Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: laparoskopija in čakalna doba 21.8.2009 20:49:55
|
|
|
|
vrtnica.m
|
Pozdravljena, zdaj ne vem kje si v LJ - jaz sem bila v stari porodnišnici - Leonišče in sem dobila termin takoj. Poklicala sem prvi dan in dobila takoj termin še v istem mesecu (pred naslednjo ). Želim ti veliko sreče in ne boj se - ni noben "bau bau" :-) Sestre so bile zelo prijazne. In dam ti nasvet - upoštevaj vsa navodila ki ti jih bodo dali tam in ti ne bo nič hudega. Pa veliko sreče ti želim!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.8.2009 20:51:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: laparoskopija in čakalna doba 21.8.2009 21:15:43
|
|
|
|
vrtnica.m
|
Sem še nekaj pozabila napisati. Ko mi je moja zdravnica rekla da bom šla na laparoskopijo, sem se šla tja osebno prijavit in sem dobila evidenčno številko. No potem pa sem čakala in sem dobila takoj termin. Sem pa imela dva termina - prvi je bil v januarju, vendar ko bi mogla iti v bolnico mi je oče umrl in sem mogla prestaviti. V februarju so imeli takrat dopust (krompirjeve počitnice) in potem v marcu sem pa prišla takoj na vrsto. Tako da je res bolje da greš tja osebno da dobiš evidenčno številko (vsaj tako je v Leonišču). Lep pozdrav.
|
|
RE: laparoskopija in čakalna doba 26.8.2009 11:43:36
|
|
|
|
majalina
|
no tudi jaz sem dobila stevilko in okviren datum v zacetku septembra. kot ostale sem morala prej klicati. vceraj sem klicala, jutri grem na preiskave, pol me pa baje poklicejo kdaj sem na vrsti... zanima me koliko casa prej te obvestijo? saj veste... sluzba pa to... malo se je treba organizirati... aja, jst sem narocena v klinicnem v lj.
|
|
|
|
RE: laparoskopija in čakalna doba 26.8.2009 12:06:14
|
|
|
|
Anonimen
|
a smem vprašati na kakšne preiskave greš? a ne naredijo preiskav (kri, pritisk,..) na dan operacije??
|
|
|
|
RE: laparoskopija in čakalna doba 26.8.2009 13:07:29
|
|
|
|
majalina
|
prvic, ko so mi delali so mi naredili vse v istem dnevu. zdaj so mi pa rekli, da morajo najprej narediti preiskave. niso mi povedali kaksne, le to, da preverjajo kako prenasam narkozo, itd. vec povem jutri, ko grem...
|
|
|
|
RE: laparoskopija in čakalna doba 8.9.2009 9:52:42
|
|
|
|
majalina
|
evo mene, uspesno prestala laparoskopijo, zdaj pa upam na najboljse. se katera, ki je pred kratkim imela laparo? LP!
|
|
|
|
RE: laparoskopija in čakalna doba 8.9.2009 13:04:10
|
|
|
|
ursa30
|
majalina, super, da je laparo za tabo. čimprejšnje okrevanje ti želim in da bi čimprej zagledala . mene laparo še čaka 5. oktobra
|
|
|
|
RE: laparoskopija in čakalna doba 8.9.2009 13:12:17
|
|
|
|
majalina
|
no, jst sem imela poseg 28.08. in sem ze popolnoma okrevala. zdravnik je pa rekel, da lahko na otrocku zacneva delat takoj. tako, da smo v akciji. upam, da rata!!! in isto zelim tebi!!!
|
|
|
|
RE: laparoskopija in čakalna doba 8.9.2009 14:08:46
|
|
|
|
ursa30
|
kdo te je pa operiral? verjetno si morala počakati na prvo , potem pa v akcijo? si dobila normalno, oz po kolikem času od operacije?
|
|
|
|
RE: laparoskopija in čakalna doba 8.9.2009 15:28:13
|
|
|
|
majalina
|
dr.kobal. prve menstruacije po posegu se nisem dobila (drugi teden bi morala dobiti), ampak je kobal rekel, da ni treba nic cakat, saj je vse potekalo super in ne rabim posebnega okrevanja. in res... pocutim se super...
|
|
|
|
RE: laparoskopija in čakalna doba 3.11.2009 13:36:35
|
|
|
|
polhec
|
jst sm bla na laposkopiji julija pri dr. Ribič. Lahko te potolažim ni nic hudega in hitro okrevaš, tudi navodilo dr. je da lahko na baby začnes delat takoj po menstruaciji. No nama je uspel + pridelat v 3 mesecu, tko da kar pogumno v borbo ;-)
|
|
|
|
RE: laparoskopija in čakalna doba 4.11.2009 10:11:19
|
|
|
|
majalina
|
Hey polhec! Spodbudna novica!!! Pri nas ni se nic novega, ampak upam, da bo kmalu!!! ursa, ti? si ze v forumu nosecnost ;-)
|
|
|
|
RE: laparoskopija in čakalna doba 4.11.2009 13:10:08
|
|
|
|
Urshy78
|
majalina, zaenkrat sem še tukaj ena M je za mano, zdaj sva v akciji, tako da upam, da se čimprej preselim na drug čvek si lepo vabljena tudi ti
|
|
RE: laparoskopija in čakalna doba 5.11.2009 16:29:52
|
|
|
|
majalina
|
Držim pesti za obe in seveda za vse ostale na tem forumu!!!
|
|
|
|
RE: laparoskopija in čakalna doba 1.12.2009 10:52:02
|
|
|
|
meTuljcica88
|
S to operacijo so vam odstranili pregrado?
|
|
|
|
RE: laparoskopija in čakalna doba 11.12.2009 13:30:42
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: meTuljcica88 S to operacijo so vam odstranili pregrado? predrado se odstrani z histeroskopijo
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?