|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj pa zdaj
17.8.2009 18:13:24   
Anonimen
zivjo!
mogoče bom zvenela malo čudno ampak pred nekaj urami sem naredila test, ki je pokazal da sem noseča. JEEEEEEEEE user posted image . sem zelo vesela ampak kaj pa zdaj? kje naj začnem. ali naj pokličem zdravnico, ginekologinjo... skratka rabim nekaj nasvetov kje in kako začeti. pa strah me je da se detece ne bi obdržalo. malo sem zmedena ma bo že. no pa en lep dan
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj pa zdaj
17.8.2009 18:19:17   
nincrli
Najprej čestitke user posted image user posted image user posted image
jaz sem počakala kakšna 2 tedna in sem se potem naročila, ker pred 8 tednom je bzv it, ker se nič dobro ne vidi...
Za ostale napotke pa najbolš da slediš rr forumom, ker res velikoooo zveš user posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.8.2009 18:36:40   
power girl
Tudi jaz ti svetujem,da še počakaš teden-dva.Ker ko je meni test pokazal pozitivno,sem klicala sestro k ginekologinji in mi je tudi ona rekla da naj pridem čez dva tedna.
Čestitke ob pozitivnem testuuser posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.8.2009 19:07:41   
veselka
jaz sem pa takoj naslednji dan klicala G. itak te naroči od 8. do 10. tedna nekje.

pa folno kislino papaj, če je še ne.

pa še glavno - ne obremenjuj se kaj bo, ker se s tem samo pod stres spravljaš. bodi pozitivna. meni je uspelo. mičken strahec je sicer bil, ker imam pregrado, ampak sem čutla, da bo vse ok. in zdej sem 2 tedna pred rokom user posted image

čestetitke user posted image user posted image user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu power girl)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.8.2009 19:06:14   
Anonimen
hvala za nasvete. bomo upošteval. user posted image uživajte

(odgovor članu veselka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
18.8.2009 19:51:09   
Anonimen
še nekaj me zanima. a je to normalno ampak mam tak hm napt občutek v trebuhu a je to normalno?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
18.8.2009 20:00:59   
zarjica
je normalno. Tudi občutek, kot da boš vsak hip dobila menstruacijo je normalen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.8.2009 10:40:35   
*chance*
Najprej iskrene čestitkeuser posted image
Nato pa le pokliči svojega G in te bodo naročili na prvi pregled, kjer bodo potrdili tvojo nosečnost...user posted image Do takrat pa vso srečouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?