|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Morebitna ponovna nosečnost
17.8.2009 8:37:00   
florecita
Jutro vsem skupaj!

Pravkar iz morja, z kupom vprašanj in pa seveda veliko dvomov in skrbi...

V sredo zjutraj, na morju sem v sekundi dobila tako močne krče nekje v trebuščni votlini, da sem sama rekla, naj kličejo rešilca, ker se tudi milimetra nisem mogla premaknit...tudi zelo vroče mi je bilo v glavi, prijalo mi je hlajenje z mrzlo brisačo... spila sem tableto in pol nalgesina in potem je bilo OK.

Kolegica me je vprašala, če je možno, da sem noseča...pa sem ji rekla da ne.
Temu seveda ni tako, ker sem potem tudi sama začela razmišljat, da bi pa lahko bila.
(naj povem, da si otroka zelo želiva)user posted image
no, naj povem da je bila moja ZM 22.7., user posted image sva 2.8., 2 dni pred ovulacijo, ki jo imam skoraj 100% 14. dan, ker je moj ciklus vedno dolg 28.dni. predvidevam, da je bila tam, 4. ali 5.8.
No, te bolečine so se mi pojavile 11. dan pouser posted image , naslednji dan pa je bilo še malenkost krvi. za kakšen madež v velikosti oreha recimo če bi zbrala vso skupaj
Te bolečine so se mi pojavile  12. dan pouser posted image ,... prav tako tudi ''krvavtev'', ki se je malenkost vlekla še v 13. dan po user posted image

Do moje M je še 2 dni oziroma je v sredo 28.dan mojega ciklusa...
Zjutraj sem naredila test, ki je pokazal rahlo 2. črtico user posted image

Na nosečnost sem pomislila tudi zato, ker so mi že določeni vonji začeli dvigovati želodec... tudi prsi so občutljivejše...

Test bom ponovila čez 2,3 dni...

V bistvu sedaj, ko je test pokazal II, ni več dvoma, da so bile bolečine in pa kri znak vgnezditve...
skrbi me samo zakaj?

Če so te bolečine kaj nevarne?

Strah me je, ker sem imela letos marca SS in je to (če je) moja 1.nosečnost po SS.
Doma že imamo 4-letnega sončka

Hvala za vsako besedo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Morebitna ponovna nosečnost
17.8.2009 11:23:28   
ljupka
Da te potolažim!Prejšni teden v torek sem imela beli tok obarvan s krvjo ,v sredo tudi,v torek sem rabila vložek ,ker se je pocedilo mal krvi,v četrtek sem delala test in je bil user posted image ,izcetki so me prestrašili in boli me trebuh slabo mi je ,vrti se mi sem šla danes na pregled k G ,ker je še prezgodaj se vidi gestacijska vrečka,krvavitev pa ni več prisotna,čez 4 tedne pridem nazaj,sem pa na bolniški!

Če boš bolj mirna pejd k svoji G ,da te pomiri in pregleda!Če ne krvaviš več ni nevarnosti!
Brala sem da trebuh boli ,ker se maternica že rasteguje,če je res pa nevem!

Želim ti srečno i lepo nosečnost ter zdravega in lušnega user posted image !Srečno!

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.8.2009 14:21:36   
hubi
Bodi previdna, da ni prišlo slučajno do imn. Ta boli ko hudič, ker se vgnezdi na nepravilnem kraju.  Pokliči gin. in raje vprašaj.

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.8.2009 17:10:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hubi

Bodi previdna, da ni prišlo slučajno do imn. Ta boli ko hudič, ker se vgnezdi na nepravilnem kraju.  Pokliči gin. in raje vprašaj.

A ni tako, da pri IMN test pokaže negativno?

(odgovor članu hubi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
17.8.2009 20:02:34   
hubi
Ne, hormon je prav tako prisoten. Saj si isto noseča in ta se razvija, samo na napačnem koncu. In to je največja nevarnost.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.8.2009 8:13:55   
zaljubljena23
Anonimna, test pokaže dve črtice, pri meni sta se dve črtici pokazali točno na 29.dan cikla in je šlo za IMN...

Je pa tako, tudi jaz svoje začetne bolečine zadnje čase vedno bolj pripisujem temu...Namreč kakšen teden preden sem delala test, sem imela full krče kot pred M, enkrat še celo tako močne, da sem res morala vzeti spasmex (pri meni je tako, da mi mora že res biti sila, če vzamem tableto), dva dni po zagledani črtici so se tudi pri meni pojavili rahli rjavkasti izcedki, ker mi ni dalo miru sem šla do svojega G ta me je poslal na beta hcg, ki je bil prisoten a zelo majhen, sledile so kontrole, 2x na teden sem hodila več kot 3.tedne na odvzem krvi, kjer so ugotovili, da beta hcg raste a zelo počasi...Bolečin nisem imela nobenih v tem času...Na UZ tudi nič ni bilo videno, zato se G odloči, da me pošlje an UZ v bolnico, delajo UZ spet nič ni se videlo, tisti G se odloči, da me pošlje ponovno na odvzem krvi, meritve beta hcg-ja in šok, hormon je padel...Dva dni za tem, v nedeljo, so se pojavili zelo močni krči, začela je liti kri iz mene, bolečine so bile neznosne in ker je bil sum na IMN sem se odločila, da sem gre pokazat na urgenco...Dežurni G naredi UZ in reče, imeli ste spontani splav, ker se vse ni sčistilo samo je bila še potrebna abrazija...Ampak tole proti temu kar lahko IMN naredi je mala malica...
Končno diagnozo so potem postavili histološki izvidi, ki so potrdili da je res šlo za IMN

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.8.2009 12:02:32   
florecita
jutro!

no, naj samo povem, da mi je 1. test po moje nekako naznanil II, čeprav je bilo to nekje po 10.minutah,... in morda mi je le delala domišljija, naslednji dan sem test ponovila...včeraj torej.... in ni bilo nosečnosti..

no, danes sem pa dobila M. tako da ta mesec spet ne bo nič user posted image

strah me je, da morda več nikoli po SS ne zanosim, poznam kup takšnih žensk...

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?