|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dr. Kolarjeva
20.8.2009 14:12:27   
Tejča05
Živjo punce,

ne vem kam naj še vprašam ker sem že pol Ljubljane preklicala.
Dr. Kolarjeva je moja G, ampak ima dvoumno sporočilo na tajnici pa ne vem ali je nehala delati ali je na dopustu, ker na nadomestnih številkah se nihče ne oglaša on ma pa tut tako sporočilo da ne vem ali še dela ali ne.
Če mi katera ve povedat bom zelo hvaležna, da vem ali sem ostala brez G ali samo počiva mal.

Hvala za odgovore.

lps
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
20.8.2009 14:31:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tejča05)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Dr. Kolarjeva
20.8.2009 14:47:07   
sunprincess
Jaz sem bila slab mesec nazaj pri njej, in ni nič omenila, da ima plan nehati delat.

Me pa zanima kako si ti zadovoljna z njo? Jaz razmišljam,da bi zamenjala ginekologinjo, samo je težko dobiti kakšno novouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.8.2009 15:28:41   
Tejča05
Ja kaj pa vem. Do zdaj vedno odlično. No sicer pa od prvega poroda nisem bila kaj dosti pri njej. Mogoče 2x. Pa vedno ok. Morm pa zdej it ker smo spet naročil. user posted image user posted image .
Pa nobenga ne dobim. Tko da morm v ponedeljek poklicat.

(odgovor članu sunprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.8.2009 20:41:55   
sunflower girl
Ponavadi je bila ona na dopustu avgusta,nadomescala jo je dr.Rojnikova ali en moski,ne spomnim se njegovega imena,ima ordinacijo v pritlicju.

Meni je ona zelo v redu ginekologinja,zadovolnja sem z njo.Vse moje tri nosecnosti je imela ona cez.user posted image user posted image user posted image

Ne teci za sreco,ce je tik za teboj.

(odgovor članu Tejča05)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.8.2009 9:24:40   
sunprincess
No super..sem vesela, da so take izkušnjeuser posted image  Noseča sicer še nisem, sem pa bila pri rednih pregledih malo razočarana nad redkobesednostjo. Pa še zdelo se mi je,da vse preveč "na izi" jemlje....samo, če je pa med nosečnostjo tako kot je treba, sem pa pomirjenauser posted image

(odgovor članu sunflower girl)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.8.2009 11:53:35   
mony5
DR. KOLARJEVA je na dopustu in začne v ponedeljek spet delat! Pokliči v pon. popoldne! Jst sem tud kar zadovoljna z njo, res pa je da jo moraš mal spraševat, da ti kaj pove! Drgač je pa ok! user posted image

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu sunprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?