Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Dobila sem menstruacijo!!! 3.6.2005 8:18:23
|
|
|
|
Nyah*
|
Mojca :((:((:((:((, sem res verjela, da ti je tokrat uspelo! Potolazi se, potem pa z dvignjeno glavo v nove boje :duda: naproti! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: zate, Nyah.
|
|
|
|
Dobila sem menstruacijo!!! 3.6.2005 8:22:48
|
|
|
|
saša24
|
pa ne........:((:((:((:((:((:((:((:((:((:(( pa tako sem ti držala pesti...... ampak mojca ne obupat.... za vse nas bo še enkrat najsrečnejši dan, pač ni še tisti pravi trenutek. sasa24, držim še vedno:miska:
|
|
|
|
Dobila sem menstruacijo!!! 3.6.2005 8:35:00
|
|
|
|
aljča
|
:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((sem bla ziher da si :nosecka:.Verjeten je pa res tako bolje.Obe sva si na istem samo, da jaz še kar čakam, da se mi ulije:zmeden2::zmeden2::zmeden2:se noče in noče.Ti hormoni pa znajo težit poln kufer jih že mam. Mojca drži se pa gremo v nove zmage naproti.Prvo pa:morje:pa živčke na pašo.:)-:)-:)- Alja:metulj::metulj: :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: :angel::angel::angel::angel::angel::angel: :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:
|
|
|
|
Dobila sem menstruacijo!!! 3.6.2005 8:43:18
|
|
|
|
Marina_
|
:((:((:((:((:((:((
|
|
|
|
Dobila sem menstruacijo!!! 3.6.2005 9:00:03
|
|
|
|
girly
|
:((:((:((:((:((:(( mojca!:rozica: vem, da je težko,a narava je naredila svoje. zdaj vsaj veš, da si vedno bližje in bližje svojima :duda::duda:. izlij bolečino :(( , potem pa v nove boje! pa pejt do g v pondelk, da pogledajo kako in kaj. če se ne boš ščistila sama, bo treba na čiščenje :( pa drži se! :angel: za tvojega nesojenega :duda:
|
|
|
|
Dobila sem menstruacijo!!! 3.6.2005 9:01:55
|
|
|
|
enaena
|
mojca9000 držim pestke zate za naslednji mesec ... ali pa čimprej !!! :miska::miska::miska:
|
|
|
|
Dobila sem menstruacijo!!! 3.6.2005 9:43:00
|
|
|
|
kylie
|
:((:((:(( :sloncek: + :love:=:modri:*:nosecka:=:)
|
|
|
|
Dobila sem menstruacijo!!! 3.6.2005 9:52:56
|
|
|
|
PiaM
|
Ah, shit!:( Prehitro smo hvalile mesec maj:zmeden:, hvala bogu - nekaj novih :nosecka: je, ampak ni pa bilo dežeka, pa še nekaj ss je bilo - grozno!!! Definitivno mora junij biti bolj uspešen za večino, ki jim v tem mesecu ni uspelo in upam da si tudi ti in Aljča med njimi! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Dobila sem menstruacijo!!! 3.6.2005 10:21:44
|
|
|
|
aljča
|
PiaM ja junij....tuki je že jast pa še kar nimam oreng navala te:hudicek:zdej sem pa že mal:zmeden2:.Vse se je tko že prštimal da sem bla 100%,da bom dons bla vsa v kepah:hudicek:pa nisem.... Verjeten so mi hormoni čist podivjal.Zdej bom morala ta mesec mal dat vse na :morje:pa neč razmišljat.Kako bo v naprej zmano bom pa dons teden zvedela ko grem v MB na posvet za IVF.Mislim, da bom v juliku že na kakih KT ko si bom morala :hudicek:v red spravit al pa me čaka še kaka laparoskopija ker imam submukozni miom in zgleda, da je tud eden od dejavnikov ki me ovira pri zanositvi. Jest upam na jesenske dni tam septembra al pa oktobra da bom zvedela veselo novičko.Če bo pa kaj prej se pa tud ne bom branla bom zlo,zlo vesela-mislim da bom takrat znorela:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-. Jest vam vsem zlatim puncam tle gor,ki se trudimo želim bolj ploden junij kot je bil ta maj.:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:držim pesti za vse. L.p:Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
Dobila sem menstruacijo!!! 3.6.2005 12:04:40
|
|
|
|
BaGSi
|
Žal mi je :((:((:(( Sedaj pa vzami vso energijo, pojdi na sonček in čimprej :roza:!
|
|
|
|
Dobila sem menstruacijo!!! 3.6.2005 12:48:21
|
|
|
|
*KAJA*
|
Mojca res si nam lahko vzor!!!!Kljub neuspehu še vedno močna in pozitivna.Pa ni :hudicek: da ne bo ratal prav kmalu!!
|
|
|
|
Dobila sem menstruacijo!!! 3.6.2005 13:18:18
|
|
|
|
sade
|
:( pozdravljene sotrpinke, tudi mene je včeraj presenetila :hudicek:. Pa sem imela sedmi čut, da je ta mesec tisti pravi. No in zopet ni bil in :grrr::grrr::grrr::grrr:. Ja nimamo izbire, je potrebno naprej v nove boje, čeprav se včasih vprašam ali mi je sploh namenjeno, da bom :nosecka:???? Vem, da je potrebno bit pozitiven, ampak je to včasih presneto težko - že vse skupaj smešno, kot da se nekdo dela norca iz nas. Že dolgo nisem nič napisala, le reno prebiram RR, in zelo paše razlit se malo z vami. Super ste :bravo:, vsem ki ne čakate :pujs:, me ki smo pa :hudicek: pa ne preostane nič kot da gremo v nove boje in ZMAGAMO!!!!!:nosecka: Lep vikend!!!:bravo:
|
|
|
|
Dobila sem menstruacijo!!! 3.6.2005 13:25:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Zal mi je zate, Mojca.:( :( Sem pa vesela, ko vidim kako optimisticna in polna upanja + energije si, saj tako je treba, veselo v nove boje naprej! :miska::miska::miska:
|
|
|
|
Dobila sem menstruacijo!!! 3.6.2005 18:33:28
|
|
|
|
marrusa
|
Zelo mi je žal :((:((:((:((:((:((
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Dvoimensko imebinyyAli ste za dvoimensko ime otroka?da (
31%)
ne (
69%)
Število vseh glasov: 241Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!