|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ste imeli/imate dopisovalce?
22.8.2009 18:58:03   
Anonimen
Tiste klasične, ne spletne. Ko se je še uporabljalo papir in črnilo?

Danes sem pospravljala po omarah in našla en zajeten kupček pisem mojih dopisovalcev iz najstniških let. Prav luštni smo bili, naivni, polni bojevitosti in optimizma, načrtov,... Imela sem dopisovalce iz celega sveta, Anglije, Kanade, Albanije, enega faca fanta iz Litve, ki se je vsako poletje švercal na Dansko in tam delal na črno, pa eno Italijanko, ki je hotel študirat angleščino. In eno Američanko, kateri sem z velikim navdušenjem opisala vse možne slovenske narodne jedi, ona pa mi nazaj napiše, da je njihova narodna jed hamburger user posted image Me zanima, kam so zaplula njihova življenja?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ste imeli/imate dopisovalce?
22.8.2009 19:39:09   
Anonimen
Moji dopisovalci so bili kar iz domacih logov,nekatere se celo sosolke ali sosedeuser posted image .
Imam polno skatlo pisem,pa si vcasih malo preberem.Mi je prav lustno,s kaksnimi smo se dajali v najstniskih letih.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
22.8.2009 20:10:20   
tintin
Imela!! Z dvema imam še stike, pri eni sem celo bila en mesec (v ZDA, Florida) pred daljnimi 11 leti. user posted image Mi je pa luštno, ker spremljamo ena drugo kako rastejo naši otročkiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.8.2009 20:20:18   
Anonimen
Nekoč ja in to uh dosti tega sem si pisala z kar dostimi.Oglase našla v Anteni po raznih časopisih...nekaj podobnega kot včasih na netu :sem stara tolk pa tolk in bi si rada dopisovala z .....moj naslov je....ma fino je bilo,če se spomnim kako sem čakala poštarja.user posted image

Dandanes pa same položnice nosijo poštarji pa reklame nič več ovojnic s srčki...jaoo se spomnim,da sem sama delala ovojnice z revije Bravo in še česa potem pa lepo belo etiketo gor in naslov...kje so tisti časi...user posted image

(odgovor članu tintin)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
22.8.2009 20:52:07   
ga. Novakova
Še vedno imam tri dopisovalke iz najstniških let.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.8.2009 21:03:39   
ZmajTolovaj
FUUUUUL sem jih imela, z vsega sveta, to je bil cel žur! Z dvema imam zdaj stike prek facebooka, drugače pa nič več.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu ga. Novakova)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.8.2009 21:14:35   
tanjusi
ma jaz sem mela enega dopisovalca iz FRANCIJE, je mel navado dolga pisma pisat taka par listov , no pol ene  12 let nisem imela kontakta z njim sedaj pa ga najdem na faceboku.

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.8.2009 21:29:19   
aljuška
ja,sem imela 2 iz Iz Italije in ene 3 od tukaj...z dvemi oz.tremi smo kar vztrajale,zdej pa žal ne več.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.8.2009 1:48:25   
Ajvy
Kar veliko...večinoma iz naše stare Juge......

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu aljuška)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.8.2009 8:01:57   
tamiflu
sEM JA, najdlje sva vztrajali z eno punco iz Radovljice, potem pa zgubili stike.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.8.2009 8:59:51   
KIKI****
Uh ja pred 12 leti sem si začela dopisoval s punco, ki smo bli v istem apartmaju na Krku. In sva si dopisovale ene 4 leta, potem pa malo pogubile stike. Sicer zdaj Facebook in pa mail naredita čudeže, je pa škoda, ker se ne slišva več pogosto. Moram jo enkrat še obiskat.

Lepo je, če obdržite stike.

(odgovor članu tamiflu)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.8.2009 9:41:21   
naja17
Uffff, jaaa... Sem imela tolko dopisovalcev, da so poštarji govoril, da sam zarad mene hodjo v našo stolpnico. Na dan sem dobila od 5 do 10 pisem sigurno in to vsak dan... Doma, v kleti, imam vsa pisma shranjena... Se že en čas odpravljam domov, pobrskat po naslovih, da bi kako najdla na FB-ju...

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.8.2009 10:05:15   
matejchy
Ja js sm si tud dopisovala še na klasičen način, sam ko je pa internet postal popularen so se pa tud ta pisma končala. No z nekaterimi sem še vedno v stiku prek FB.

*** Vse kar počneš, počni z ljubeznijo ***

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.8.2009 20:42:49   
Anonimen
Sem imela ja ... eno iz drugega konca Slovenije in enega dopisovalca iz Gane ... stikov sedaj na žalost nimamo več. Imam pa sedaj že par let enega dopisovalca iz Kanade, sicer si dopisujeva prek e-pošte, a vseeno ... je bil na potovanju po Evropi in samo zaradi mene je prišel tudi v Slovenijo pogledat in bil totalno navdušen nad našo domovinico ... nekega lepega dne bi šla pa tudi jaz kaj njega v Toronto pogledat user posted image .

(odgovor članu matejchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
23.8.2009 22:11:32   
špelin@
Imela sem 3 res dobre dopisovalke: Italijanko, Danko in Japonko. S prvima dvema sem si redno dopisovala ene 4 leta, potem (po koncu srednje šole) so stiki preko pisem postajali vedno redkejši, dokler nismo povsem prekinile user posted image
Z Japonko, mojo drago Nobuko, pa sem si skoraj vsak mesec dopisovala dobrih 10 let - vse do njene smrti v potresu user posted image user posted image user posted image Še vedno imam dve njeni razglednici pripeti na plutovinasti deski v kuhinji in se vsak dan spomnim nanjo, res sva si bili blizu, v pismih sva si delili vse male skrivnosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.8.2009 22:11:48   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Florina
jaoo se spomnim,da sem sama delala ovojnice z revije Bravo in še česa potem pa lepo belo etiketo gor in naslov...kje so tisti časi...user posted image

Ah, se spomnim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.8.2009 22:19:38   
muška
imela dve resni, obe iz SLo, obe spoznala. Ena je čisto kul tudi na RR, druga pa se je podala v čudne vode,... sem prekinila z njo

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.8.2009 22:51:11   
Freycha
jst imam sicer preko neta, ampak že 6 let prijatelja preko pisem in letos sva se tudi spoznala.... full ok..... sem pa tudi imela dopisovalko iz Hamburga, ampak sva izgubili stike...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
25.8.2009 12:51:43   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: Florina

Nekoč ja in to uh dosti tega sem si pisala z kar dostimi.Oglase našla v Anteni po raznih časopisih...nekaj podobnega kot včasih na netu :sem stara tolk pa tolk in bi si rada dopisovala z .....moj naslov je....ma fino je bilo,če se spomnim kako sem čakala poštarja.user posted image

Dandanes pa same položnice nosijo poštarji pa reklame nič več ovojnic s srčki...jaoo se spomnim,da sem sama delala ovojnice z revije Bravo in še česa potem pa lepo belo etiketo gor in naslov...kje so tisti časi...user posted image

... to mi je pa znano... khmmm....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?