|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odločba o zavrnitvi
22.8.2009 22:20:33   
karinz
No, pa da vam povem kakšno odločbo smo pred časom dobili.
Dete bo februarja 2010 staro 1 leto, tako da bi vrtec potrebovali z januarjem. Sestrica je že v vrtcu.
Dobili smo odločbo, v kateri piše, da je mali zavrnjen. Pa berem naprej ... Navedeno je točkovanje in koliko točk smo prejeli (ne pa koliko točk je bilo potrebno za sprejem). Pa da je bilo 100 prostih mest in 87 vlog. Pa da smo na čakalni listi.
Razloga zakaj smo zavrnjeni, sploh ni. Nič nam ni bilo jasno.  
Pa pokličemo in povprašamo kako to, da nismo sprejeti, če pa je manj vlog kot prostih mest. Ja ... iz druge enote vrtca so jih premestili v tega (pri vpisu pa smo morali navesti enoto, v katero se vpisujemo). Pa zakaj smo zavrnjeni - zdi se nam, da bi po točkah morali biti sprejeti. Ja, tamali septembra še ne bo star 11 mesecev. Pa povemo, da ga - seveda - ne mislimo dati septembra v vrtec, ampak januarja, ko bo dovolj star (seveda navedli tudi v vlogi). Povejo nam, da pač pridejo na vrsto pred nami vsi otroci, ki so dovolj stari septembra (in potem vsi, ki bodo od njega starejši in se bodo želeli vpisati) - ne glede na točke. Zakaj jih potem sploh imajo? Ko pa sem rekla, da želim odločbo, v kateri bo pisalo, da je zavrnjen, ker ni dovolj star - dobim odgovor, da res ne razumejo, zakaj bi to želela.
Pa kdo je zdaj tukaj nor???
No, in smo se pritožili. Odgovor še vedno čakamo (čeprav je rok za odgovor že mimo).
Torej:
- zavrnjeni kljub temu, da je manj vlog kot prostih mest
- odločba brez vzroka zavrnitve,
- ni odgovora na pritožbo.

Kaj pravite?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: odločba o zavrnitvi
25.8.2009 10:56:29   
Šaki
oh ja mi smo tud zavrnejni ker pač  še ni 11m.stara.
in to je meni res brez veze.res.kr neki...
v bistvu bi to moralo že na odločbi pisat.

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu karinz)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.8.2009 11:08:10   
Anonimen
Pri nas so bili pa tako "dobri" da so to napisali na odločbo ... torej ker ne izpolnjujemo pogojev za vpis so prošnjo zavrgli  user posted image

(odgovor članu Šaki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.8.2009 12:26:16   
Šaki
torej če te zavrnejo med letom.ali lahko potem septembra daš znova vlogo za vpis???????

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.8.2009 13:48:31   
sončnica24
V mariboru je bilo tako da otroci ki letos ne bodo stari eno leto, odločbe oz. odgovora z vrtca sploh niso rabli dobit. Rečeno je bilo samo naj maja poskusijo ponovno z vlogo za vpis.

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.8.2009 14:15:59   
Anonimen
Ja šele za naslednje leto za september daš lahko vlogo ... tako je v Domžalah in če bomo imeli srečo bo naša smrklica stara 22 mesecev preden bo šla lahko v vrtec ... do takrat se pa znajdi.

(odgovor članu sončnica24)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
26.8.2009 12:28:59   
D.anna 76
Uh ti vrtci, jaz sem tako jezna na vse občinske funkcjonarje, župana,..... državo..... kakao hudiča ne morejo zagotoviti mest za vse te naše male korenjake.
Škoda besed!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.8.2009 12:41:58   
end1

IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76

Uh ti vrtci, jaz sem tako jezna na vse občinske funkcjonarje, župana,..... državo..... kakao hudiča ne morejo zagotoviti mest za vse te naše male korenjake.
Škoda besed!

tud jst in zraven še na tiste z vezami in podvezami, ki besede poštenost ne poznajo in zato ta pošteni naj*ebemo.

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.8.2009 13:52:53   
Šaki
no evo pi.zda sem jz neumna.ej
sm šla prav še enkrat prebrat to svojo odločbo.in kaj sem zamuštrala.
nism sporočila da že starejši brat obiskuje isti vtrec.in posledično imam manjše število točk.
joj kok sm fu****.
zdj sm se čist zasekirala..user posted image
kaj nj zdj naredim,očitno nič.ali če sporočim še to mi sigurno ne bodo upoštevali?
trapa jz.

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.8.2009 20:02:30   
end1

IZVIRNO SPOROČILO: bad girl

no evo pi.zda sem jz neumna.ej
sm šla prav še enkrat prebrat to svojo odločbo.in kaj sem zamuštrala.
nism sporočila da že starejši brat obiskuje isti vtrec.in posledično imam manjše število točk.
joj kok sm fu****.
zdj sm se čist zasekirala..user posted image
kaj nj zdj naredim,očitno nič.ali če sporočim še to mi sigurno ne bodo upoštevali?
trapa jz.

pr nas itak nima veze, če maš že enga v vrtcu, je pa veza če koga poznaš, to pa ja, sem jezna ko ris.

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?