|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dobila sem menstruacijo!!!
3.6.2005 8:17:00   
Sulfinija
Ojla punce!!!!!!

Še enkrat hvala vsem za podpodoro,da ste me bodrile in mi vlivale upanje.
Danes zjutraj sem se vstala šla na wc in zagledala na hlačkah kri.In kaj to pomeni,da sem dobila :hudicek:.
Če po pravici povem sploh nisem razočarana,kajti resnično je boljše,če ni kaj v redu je pač tako najbolje.
Sem srečna,davsaj vem da se je nekaj dogajalo vendar žal nama tokrat ni blo usojeno.
Torej drage moje prijateljice približala sem se cilju in poti na kateri me nekje čakata :duda::duda: moji pikici,ki jih ta nerojeni angelček čuva.
Vem,da bo za nas vse posijalo enkrat sonce prav takšno kot sije dans zunaj.

Vsem skupaj še enkrat iskrena hvala,vsem tistim ki pa je ne čakate :hudicek: pa iz srca privoščim,da bi čimprej zagledali :modri: čarobni črtici.

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
3.6.2005 8:18:23   
Nyah*
Mojca :((:((:((:((, sem res verjela, da ti je tokrat uspelo!

Potolazi se, potem pa z dvignjeno glavo v nove boje :duda: naproti!

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: zate,

Nyah.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.6.2005 8:22:48   
saša24
pa ne........:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

pa tako sem ti držala pesti......

ampak mojca ne obupat.... za vse nas bo še enkrat najsrečnejši dan, pač ni še tisti pravi trenutek.

sasa24, držim še vedno:miska:

Neposredna povezava do sporočila: 3
3.6.2005 8:35:00   
aljča
:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((sem bla ziher da si :nosecka:.Verjeten je pa res tako bolje.Obe sva si na istem samo, da jaz še kar čakam, da se mi ulije:zmeden2::zmeden2::zmeden2:se noče in noče.Ti hormoni pa znajo težit poln kufer jih že mam.
Mojca drži se pa gremo v nove zmage naproti.Prvo pa:morje:pa živčke na pašo.:)-:)-:)-
Alja:metulj::metulj:

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
:angel::angel::angel::angel::angel::angel:
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
:angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:

Neposredna povezava do sporočila: 4
3.6.2005 8:43:18   
Marina_
:((:((:((:((:((:((

Neposredna povezava do sporočila: 5
3.6.2005 9:00:03   
girly
:((:((:((:((:((:((

mojca!:rozica:

vem, da je težko,a narava je naredila svoje. zdaj vsaj veš, da si vedno bližje in bližje svojima :duda::duda:.

izlij bolečino :(( , potem pa v nove boje!

pa pejt do g v pondelk, da pogledajo kako in kaj. če se ne boš ščistila sama, bo treba na čiščenje :(

pa drži se! :angel: za tvojega nesojenega :duda:

Neposredna povezava do sporočila: 6
3.6.2005 9:01:55   
enaena
mojca9000

držim pestke zate za naslednji mesec ... ali pa čimprej !!!
:miska::miska::miska:

Neposredna povezava do sporočila: 7
3.6.2005 9:43:00   
kylie
:((:((:((

:sloncek: + :love:=:modri:*:nosecka:=:)

Neposredna povezava do sporočila: 8
3.6.2005 9:52:56   
PiaM
Ah, shit!:(
Prehitro smo hvalile mesec maj:zmeden:, hvala bogu - nekaj novih :nosecka: je, ampak ni pa bilo dežeka, pa še nekaj ss je bilo - grozno!!!
Definitivno mora junij biti bolj uspešen za večino, ki jim v tem mesecu ni uspelo in upam da si tudi ti in Aljča med njimi!

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 9
3.6.2005 10:21:44   
aljča
PiaM ja junij....tuki je že jast pa še kar nimam oreng navala te:hudicek:zdej sem pa že mal:zmeden2:.Vse se je tko že prštimal da sem bla 100%,da bom dons bla vsa v kepah:hudicek:pa nisem....
Verjeten so mi hormoni čist podivjal.Zdej bom morala ta mesec mal dat vse na :morje:pa neč razmišljat.Kako bo v naprej zmano bom pa dons teden zvedela ko grem v MB na posvet za IVF.Mislim, da bom v juliku že na kakih KT ko si bom morala :hudicek:v red spravit al pa me čaka še kaka laparoskopija ker imam submukozni miom in zgleda, da je tud eden od dejavnikov ki me ovira pri zanositvi.
Jest upam na jesenske dni tam septembra al pa oktobra da bom zvedela veselo novičko.Če bo pa kaj prej se pa tud ne bom branla bom zlo,zlo vesela-mislim da bom takrat znorela:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-.
Jest vam vsem zlatim puncam tle gor,ki se trudimo želim bolj ploden junij kot je bil ta maj.:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:držim pesti za vse.
L.p:Alja:metulj::metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 10
3.6.2005 12:04:40   
BaGSi
Žal mi je :((:((:((

Sedaj pa vzami vso energijo, pojdi na sonček in čimprej :roza:!

Neposredna povezava do sporočila: 11
3.6.2005 12:48:21   
*KAJA*
Mojca res si nam lahko vzor!!!!Kljub neuspehu še vedno močna in pozitivna.Pa ni :hudicek: da ne bo ratal prav kmalu!!

Neposredna povezava do sporočila: 12
3.6.2005 13:18:18   
sade
:( pozdravljene sotrpinke, tudi mene je včeraj presenetila :hudicek:. Pa sem imela sedmi čut, da je ta mesec tisti pravi. No in zopet ni bil in :grrr::grrr::grrr::grrr:.
Ja nimamo izbire, je potrebno naprej v nove boje, čeprav se včasih vprašam ali mi je sploh namenjeno, da bom :nosecka:????
Vem, da je potrebno bit pozitiven, ampak je to včasih presneto težko - že vse skupaj smešno, kot da se nekdo dela norca iz nas.
Že dolgo nisem nič napisala, le reno prebiram RR, in zelo paše razlit se malo z vami.
Super ste :bravo:, vsem ki ne čakate :pujs:, me ki smo pa :hudicek: pa ne preostane nič kot da gremo v nove boje in ZMAGAMO!!!!!:nosecka:
Lep vikend!!!:bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 13
3.6.2005 13:25:06   
Anonimen
Zal mi je zate, Mojca.:( :(
Sem pa vesela, ko vidim kako optimisticna in polna upanja + energije si, saj tako je treba, veselo v nove boje naprej! :miska::miska::miska:

Neposredna povezava do sporočila: 14
3.6.2005 18:33:28   
marrusa

Zelo mi je žal :((:((:((:((:((:((

Neposredna povezava do sporočila: 15
3.6.2005 18:56:19   
cmokec
:((:((:((:((:((

Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Dvoimensko ime
binyy

Ali ste za dvoimensko ime otroka?

da (31%)

ne (69%)

Število vseh glasov: 241

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!