|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   TRST
18.8.2009 18:37:55   
junior
A gre katera jutri popoldan v Trst  nabavljat. Mene mika pa mal cvikam it sama, še nikoli nisem bila sama.
Zbiram pogum, joj pa še vroče bo, ah samo izgovore iščem.
Zdej imam namreč krasno priliko, ker sem sama brez hčerke ta teden je na morju, z njo se pa ne upam iti, ker mi takoj zgine pred očmi in nebi mogla nič kupiti, samo njo bi iskala.
l
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: TRST
18.8.2009 20:40:27   
Anonimen
Ne....bo pa soprano v Trstu. Pojej kaksen dober sladoled se zame :).

(odgovor članu junior)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.8.2009 20:44:45   
jakaracman
Jaz sem bila pred dobrim tednom pa je bolj žalost.Ledena kava je pa sedla.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.8.2009 21:00:47   
Naja31
Pa naj te ne bo nič strah. Ni razloga.
Uživaj! 

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.8.2009 21:02:01   
kaya2007
če greš, rabim sojino mleko iz torri d europa user posted image

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.8.2009 13:37:29   
kasso
Greš z avtom do avtobusne postaje v Sežani, potem pa mislim, da ob delavnikih vozi vsako uro avtobus v TS. Vožnja pa je 1 eur.

Jaz sem bila ravno v ponedeljek, ampak službeno...z avtom v center in nazaj.

Ne pozabi, da so v Italiji počitnice, tako da predvidevam, da so tudi trgovine zaprte.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.8.2009 14:00:45   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Greš z avtom do avtobusne postaje v Sežani, potem pa mislim, da ob delavnikih vozi vsako uro avtobus v TS. Vožnja pa je 1 eur.

Jaz sem bila ravno v ponedeljek, ampak službeno...z avtom v center in nazaj.

Ne pozabi, da so v Italiji počitnice, tako da predvidevam, da so tudi trgovine zaprte.

trgovine so vse odprte, razen ob ponedeljkih imajo nekateri zaprto. Ferragosto je pa že mimo.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.8.2009 15:29:55   
Nea_teja_
 O lejo lejo si ti še živa??????

(odgovor članu junior)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.8.2009 15:51:23   
kasso
ej junior, sama pejdi in fajn nakupuj user posted image

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.8.2009 18:38:21   
mala zirafa
Ne hodite ker je vse živo zaprto.Smo bli  pred kratkim.Razen če ste napotene samo v TC.Imajo ferragosto.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.8.2009 18:43:54   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: mala zirafa

Ne hodite ker je vse živo zaprto.Smo bli  pred kratkim.Razen če ste napotene samo v TC.Imajo ferragosto.

ferragosto je KONČAL PREJŠNJO SOBOTO!user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.8.2009 22:02:07   
junior
Ja komi.

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.8.2009 22:07:42   
junior
Ja danes sem morala najprej it k ginekologinji ker krvavim že drugič ta mesec,dobila železove tablete in hormonske tablete za zaustavitev krvavenja.
Me pa ful vleče ta varianta, da bi šla v Sežani na avtobus do Trsta, bojim se da se ne izgubim kar se to v Trstu lahko hitro zgodi.
lp Karmen

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.8.2009 23:18:11   
mala zirafa
Videla sem odprtih samo nekaj kafičev.Drugače žive duše nikjer.
Srečno pri nakupih!

(odgovor članu junior)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.8.2009 23:27:56   
bumerang
Ferragosto ni samo 15. avgust ampak je čas dveh tednov, ki objema ta datum in ko imajo delavci tradicionalno kolektivni dopust. Včasih se ta dva tedna skorajda ni dobilo kruha, danes so odprti vsi večji nakupovalni centri, trgovince v centru pa znajo biti zaprte, predvsem popoldan.
Če že siliš v Trst, potem zdaj ni čas. Pa pojma nimam, po kaj greš, ker se pri nas že zdavnaj dobi več in lepše.

Ustavi se in prišel boš!

Neposredna povezava do sporočila: 15
21.8.2009 0:09:33   
mala zirafa
Dogaja se ravno obratno kot se je včasih.V Supernovi in obiju v kp slišiš večinoma samo ital. govoreče ljudi.Prav na bruhanje mi greuser posted image .Tako, da po mojem ne vem kolko se vam splača.Mi2 sva šla v nedeljo zaradi kruha, ker je blo v slo res vse zaprto.Tam je pa samo PAM obratoval, na srečo.Če ne ga bi pekli kar domauser posted image .

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.8.2009 0:20:28   
Anonimen
Dogaja se ravno obratno kot se je včasih.V Supernovi in obiju v kp slišiš večinoma samo ital. govoreče ljudi.Prav na bruhanje mi greuser posted image .

Svasta.
Upam, da Italijani ne pljunejo v moj espresso.

Neposredna povezava do sporočila: 17
21.8.2009 7:34:03   
blaža

Videla sem odprtih samo nekaj kafičev.Drugače žive duše nikjer.
Srečno pri nakupih!

Ma prav ne razumete, da je spet vse odprto, ker je ferragosto končal? Sem vsak dan v Ts, ker tam delam. Če si bla pred prejšnji teden so pa še imeli vse zaprto. tistega ki je volja, lahko gre komot.user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 18
21.8.2009 7:35:15   
blaža
Ja Italjanov je pa vse več pri nas, ker kupujejo hrano, ki je pri njih sorazmerno draga. V Tušu jih je ful, pa Šparu.

Mene čisto nič ne motijo, sej mi tudi hodimo k njim v šopping.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 19
21.8.2009 8:08:51   
bumerang

Dogaja se ravno obratno kot se je včasih.V Supernovi in obiju v kp slišiš večinoma samo ital. govoreče ljudi.Prav na bruhanje mi greuser posted image .

In zakaj ti gre na bruhanje?

Ustavi se in prišel boš!

Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?