Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 3.6.2005 9:08:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Strekleničke za hranjeneje 3.6.2005 9:38:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, ni treba da so tolažilne dude in iste na steklenički iste. Mi smo imeli ene Nuk, druge pa Avent. Stekleničke kupi take, da imajo širok vrat, da se jih da lepo pomiti z navadno gobico. Toliko glede praktičnosti, ostalo je pa že šminka in stvar okusa.
|
|
|
|
Strekleničke za hranjeneje 3.6.2005 9:50:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Boš morala sama odkriti, kaj tvojemu otroku bolj ustreza. Aventove se od Nukovih bistveno razlikujejo, dovolj, da pogledaš cucelj. Potem bo problem še v tem, ali naj bo silikonska ali gumijasta. Posledično imam doma enih 10 stekleničk, ki nam niso ustrezale :)-. Moj pije samo po Nukovih s širokim ustjem in gumijastim cucljem.
|
|
|
|
Strekleničke za hranjeneje 3.6.2005 9:53:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas pa s tem za čuda ni bilo problema. V porodnišnici so mu dali ene čudne stekleničke, doma smo pa na Aventove prešaltali, ker je mož iz lekarne prinesel Aventovo črpalko in sta dve steklenički zraven.
|
|
|
|
Strekleničke za hranjeneje 3.6.2005 10:01:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj je verjetno več takih otrok, ki jim ustreza kar katerakoli steklenička... na srečo staršev; ampak moj je moj sin in je nekako kar logično, da ne bo kar s katerokoli zadovoljen. :)- No, v bistvu sem ji to napisala za to, ker smo imeli mi s tem res velike probleme. Pri hranjenju je tulil in zvijal in nazaj metal, tako da sem ga celo k zdravniku peljala in je dobil diagnozo hipertonije. Potem sem pa našla to stekleničko (imajo jih samo v Mullerju) in težave so se takoj nehale. Pa še dvem mamicam z materinske šole, ki sta imeli enake težave, sem jo posodila in tudi njim so se težave po nakupu nehale.
|
|
|
|
Strekleničke za hranjeneje 3.6.2005 11:29:20
|
|
|
|
Seven*
|
Mi smo sprobali vse zivo. Sprejel je pa MUllerjeve flaske. Najcenejse. 3 komadi za jurja. :bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Strekleničke za hranjeneje 3.6.2005 14:11:36
|
|
|
|
kimi
|
aventove so super
|
|
|
|
Strekleničke za hranjeneje 3.6.2005 14:13:03
|
|
|
|
Jančika_
|
Kot Seven.
|
|
|
|
Strekleničke za hranjeneje 3.6.2005 18:21:18
|
|
|
|
k1
|
mi imamo flaše nuk, dude nuk, edino flaško za čaj od nubby (smo jo dobili - pa kar pridno pije iz nje).
|
|
|
|
Strekleničke za hranjeneje 3.6.2005 18:38:02
|
|
|
|
sasi
|
No, hm, kako naj začnem. Naša mala ni želela ne Aventone, ne Nukove, ne Chiccotove... skratka, kar pljuvala je in pljuvala. Potem smo šli v Italijo in v Chiccu našli neke nove PRIMIGIORNI, delali bi naj neki psihološki projekt in raziskovali kaj bi dojenčkom ugajalo. Cucelj je iz lateksa in je izredno mehak z dvema obročkoma, ki omogočata otroku lažje pitje, ima tudi širok vrat (za lažje čiščenje) in odpre se tudi dno, kjer je silikonsko opno, ki preprečuje kolike. Steklenička je tudi super oblike - prilega se materini roki, ko otroka hrani po steklenički. No sedaj se dobijo tudi pri nas v Chiccotovih trgovinah in Baby centru. Naša je stara že 2 leti in še vedno noče druge stekleničke kot te. Glede dudk pa je naši ugajala edino Mam dudka, ki so se dobile v Baby centru, zadnje čase pa jih ni več. Imajo jih po vseh trgovinah v Avstriji in v Mullerju. No pri nas imamo v sorodstvu še 4 mlajše otroke, ki vsi "funkcionirajo" na to stekleničko. No pa še to - steklenička se nikoli ne navzame vonja in barve po hrani, ali tekočini. Upam, da sem kaj pomagala.
|
|
|
|
Strekleničke za hranjeneje 3.6.2005 20:03:32
|
|
|
|
Jančika_
|
Sasi, Mam dudke boš našla v kakšnem večjem Tušu, sem jih še ta teden videla.
|
|
|
|
Strekleničke za hranjeneje 4.6.2005 23:54:39
|
|
|
|
spacey
|
Se podpišem pod post od sasi! Naš sonček pije izključno samo iz te flaške, tako mleko kot čaj in vodo. Priporočam! Dude pa imamo Nuk.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.