne mislim dajat,je dosti drugih svari.
|
|
|
|
Kdaj čebula, jajce in hrenovke? 3.6.2005 17:03:55
|
|
|
|
špelica
|
Pri vsej hrani...naš teh zadev ne bo nikoli dobil, razen, ko bo tolko star, da si jih bo sam skuhal!Niti mi tega ne jemo. Preveč predalana hrana. To je moje mnenje.
|
|
|
|
Kdaj čebula, jajce in hrenovke? 3.6.2005 18:40:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Jojojoj... sem ravno pred kratkim napisala en komentar na podobno temo pa bom zdaj raje tiho, da... :-x
|
|
|
|
Kdaj čebula, jajce in hrenovke? 3.6.2005 20:07:02
|
|
|
|
HuAnita
|
Selena, a pripopaš link? pliiiis!:rozica: Me zanima, kaj si napisala, ker očitno precej veš o hrani. Hvala.
|
|
|
|
Kdaj čebula, jajce in hrenovke? 3.6.2005 20:47:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Zadnjič je ena pisala,da se hrenovke ne režejo na kolobarje,ker se baje rade zaletijo.Bolje jih je narezati na palčke. No sam tolk.....drugač pa hrenovke....raj ne.
|
|
|
|
Kdaj čebula, jajce in hrenovke? 3.6.2005 20:59:24
|
|
|
|
Carovnica Mica
|
dej link prosim-sej lahko n aprivat!;)
|
|
|
|
Kdaj čebula, jajce in hrenovke? 3.6.2005 21:44:12
|
|
|
|
Anonimen
|
A kaj sem napisala? Nič takega, malo ironično v mojem stilu... A zdaj me pa ne več sledi samo Zara? :)- Špeli nekaj postov višje sem svetovala, da naj petmesečniku, za katerega je že zmanjkalo idej pri hrani, potem ko sem prebrala Spaceyin post, da dunajski s pomfrijem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsihSe spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Zadnje s foruma
Kopanje v bazenih med nosečnostjo?Katka123 RRse ali ste se med nosečnostjo kopale v stoječih vodah?DA (
11%)
NE (
83%)
Ne vem (
6%)
Število vseh glasov: 18Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!