|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izpadanje las
18.8.2009 20:56:25   
PC Baby
To je pa grozljivka! 4 mesece po porodu so mi začeli izpadati v šopih! Občutek imam, da bom v roku dveh tednov plešasta, če bo tako še naprej.

Mi je G razložila, da ker med nosečnostjo lasje zaradi hormonov praktično ne izpadajo, izpadejo potem po porou vsi "odvečni lasje". Razumem, da je to normalno, ampak koliko časa so vam izpadali po porodu?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izpadanje las
18.8.2009 20:57:59   
Anonimen
Cca 3 mesece so izpadali. Ampak to še ni konec, da te potolažimuser posted image Ko boš prenehala dojit bodo spet začeli izpadatuser posted image  

(odgovor članu PC Baby)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.8.2009 21:00:36   
Taanikaa
men še danes izpadajouser posted image ,pa sem 14 mesecev po porodu,sicer ne v šopih ampak izpadajo pauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.8.2009 21:01:57   
miapia
Jaz sem 7.5 mes po porodu, prenehala dojiti po 2. mes in mi sedaj že en mesec izpadajo lasje v šopih, imam pa na stotine mladičev, ki mi štrlijo pokonci. Sem pa zadnjič opazila, da sem imela globoko plešo, ki je sploh nisem opazila, ker sem imela lase vedno na čelo. Imam že majhne nove laske, ampak je vseeno grozno.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.8.2009 21:17:36   
krtek 1
Tudi meni sedaj,ko ne dojim več izpadajo,tako da jih imam polno posteljo,polno krtačo in poln odtok v banji.

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.8.2009 22:02:47   
frutolina
hehe še ena bodoča pleška med vami....če se bo tako nadaljevalo bom čez 2 meseca sigurno čisto brez las user posted image user posted image  še dobro da ne bom edina v faamiliji user posted image

(odgovor članu krtek 1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.8.2009 7:17:40   
Mici7
Tudi meni so začeli lasje izpadati v šopih. Jih je povsod polno. Sem pa tudi opazila, da mi grejo v šopih ven tudi, če si samo malo potegnem s prsti med lasmi. Ampak ne vedno. Enkrat jih bo vsaj deset v šopu, drugič pa spet nobenega. Mi že kar nekaj časa izpadajo, ampak jih imam zaenkrat še vedno dovoljuser posted image .
Pravijo, da mine. Najbrž res. Bomo pol povedal a ne?

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.8.2009 8:17:33   
soncica01
joooj, meni tudi fuuuull izpadajo, pa sem skoraj 7 mesecev od poroda. Ko si snamem čop (čez dan ga imam skoz) imam gor cel šop las, pa po postelji, pa vidim, da hčerkici tudi zaidejo med prstke na rokicah in ji skooz dajem stran. Upam, da kmalu mine.

(odgovor članu Mici7)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.8.2009 11:14:12   
Majuska
Meni so tudi zelo izpadali lasje, kar v šopih je šlo stran. Kupi si Fitoval šampon, jaz sem si lepo porihtala nazaj. No, malo še izpadajo, ampak je veliko bolje kot na začetku.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu soncica01)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
19.8.2009 14:49:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
22.8.2009 10:57:43   
katka0407

oooo hvala za tolažbo!! user posted image   Sem 4 mesece po porodu in zadnje 14 dni mi lasje res izpadajo za ponoret! Povsod jih ne neomejeno, v postelji, kopalnico kar naprej sesam, ker res obupno zgleda ker je toliko las na tleh.. da ne govorim, da moram pri tuširanju obvezno vsaj 1x vmes pobrat lase iz odtoka, da sploh požira user posted image . Na srečo sem se šla prejšnji teden na kratko postrižt, da se zdej bolj kratki valjajo naokrog user posted image . Upam, da kmalu mine...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?