|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moj 2 letnica
17.8.2009 14:13:51   
Liya
Po večimi je prav pridna punčka,lahko bi rekla mali angel.A ko pride skupaj s svojim bratrancem se spreobrne v malega hudička.Dirka za njim,če bi bilo samo to bi bilo vse lepo in prav.A kaj ko ona kar na lepem vzame kamen v roke in ga vrže naravnost vanj,ali pa kakšno drugo stvar.Kako naj ji to dopovem da ne sme?
Marsikdaj sem jo že zaradi tega po roki,riti....pa do sedaj ni bilo učinka.Malo sem že obupala zaradi tega.
Moram pa priznati da sem proti nasilju.Kakšen vaš nasvet bi mi prišel zelo prav.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Moj 2 letnica
17.8.2009 14:21:11   
higuys
IZVIRNO SPOROČILO: Liya

Po večimi je prav pridna punčka,lahko bi rekla mali angel.A ko pride skupaj s svojim bratrancem se spreobrne v malega hudička.Dirka za njim,če bi bilo samo to bi bilo vse lepo in prav.A kaj ko ona kar na lepem vzame kamen v roke in ga vrže naravnost vanj,ali pa kakšno drugo stvar.Kako naj ji to dopovem da ne sme?
Marsikdaj sem jo že zaradi tega po roki,riti....pa do sedaj ni bilo učinka.Malo sem že obupala zaradi tega.
Moram pa priznati da sem proti nasilju.Kakšen vaš nasvet bi mi prišel zelo prav.

user posted image  , ja , ja in jaz bom mis alpe - adria 2010

(odgovor članu Liya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.8.2009 14:55:28   
Tisana
IZVIRNO SPOROČILO: higuys

IZVIRNO SPOROČILO: Liya

user posted image  , ja , ja in jaz bom mis alpe - adria 2010

Točno tole je tudi mene zaskrbelo user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj bi bilo šele, če ne bi bila proti nasilju user posted image user posted image user posted image

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu higuys)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.8.2009 8:19:28   
ronja
liya, ne je tepst, ker če bo to videla pri tebi, bo mislila, da je to način reševanja problemov in jih tudi sama tako ravnala. Razloži ji, da to bratranca boli, da se lahko igrata in hecata (in ji naštej par primerov, kaj vse lahko počneta), samo ne sme ga pa tepst, ker ga potem boli in je žalosten in joka. In potem jo spomni, kako je, ko njo kaj boli (ko se kam udari ali ko jo kdo udari) in da to ni fino in jo vprašaj, če bi rada, da bratranca tako boli - verjetno bo rekla, da ne in potem ji pač poveš, da če ga ona udari, pa ga boli in zato se tega ne sme. Uporabljaj kratke nezapletene stavke, kjer bo jasno razviden vzrok in posledica.

Pri nas ta način kar dobro laufa zaenkrat (res pa je, da še nista v vrtcu) - je tavelika res zelo nežna do sestrice, moram priznat in ji nikoli nič hudega ne naredi, sploh ne namenoma (v igri jasno da jo kdaj malo premočno objame, ampak tega ji pa človek res ne more zamerituser posted image ), tudi z bratrancema ni problemov, čeprav sta tudi onadva zelo živa. Divjajo res ko nori sem pa tja, ampak tepejo se pa res ne (tudi onadva nista v vrtcu).

Povej ji na kak način lahko reši težavo, če se kaj skregata (se proba zmenit, pogovorit, pride k tebi, če res ni druge,...), da ima več možnosti, samo ta način pa res ni sprejemljiv. Saj bo razumela, samo moraš ponavljat vsakič sproti.

Če to ne bo ratalo, ji pa še zagrozi, da se ne bosta več smela ta dan skup igrat/boste šli domov, če ga še 1x udari, ali kaj podobnega. In če to naredi, seveda ti držiš obljubo.

(odgovor članu Liya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.9.2009 20:37:05   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

liya, ne je tepst, ker če bo to videla pri tebi, bo mislila, da je to način reševanja problemov in jih tudi sama tako ravnala.
Če to ne bo ratalo, ji pa še zagrozi, da se ne bosta več smela ta dan skup igrat/boste šli domov, če ga še 1x udari, ali kaj podobnega. In če to naredi, seveda ti držiš obljubo.

Podpis!

Čeprav- jaz bi jo že takoj prijela in odpeljala domov al pa vsaj stran od bratrančka, da otrok že takoj razume, zakj oz. zaradi katerega točno določenega dejanja si tako ukrepala.
Ja, to je nevarno in upam, da vama uspe to težavo odpraviti.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.9.2009 22:26:50   
mateyka
ja, kot pravita ronja in mamamajča (jaz to pri moji skombiniram)- jaz bi ji jasno povedala prvič, podobno kor ronja (posledice njenih dejanj) in tudi, da če bo to še enkrat naredila, da gremo pronto domov. in to bi potem tudi šli. naša ve da se ne hecam, če kaj rečem, tudi naredim. in pali. noče domov, hvala bogu user posted image ok, šala - v glavnem odstraniš jo iz scene. pika. nema zabave za lukave.

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Heroji furajo v pižamah
8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?