|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nasvet
3.6.2005 10:58:16   
bebi
Pozdravljene!
Se moram mal skašlat, ker sem ravno od pregleda pri G. Joj, kako sem jezna :grrr::grrr::grrr: Se ogibam dohtarjev kar se le da. Ko jih pa kdaj nujno rabim, pa vedno ugotovim, kako gnilo je naše zdravstvo. Sem vprašala G, da bi mogla dobit M, pa da je ni. Ko me je pregledala, je rekla da je ??? Jst mam pa čiste spodnjice :zmeden::zmeden::zmeden:. Enkrat, mi je že dala Klomifen, pa sem rekla, da po Klomifenu ful stranskih učinkov, pa še M je bla totalno zmešana. Ja, vam ga pač več ne bomo dali, je bil njen odgovor :(. Da, ne govorim o tem, da sploh ni spremljala mojega ciklusa ob jemanju Klomifena; kako kaj poteka. Za nadalnje preiskave, se bomo šele jeseni pogovarjali, je rekla da jih delajo samo v Ljubljani (v leonišču). (Se mi je v fris zlagala :grrr::grrr::grrr:.) Zdej,da so pa itak že dopusti pred vrati. Halo, a 3. junija so že dopusti. :grrr::grrr::grrr: Kako so ljudje lahko tako mirno ledeno hladni, pa kaj nimajo nobenega srca,čustev...Kot bi bil :duda:, ki si ga želiva nek predmet, ki ga bova že enkrat dobila. Ampak ona se pa obnaša, kot da ne more nič prispevati k temu, da bi ga mogoče dobila malo prej. Pač ledeno hladno, brez vsakih čustev,,, Ma sej se je kr za :((:((:((. Pika na i sta ble pa še dve sestri. Ko sem pršla ven od G, sem tam 10 minut stala ko en bebo, onidve pa sta mirno hodili mimo mene kod,da me ni in se ukvarjali z vsemi durgimi stvarmi. Ko sem po 10 minutah vendarle, vprašala, kdaj bom na vrsti, da me ena od sester odpravi, je ena od njiu siknila: a, ne vidte, da delamo? Kako to boli. Pa kaj ne vidjo, da si že tko na tleh, ker ne zanosiš, pol te pa še do konca dotolčejo :((:((:((:(( Res sm tok žalostna nad takšnim odnosom do ljudi.

Zaradi vsega tega, sem sklenila, da zamenjam G. Želim imeti zares dobro G, da si res vzame čas, se mi posveti, obenem pa res vse naredi, kar je v njeni moči, da čimprej prideva do :duda:

Lepo vas prosim, svetujte mi kakšnega dobrega ginekologa v Ljubljani ali Domžalah oziroma v okolici Ljubljane. Pa ne vem, če bi bil dober G, bi šla tud v Prekmurje al pa Novo mesto,...

Res sm čist na dnu

Prosim pomagajte mi najti enega kulturnega ginekologa.

Hvala in lep dan vsem.

:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nasvet
3.6.2005 11:00:02   
koala
Žlostno, da moramo vse to doživljati
Aja mimogrede od kod pa si?

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nasvet
3.6.2005 11:00:58   
koala
Sorry, sem slabo prebrala!:ups::ups::ups::ups::ups:

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nasvet
3.6.2005 11:02:37   
bebi
Iz Domžal.

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nasvet
3.6.2005 11:04:05   
kajča
Jaz imam G v Medvodah, ki je po mojem mnenju res fuuulll prijazen. prav tako sestra, to je dr. Jurca

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nasvet
3.6.2005 11:05:13   
Primoza
Za preiskave ki jih omenjate vam svetujem:

ZZZS št. 3193543
REŠ PRIMOŽ, dr. med., spec. gin.
ULICA BRATOV BABNIK 10
1000 LJUBLJANA (01) 510 68 00

Pravkar preiskušeno od prijateljice, predvsem pa so tam prijazni in eksperti istočasno.

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nasvet
3.6.2005 11:06:41   
tinkatonka
Hojla...no tudi jaz nisem mela preveč dobro izkušnjo s svojo ginekologinjo.
Vsakič ko sem šla k njej na pregled(sem mela veliko težav, po nehanju jemanju KT) mi je rekla da je čas da shujšam, da tko pa to ne gre. Sej res nisem suha, sem malo bolj okrogla, kaksne 5 kilc bi mi pasal da bi jih dol dala, ampak ko mi je pa to vsakic pribila, sem se pa pocutila kot da imam 30kg prevec. No ona pa anoreksicna z 50 kilcami. No nad odnosom sester in G sem bla tok razocarana,da sem sklenila da zamenjam G, se preden sem sploh noseca in sem sla k dr. Fink v ZD Fuzine. Sem od kr nekaj ljudi slisala da je dobra. Jaz sem sla potem k njej. Je gospa srednjih let in je nate naredila fantasticen prvi vtis. Zaenkrat (hvala bogu ali pa tudi ne) od takrat nimam vec tezav, tako da k ginekologu ne hodim in sem bila pri njej samo 1×. Sem pa zadnjic klicala za en nasvet glede tablet s solno kislino in je bila sestra tako prijazna prek telefona, da sem mislila da bom sladkorno fasala :) (v dobrem smislu)...res sem bla cist presenecena in potem se bolj optimisticna glede vsega. Mi je res polepsala dan...kako malo naredi lepa beseda a ne...
No upam da, za katerikoli G. se bos pac odlocila,da bo vredu in da bo imela kaj boljsi odnos kot dosedanja.
In drzim pesti da cimprej ugledamo :modri::roza:!

