*chance*
|
ahk ti pa sam tole povem, sej se boš sama odločila kak in kaj boš z svojim telesom naredila.... otrok je blagoslov ( nisem verna ), ampak zdaj vidim, ker se z mojim trudiva že nekaj časa, pa ne rata. razumem, da ni biil planiran, pa z dnraom je problem in kaj bodo drugi rekli...lahk se ti zgodi, da ko boš pa hotla, ne bo ratalo... pejdi pogledat gor na upajmo skupaj koliko nas je takih, ki si otroka srčno želimo, potem pa ko je PRAVI ČAS, ga pa ne dobimo.... otrok je človek. to ni avto, za katerega se odločiš in ga greš kupit, ko ti želiš. čez 3 leta boš lahko imela vse pogoje, boš rekla, zdaj pa ja : pa ne bo ratalo... prišparaj si živce, prišparaj si vse tesnobne občutke, ki ti jih splav da...četudi se človek zavestno odloči za splav iz takih ali drugačnih stvari, te ama vedno to vzadaj grize... drugo je če gre ženske delat splav 5 krat....ne govorim o takih ženskah...smo emocionalna bitja in ko boš nehala razmišljat in samo čutiti z srcem, ti bo zelo hudo, ko v tebi ne bo več rasel nov "knedelček".... jaz bi stisnila zobe na tvojem mestu, sploh če je zarad dnara...in bi si naredila naložbo za bodočnost, ker ( vsaj midva z možem ), si želiva družine in za njo živiva. nimava milijonov, nama pa največ na svetu pomeni, da sva se najdla, da sva skupaj in da bi imela otroke. vse ostalo nima pomena, vsega ostalega, možnega kupljenega, ne moreš vzeti v grob. dobro razmisli in potem nehaj razmišljat in še malo čuti z srcem....nikoli ni idealno...nikoli...noben nima vseh pogojev... eni imajo denarja ko pečka, pa ne more zanosit....eni imajo otroke, pa nimajo denarja...najboljše nekje v sredini bit. in ja seveda bo težko, dva vzgajat tako mala...ampak z ljubeznijo se vse da in z pravili ( tudi ). jaz osebno raje izberem trdo delo, kot pa da me krivda kljuva do konca smrti. ( in to vsako kljuva, razen tiste ki niso moralne, in ki jim je vseeno za sebe IZVIRNO SPOROČILO: mojca345 mene je G poslala k neki svetovalki. Potem smo se pogovorili, če si to res želiš in tako dalje...Potem pa tisti dan sem bila tam. Noter sem šla sama. Ker noben od mojih ni smel bit zraven. tri smo bile v bolnici. Ko prideš na vrsto te peljejo v tisto sobo. ti dajo narkozo, odčtevaš nazaj in pol je konec. mene j ebilo ful strah. mobi sem imela lahko zraven. zbudili so me na silo, ker so me najbrž mogli tako. pol sem spet nazaj zaspala. še isti dan sem šla domov. pa opozorijo te, če imaš kake težave potem 14 do 3 tedne, da se moraš nujno javit takoj k svoji G ali priti na urgenco. pisat zdaj o tem je tak zlo easy se sliši, ampak koliko emocij ti gre in jokanja, to pa je drugo.... lahk ti pa sam tole povem, sej se boš sama odločila kak in kaj boš z svojim telesom naredila.... otrok je blagoslov ( nisem verna ), ampak zdaj vidim, ker se z mojim trudiva že nekaj časa, pa ne rata. razumem, da ni biil planiran, pa z dnraom je problem in kaj bodo drugi rekli...lahk se ti zgodi, da ko boš pa hotla, ne bo ratalo... pejdi pogledat gor na upajmo skupaj koliko nas je takih, ki si otroka srčno želimo, potem pa ko je PRAVI ČAS, ga pa ne dobimo.... otrok je človek. to ni avto, za katerega se odločiš in ga greš kupit, ko ti želiš. čez 3 leta boš lahko imela vse pogoje, boš rekla, zdaj pa ja : pa ne bo ratalo... prišparaj si živce, prišparaj si vse tesnobne občutke, ki ti jih splav da...četudi se človek zavestno odloči za splav iz takih ali drugačnih stvari, te ama vedno to vzadaj grize... drugo je če gre ženske delat splav 5 krat....ne govorim o takih ženskah...smo emocionalna bitja in ko boš nehala razmišljat in samo čutiti z srcem, ti bo zelo hudo, ko v tebi ne bo več rasel nov "knedelček".... jaz bi stisnila zobe na tvojem mestu, sploh če je zarad dnara...in bi si naredila naložbo za bodočnost, ker ( vsaj midva z možem ), si želiva družine in za njo živiva. nimava milijonov, nama pa največ na svetu pomeni, da sva se najdla, da sva skupaj in da bi imela otroke. vse ostalo nima pomena, vsega ostalega, možnega kupljenega, ne moreš vzeti v grob. dobro razmisli in potem nehaj razmišljat in še malo čuti z srcem....nikoli ni idealno...nikoli...noben nima vseh pogojev... eni imajo denarja ko pečka, pa ne more zanosit....eni imajo otroke, pa nimajo denarja...najboljše nekje v sredini bit. in ja seveda bo težko, dva vzgajat tako mala...ampak z ljubeznijo se vse da in z pravili ( tudi ). jaz osebno raje izberem trdo delo, kot pa da me krivda kljuva do konca smrti. ( in to vsako kljuva, razen tiste ki niso moralne, in ki jim je vseeno za sebe ) Resnično lepo napisano... sem prebrala s solzami v očeh... upam, da bosta kmalu v rokah držala svoj zakladek
|