bebi
|
Pozdravljene! Se moram mal skašlat, ker sem ravno od pregleda pri G. Joj, kako sem jezna :grrr::grrr::grrr: Se ogibam dohtarjev kar se le da. Ko jih pa kdaj nujno rabim, pa vedno ugotovim, kako gnilo je naše zdravstvo. Sem vprašala G, da bi mogla dobit M, pa da je ni. Ko me je pregledala, je rekla da je ??? Jst mam pa čiste spodnjice :zmeden::zmeden::zmeden:. Enkrat, mi je že dala Klomifen, pa sem rekla, da po Klomifenu ful stranskih učinkov, pa še M je bla totalno zmešana. Ja, vam ga pač več ne bomo dali, je bil njen odgovor :(. Da, ne govorim o tem, da sploh ni spremljala mojega ciklusa ob jemanju Klomifena; kako kaj poteka. Za nadalnje preiskave, se bomo šele jeseni pogovarjali, je rekla da jih delajo samo v Ljubljani (v leonišču). (Se mi je v fris zlagala :grrr::grrr::grrr:.) Zdej,da so pa itak že dopusti pred vrati. Halo, a 3. junija so že dopusti. :grrr::grrr::grrr: Kako so ljudje lahko tako mirno ledeno hladni, pa kaj nimajo nobenega srca,čustev...Kot bi bil :duda:, ki si ga želiva nek predmet, ki ga bova že enkrat dobila. Ampak ona se pa obnaša, kot da ne more nič prispevati k temu, da bi ga mogoče dobila malo prej. Pač ledeno hladno, brez vsakih čustev,,, Ma sej se je kr za :((:((:((. Pika na i sta ble pa še dve sestri. Ko sem pršla ven od G, sem tam 10 minut stala ko en bebo, onidve pa sta mirno hodili mimo mene kod,da me ni in se ukvarjali z vsemi durgimi stvarmi. Ko sem po 10 minutah vendarle, vprašala, kdaj bom na vrsti, da me ena od sester odpravi, je ena od njiu siknila: a, ne vidte, da delamo? Kako to boli. Pa kaj ne vidjo, da si že tko na tleh, ker ne zanosiš, pol te pa še do konca dotolčejo :((:((:((:(( Res sm tok žalostna nad takšnim odnosom do ljudi. Zaradi vsega tega, sem sklenila, da zamenjam G. Želim imeti zares dobro G, da si res vzame čas, se mi posveti, obenem pa res vse naredi, kar je v njeni moči, da čimprej prideva do :duda: Lepo vas prosim, svetujte mi kakšnega dobrega ginekologa v Ljubljani ali Domžalah oziroma v okolici Ljubljane. Pa ne vem, če bi bil dober G, bi šla tud v Prekmurje al pa Novo mesto,... Res sm čist na dnu Prosim pomagajte mi najti enega kulturnega ginekologa. Hvala in lep dan vsem. :rozica:
|