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nasvet
3.6.2005 11:22:34   
bebi
Sem pozabla povedat. Ko sem G vprašala, na kakšne preiskave me bo dala, je rekla, da to povejo v leonišču? Jst sm bla (skladno z informacijami iz RR-je)prepričana, da greš najprej na HSG, pa je G rekla da se HSG-ja ful izogibajo, da se baje opušča :zmeden::zmeden::zmeden:.
A katera kej ve o tem, da se HSG res opušča?

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Nasvet
3.6.2005 11:23:29   
buškica
tud jest mam G v Medvodah, Kajča s kje si?

lp

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Nasvet
3.6.2005 11:33:57   
emaa
bebi kdo pa je tvoj G, meni je Strahova v Domžalah preverila najprej, če imam O, nato mi je dala kri pregledat za hormone, pol pa v Ljubljano, kjer so me poslali na laparo in histero, brez pregleda. SEm bla v ordinaciji 5 minut. Drugač so pa tud sestre v Domžalah bl tko, kokr naletiš, ena je še posebno zoprna, da ne veš kaj bi, včasih te ma da bi ji eno prpeljal okol tistih usta, ko je tko osorna.

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Nasvet
3.6.2005 11:47:27   
bebi
emamair!

Moja G (dr. Žajdela) je šla v penzijo. Ko še ni šla v penzijo, jo je enkrat nadomeščala dr. Petra Veber (dons sm zvedla, da se zdej piše Meglič), ko sem mela vnetje nožnice in ko sem že hotela zanosit, pa se mi je zdela v redu. Na podlagi tega, sem, ko sem se naročala na današnji pregled, izbrala dr. Meglič in ne dr. Strahovo, ki bi jo lahko tudi izbrala. No, dons pa tole. Še dobr, da še nisem podpisala, da sem jo izbrala kot novo osebno ginekologijo. A si zadovoljna z dr. Strahovo? Ker zdej še ni prepozn in lahko tud njo izberem. A ti nisi mela HSG-ja?

Hvala :rozica:

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Nasvet
3.6.2005 11:54:45   
TANTRA
Bebi,
zaradi težav zaradi nosečnosti sem morala zamenjati ginek. in izbrala sem dr. Strahovo. Zelo sem zadovoljna z njo, ker je prijazna in tudi dobro podkovana in zelo dobro pozna zdravnike, ki delajo v porodnišnici in leonišču.
Zelo ti jo priporočam, ker ti zna na prijazen način povedati in ti ni hudo, čeprav boli. Verjemi, da ena nežna duša zaleže za 100 dohtarjev. Pokliči na tel. 7245221. Jaz sem tudi nekoč hodila k dr. Žajdeli in so celo imeli mojo kartoteko.

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Nasvet
3.6.2005 12:13:04   
puri
Bebi!

Jaz imam dr. Strahovo in sem z njo zelo zadovoljna, prej sem imela pa tudi dr. Žajdelovo.

Jaz ti jo res priporočam!

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Nasvet
3.6.2005 12:39:06   
emaa
ne HSG nisem imela, ker sem imela operacijo slepiča v otroštvu, pa je blo kar dosti sigurno, da ni vse v redu, pa še res je. Sem v ponedeljek imela pregled po operaciji, pa mi je rekla, da se kmalu vidiva, saj zdaj bom pa kmal nosečka, pa upam, da se uresniči. je pa prijazna, in ne čaka nujno eno leto pred preiskavami, mene je vprašala zakaj nisem prej prišla, zakaj sem čakala eno leto, sam kaj ko ne veš, ko je vsak drugačen.

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Nasvet
3.6.2005 12:39:41   
emaa
puri ti si se pa kar pretihotapila, nisi nič povedala, da je ratal, a si pol mela M vmes ali ne?

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Nasvet
3.6.2005 12:53:46   
bebi
Punce, res ste ekspresne. Ko bi šlo vse tako hitr. :) Zeeelooo sem vam hvaležna. Sm se že odločila, bom šla kr dr. Strahovi. Se že ful bolš počutm, ko je šla jeza ven iz mene. :)

lep dan in vikend vsem :rozica::sloncek::)

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Nasvet
3.6.2005 13:00:58   
puri
Emamair, ja res mi je ratal in upam, da se bo tokrat dobro izteklo! Vmes sem imela eno M.

Upam, da bo tudi tebi kmal ratal:rozica:

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Nasvet
3.6.2005 13:33:18   
emaa
puri seveda mi bo ratalo, zdaj po operaciji so vsi pogoji za to izpolnjeni, gas smo dal pa tud že do daske:)-

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Nasvet
5.6.2005 22:01:53   
Pikipoki
Živjo!

Kot je napisala že ena pred mano tu tudi jaz priporočam dr. Jurca. :)Ordinacijo ima res v Medvodah, sicer pa dela v Trbovljah.K njemu hodim že 13 let in je super. Strokovnjak in prijazen. :bravo:
Septembra mi je naredil laporo in histoskopijo, dve leti prej pa slikanje maternice. In naju potem poslal v ambulanto za neplodnost. Pri njemu ni dolgih čakalnih vrst (vsaj v Trbovljah se da z njim vse zmenit) - glede laporoskopije npr. Vem pa tudi, da k njemu hodijo z vseh koncev Slovenije.
Vsekakor priporočam!!!

LP:rozica:

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Nasvet
6.6.2005 8:24:46   
bebi
Jutrčka :zaspan:

Zdej sm pa spet v dilemi, ker če je dr. Jurca v redu in dela v Medvodah bi mi blo tud O.K., ker imam službo v Medvodah. :zmeden2:

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?