|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bunkice na bradavički
16.8.2009 18:56:33   
Anonimen
pozdravljene,

danes so se mi pojavile bunkice na obeh prsnih kolobarjih .. baje gre za neko vrsto lojnic, ki pomagajo pri dojenju. Ker ne pričakujem M ravno v teh dneh, me zanima, če je katera to spremembo opazila na začetku nosečnosti. Sicer te lojnice imam, ampak zdaj so se kar precej povečale.

hvala za odgovore in mnenja
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bunkice na bradavički
16.8.2009 21:05:38   
Isabellabina
Jaz sem jih dobila ampak ne prej kot v 20 t.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.8.2009 12:56:13   
fusia
Jaz sem tudi to začela opažati šele zdaj, ko sem noseča 32 tednov. Nasploh se m zdi da so se tudi same bradavice povečale.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.8.2009 17:23:16   
divans1
Ne pretiravaj!!!

(odgovor članu fusia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.8.2009 16:07:08   
Anonimen
hvala divans1 za prijazen nasvet. Sicer pa sporočam novičko, da je to očitno bil znak, saj sem noseča. Gre pa za Montgomeryjeve žleze, ki se povečajo v nosečnosti - nekaterim prej, nekaterim kasneje, preverjeno. Divans preberi kako literaturo na to temo.

ostalim pa hvala za odgovore in srečno.

(odgovor članu divans1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
18.8.2009 16:14:30   
kasso
ja, pri meni so se povečale v 3. nosečnosti (tretji otrok), ampak se ne spomnim točno v katerem mesecu. Zdaj je že 9 mesecev odkar sem prenehala dojit in mi mleko še vedno malo priteče, pa tudi te žleze na kolobarju so še vedno povečane in zgleda kot da bi bilo notri mleko.
Ne boš verjela, ampak ravno zaradi tega sem bila včeraj pri G, ker me je malo skrbelo. On pravi, da to ni noben problem in če me moti, mi lahko da tabletke za prenehanje laktacije. Dal mi je pregledat hormone, da vidi, kaj je na tem.

Po porodu pa sem na viziti vprašala G ali je to normalno, ker mi iz teh žlez kar teče mleko. Svetoval mi je, da naj si redno stiskam, da se ne vname.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.8.2009 16:32:01   
Anonimen
anonimna....potem takem imaš na testu +...a ne...in prosim povej mi kako je to izgledalo...ali so te žleze kot majhni mozoljčki na okolici kolobarja? Ker pri meni je tudi tako čuden kolobar in upam da bo to user posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
19.8.2009 9:46:09   
Anonimen
tukaj na tej strani si lahko pogledaš, kako to izgleda..

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e9/Glandulae_areolares.jpg

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
2.9.2009 14:16:00   
lilip
To sem imela jaz že pred nosečnostjo, tako da ne vem, če je to 100%.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.9.2009 22:37:12   
ellie
Meni se je to tudi občasno pojavilo pred nosečnostjo. Zdaj sem pa v 20. tednu pa ne duha ne sluha o temuser posted image  tak da to ni nek znak user posted image

(odgovor članu lilip)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?