|
RE: Al se meni samo zdi, al je folk... 18.8.2009 0:20:52
|
|
|
|
vika1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 ...dejansko čedalje bolj...aaam... kako bi to lepo povedala... mah, glup?? Danes sem res skoraj butala z glavo v zid v službi...so me prosili če bi namesto ene ženske, ki je na bolniški, danes izjemoma dvigovala telefone, ker so uradne ure cel dan...in, ok, nej jim bo (yeah, kot da sem imela dejansko kaj izbire... ...ok, od 12-do 16h me je 6x klical en ata... *da je dobil ene papirje od nas pa ne ve, kaj nej zdej... kakšne papirje? Ja, bo šel iskat. (mi vrže dol in gre iskat) *kliče nazaj in mi začne brat, kaj piše na papirjih in ugotovim, da gre pač za eno našo pogodbo za podizvajalce, ki jo mora gospod podpisat, poštempljat in v dveh izvodih vrnit k nam. Ok, bo naredil, hvala. (vrže dol) *čez pol ure me kliče nazaj, da je podpisal. (tišina) Ja, lepo da ste podpisali. Zdej pa še vrnite dva izvoda, pa bo. Aja, hvala, bom. (vrže dol) *čez eno uro kliče nazaj, če mora osebno prinest. Ne, lahko po pošti, ali če kdo drug prinese v sprejemno pisarno zanj. Aha. Ja, bo poslal. (vrže dol) *čez pol ure spet on. Da če lahka on poskenira pogodbe pa na mejl nam pošlje. Ne, ker rabimo original podpise pa štemplje... Aja. No, bom poslal. (vrže dol) *Spet on. Da njemu se ne da v tej vročini hodit na pošto. In da on bi nam danes poslal pogodbe skenirane na mejl, jutri bi pa med uradnimi urami prišel zjutraj pa štempelj udaril gor. A bi blo tako ok?? Ja pismo rosno, človek, te pa jutri pridi zjutraj s papirji sem pa bomo zrihtali. Aja, vidte, to pa sploh nisem pomislil... pridem jutri. Adijo. Da je imela sodelavka v sprejemni popadke druge (al morda že tretje?) pubertete raje ne bi zdaj... ... pestro nam je, ja. A je še kateri tako fino fajn na šihtu? Al imam jst srečo da zmeraj vse norce tega sveta "obdelam"? Jao,jao.......
|