|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   moje sanje!!
3.6.2005 8:03:25   
saša24
punce moram vam povedat kaj se mi je danes sanjalo. sanjala sem da sem bila pri ginekologu in mi je računal glede x in y al bo punčka al pa fantek, potem pa njemu pokaže neke številke zraven pa dvakrat x in dvakrat y, potem je pa rekel, da to je samo pri dvojčkih.

sem bila full srečna:):):):):)

pa da vam povem, da neki je na tem, ker cela familija sanja samo neki o otrocih in krstijih pa to..

a je mela kera tako izkušnjo in take občutke!

js mam full take občutke, da bom imela dvojčke! mogoče pa res, ker imama oba z mojim v družini, da imamo dvojčke, pa še v 3 kolenu!

js po trgovinah pa po netu gledam vse za dvojčke.... js si jih full želim!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   moje sanje!!
3.6.2005 8:09:41   
S22
Tud jaz bi mela dvojcke odkar vem, da imam veliko moznost zanje. Pa v najinih druzinah ni dvojckov da bi midva vedela?:ups: Jaz sem vcasih sanjala del nosecnosti,brez poroda in tu je bil otrok,sin ce sem bolj natancna. Kaj pa to pomeni?Zelim ti cimhitrejso uresnicitev,da zanosis dvojcke.:bravo::bravo: Mogoce bi ti pa :angel: res radi kaj sporocili.

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   moje sanje!!
3.6.2005 8:18:01   
saša24
ja nekaj more bit na tem! skoz in skoz imam take občutke! pa js mislim da če si nekaj močno želiš pride, pa čeravno eden :duda:

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   moje sanje!!
3.6.2005 8:20:41   
S22
Mas prav ce ze ne dva naenkrat naj pa vsaj eden:duda: pride. Zelim nama in vsem drugim veliko srece, da :sloncek::sloncek: vsaj enega.

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   moje sanje!!
3.6.2005 8:26:23   
Nyah*
Se tukaj napisem:

:miska::miska::miska::miska: da je res to kar si sanjala!

ves, tudi jaz si jih ful zelim, pa mi vsi pravijo, da sem zmesana :)-:)-:)-!

me prav zanima, kaj se skriva v mojem trebuscku!
Naj bo le vse ok!

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   moje sanje!!
3.6.2005 8:33:07   
saša24
js držim za vse nas:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   moje sanje!!
3.6.2005 8:33:08   
saša24
js držim za vse nas:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   moje sanje!!
3.6.2005 8:44:30   
Nyah*
Sasa, danes si pa vsa podvojena, dvojne teme, dvojni posti, dva :duda::duda:

:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-!

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   moje sanje!!
3.6.2005 9:57:09   
PiaM
;) :miska:

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   moje sanje!!
3.6.2005 11:21:09   
pupika
No pa še jaz :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Jaz sem imela danes tud full čudne sanje. Kot da sem bila :nosecka:, pa sva z mojo G hodile po nekih preiskavah po ZD, ker naj bi imela rizično.

Zadnje čase kar dost sanjam al da sem pri G ali pa v bolnici.

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   moje sanje!!
3.6.2005 11:56:58   
Tanyya
a ste šle kaj v sanjsko knjigo pogledat kaj to pomeni?

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   moje sanje!!
3.6.2005 12:25:00   
pupika
Ne, ker me je po malem kar malo strah pogledat v sanjsko knjigo, da ne bo spet kaj slabega pisalo.

Drugače pa če katero zanima pa ima na netu sanjsko knjigo

http://www.piara.net/sanje.html

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   moje sanje!!
3.6.2005 13:27:16   
Anonimen
Jaz sem nekaj dni nazaj ful v zivo sanjala, da sem delala nosecniski test, se pa ne spomnim vec, ce sem videla :roza: ali ne! :zmeden::)-:zmeden:

(odgovor članu saša24)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   moje sanje!!
3.6.2005 14:07:32   
pupika
To po moje že naša psiha deluje na naše sanje, ker tolko premišljujemo o tem.

Sem pa jaz res sanjala, točno takrat ko sem imela prvi pregled pri G, da sem svojega dojenčka tako stiskala k sebi, ga sploh nisem hotla dat stran od sebe, sem se nečesa bala, pa ne vem kaj. No potem sem pa pri G ugotovila da moja pikica ne raste, in je šlo za splav z odmrtjem ploda.

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   moje sanje!!
3.6.2005 15:09:03   
Anonimen
Jaz opazam, da se velikokrat zgodi, da o cem sanjam, potem se mi pa tisto tudi zgodi, kot nekaksen deja vu iz sanj se mi potem zdi. Se vam to tudi dogaja? Kaj pa vem, mogoce je to cisto vsakdanje...:zmeden:

(odgovor članu saša24)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?