|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvič v vrtec in nova gripa
31.8.2009 22:41:00   
Lianna
Pa pusti otroka doma. Bo vsaj kakšna mama, ki res potrebuje varstvo dobila namesto tebe prostor.

(odgovor članu smeja2)
Neposredna povezava do sporočila: 26
1.9.2009 23:01:28   
takotako
Če se tako razmišlja potem je boljše otroka pustiti doma ker v vrtcu ni na preži samo zdaj ta virus ampak so vedno kakšni virusi. Potem takem je boljše da se jih zapre doma v sobo pa čez okenček dajat hrano. 

Pa še to... jaz to da je otroka njabolje pustiti doma do tretjega leta samo z mamo ne podpiram ravno. Moj je šel z 11m v vrtec, ker pač nisem mogla drugače. Sam je imel družbo pa tudi prijatla je zelo zgodaj dobil... Ne vem no še ni tri leta star pa se prav vidi kako uživa z otroci. Tako da jaz prav podpiram to da gredo v vrtec.

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 27
2.9.2009 16:48:25   
NELY84
Ne razumem zakaj se vedno ko kateri pač ne odgovarja vprašanje ali odgovor razburjate.Tudi jaz se strinjam da je za otroka pametno da gre v vrtec in da se druži z vrstniki, malo pa me razkurijo tako primitivni odgovori kot so na primer da naj otroku dajem čez okno za jest če bo ostal doma.Rajši ne piši in ne odgovrjaj ker so takšne neumnosti odveč.Če človeka zanima še mnenje drugih to ne pomeni da moraš biti cinična.Zaradi takšnih odgovorov me sprašujem rada po forumih 100 ljudi...100 čudi.

(odgovor članu takotako)
Neposredna povezava do sporočila: 28
2.9.2009 21:42:22   
takotako
Ne ne gre se zato da sem cinična in nisem rekla da mu dajaj tako za jest-samo hočem ti razložit da če ne bi bla ta gripa je pa 100 drugih virusov, ki so na preži v vrtcu. In tudi nevarni. In da se otroka nažalost ne more zsščtiti pred otroškimi boleznimi. Če bo do krize prišlo z gripo bojo itak vrtce zaprli -najbrž. In to je moje mnenje, ki sem ti ga povedala.
Ker je pač tako da lahko greš ti v trgovino, dobiš bakterijo k si prijela denar, prideš domov, preden se uspeš umiti roke ti otrok skoči v naročje in ga dobi...

(odgovor članu NELY84)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?