|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pregled MV - krvavitev
19.8.2009 12:38:23   
TomTaylor
Sem v 37 1/7, danes pri g.ponovno preverjena odprtost MV. To da po tem malenkost zakrvavim je običajno, ampak danes pa je krvavitev nekoliko obilnejša, s prisotno bolečino - identično menstrualni. Sej ni za zganjat paniko, ane?user posted image

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pregled MV - krvavitev
19.8.2009 12:42:35   
veselka
to se je tud men zgodil v petek po pregledu. mi je sicer še bris odvzela za streptokoka B.

ampak pol me je pa tko obupno cel dan trebuh bolel, pa rjav izcedek sem mela vse do nedelje dopoldan. sem klicala pol v P, pa so mi rekli, da je to za takšno obdobje normalno, razen če ne gre za močnejšo krvavitev s svežo krvjo.

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.8.2009 12:52:09   
Splišni
Ma ne vem no, jaz bi se šla kar pokazat. Meni se ta bolečina ne zdi ravno nekaj vsakdanjega, sploh če je krvavitev zraven.
Saj verjetno ni nič, samo zihr je zihr. Bolje biti preveč previden kot premalo pri takih stvareh.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.8.2009 12:57:01   
Hope2
Nekje v 34 tednu je meni G pogledala MV in kolk sem odprta. Ko je vzela prste ven, se je vlilo kot v najhujši M. K sreči sem bila v leonišču, zato so mi nabasali vložke in hajd v porodnišnico, kjer so me sprejeli in obdržali na opazovanju. Pomembno je bilo iz kje krvavim, k sreči sem iz MV, zato so me drug dan poslali domov, če bi iz posteljice, bi me obdržali in sprožili porod.
Konec 37 tedna sem spet bila na pregledu, spet pregled kolk odprta, spet se mi je vsula kri. Tokrat pa sem bila že 3 cm odprta, poslali v porodnišnico, kjer sem se s svetlobno hitrostjo odpirala (popadkov nisem čutila) in rodila čez par ur.

Na tvojem mestu bi se šla pokazat. Krvavitev je lahko nedolžna in je iz MV, lahko pa je iz posteljice. Meni se je sicer krvavitev sčasoma ustavila iz ure v uro manj, če bi se nadaljevala ali povečevala, bi pa not ostala.Tele bolečine pa me spominjajo na moje prve popadke, po klistirju

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 19.8.2009 12:58:16 >

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.8.2009 13:29:43   
Anonimen
Sploh ne vem, zakaj pri tako pozni nosečnosti šarijo po materničnem vratu. A ni vseeno, koliko je odprt?! Itak ga s tem rofkanjem tako zdražijo, da zakrvavi. Mislim no, halo, meni se to ne zdi normalno.

Meni G razen prvega UZ nikoli več ni rovarila po nožnici. No, v bistvu enkrat je, ko sem imela izcedek in je pogledala, da ni kaj vneto. Ampak to se mi zdi logično. Na koncu pa res nima veze, ali je odprto ali ni. Ko bo odprto, se bo začel porod  ... - al sem jaz kaj zgrešila? user posted image

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
19.8.2009 13:32:17   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

Sploh ne vem, zakaj pri tako pozni nosečnosti šarijo po materničnem vratu. A ni vseeno, koliko je odprt?! Itak ga s tem rofkanjem tako zdražijo, da zakrvavi. Mislim no, halo, meni se to ne zdi normalno.

Meni G razen prvega UZ nikoli več ni rovarila po nožnici. No, v bistvu enkrat je, ko sem imela izcedek in je pogledala, da ni kaj vneto. Ampak to se mi zdi logično. Na koncu pa res nima veze, ali je odprto ali ni. Ko bo odprto, se bo začel porod  ... - al sem jaz kaj zgrešila? user posted image

Točno to sem se jaz vedno spraševalauser posted image . Vmes med obema krvavitvama, nisem več pustila, da mi šari tam dol. V zadnjem pregledu pa mi ni dalo miru in sam pustila, neki mi je reklo, da bo kmalu poroduser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 19.8.2009 13:34:19 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.8.2009 18:14:46   
TomTaylor
se že umirja, ni več sveža kri, ampak postaja že rjav izcedek. Z enim večjim rjavim kosom neke gmote - čep??

Pa na veliko potrebo hodim nenavadno pogosto.user posted image

kvajzdej to, a moram počas že pakirat začet?user posted image

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.8.2009 18:35:12   
poli*
Zgleda, da zelo grobo šarijo tam dol, da se vlije kri user posted image . Ob normalnem tipanju mv se ne sme zgoditi nič

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.8.2009 0:06:49   
Muca83
O madonca, a toliko ene krvavite. user posted image Meni je MV potipala zdaj 2x - enkrat pri 39 tednih in danes na PDP. Pa nisem niti malo zakrvavela, čeprav sem bila opozorjena, da se to lahko zgodi.

Če bi se mi kar ulilo ven bi se šla pa gotovo pokazat. Zihr je zihr.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.8.2009 7:24:28   
Čebel@
meni ni g nikoli pogledat MV.....sem bila en dan pred porodom pri njej pa mi je rekla daše ziher ne bom šla(najbi imela zelo majhen trebuh)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

forum
Lelly28 RR

ali rade sodelujete v forumih?

da (80%)

ne (20%)

Število vseh glasov: 5

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!