|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krčne žile
16.8.2009 10:55:25   
Anonimen
nA nogah imam še kar močne krčne žile, težava se je v obeh nosečnostih še povečala.(boleče noge, zatekanje...)
Sedaj pa razmišljamo še o enem dojenčku.Vendar ko pomislim na krčne žile me postane strah.
Ali je imela katera takšne težave in kako jih je reševala?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krčne žile
16.8.2009 13:16:25   
Isabellabina
No jaz sem pri peti nosečnosti ful pridobila na krčnih žilah.Nosila sem ali povoje ali žabe narejene po naročilu,sedaj pa bom končno šla na operacijo,saj imam obe zaklopke fuč,zato takšne žile.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.8.2009 13:21:09   
Anonimen
No jaz sem pri peti nosečnosti ful pridobila na krčnih žilah.Nosila sem ali povoje ali žabe narejene po naročilu,sedaj pa bom končno šla na operacijo,saj imam obe zaklopke fuč,zato takšne žile.

na operaciji sem bula pred drugo nosečnostjo , vendar so se težave ponovile..

(odgovor članu Isabellabina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
16.8.2009 13:22:23   
m@j@
lahko pa z žilami urediš že pred dojenčkom.
Jaz sem dobila injekcijo in sem ful zadovolnja, ker se je stanje izboljšalo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
16.8.2009 13:23:41   
Anonimen
lahko pa z žilami urediš že pred dojenčkom.
Jaz sem dobila injekcijo in sem ful zadovolnja, ker se je stanje izboljšalo.user posted image

kje?
kako?
koliko?
cena?user posted image
hvala!

(odgovor članu m@j@)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
16.8.2009 14:08:38   
Spark
M@j@, mi lahko poveš kaj  več o teh inekcijah. Pravzaprav me zanima vse od prvega pregleda, in potem naprej, kam so te napotili, koliko časa je trajalo, kje so ti opravili to, kdaj si imela, in kako je sedaj, kako je bilo takoj po posegu,...?
Jaz sem bila pred 14 dnevi na dermatovenološki klinika na pregledu. Pa mi je priporočila inekcije. Rekla je da me bodo naročili še na en ultrazvok, da potrdijo, da bo ta oblika zadosti. Sedaj čakam datum. In če bodo na dodatnem pregledu rekli, da je potrebno grem. Me je pa opozorila, da so pri njih dolge čakalne vrste- 7 let. Da pa privat prideš v 3 mesecih skozi.

< Sporočilo je popravil Spark -- 16.8.2009 14:10:25 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.8.2009 14:13:56   
Isabellabina
Jaz sicer ne bom šla na injekcije ampak me bodo operirali.Sem pa imela pregled ponovni V Kirurškem sanatoriju v Rožni dolini.Doktor mi je rekel ,da bom na vrsti v cca.3 mesecih ali pa še prej.Na polikliniki pa bi imela šele aprila 2011user posted image .V tem sanatoriju je bila operirana že moja tašča,in nekaj njenih prijateljic,in so bile vse zadovoljne z nego po operaciji pa še sobe so enkratne.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.8.2009 13:50:29   
m@j@
Upam, da nisem pozna z odgovorom.
jaz sem bila na Otočcu - Avelana. Primarij je res zdravnik na mestu. Najprej sem imela pregled in UZ, ker sem takrat še dojila, sva  se zmenila, za injekcijo, ko neham dojiti, sicer bi jo dobila takoj. Takrat sem kar tam nabavla nogavico in dobila res podrobne napotke. Prva dva dni me je bolelo, potem je bilo hudo, ker je bilo tako vroče, ampak danes je rezultat super.
Cena...šlo na napotnico, samoplačniško ne vem. Mi je pa priporočil tudi laser, za majhne varice, dragoooooooooooouser posted image .
Če vas še kaj zanima, vprašajte (rada posredujem info, čeprav meni pa navadno ne dajo odg.user posted image )

< Sporočilo je popravil m@j@ -- 19.8.2009 13:51:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 8
19.8.2009 13:52:32   
m@j@
aja, pa še to...jaz sem imela res malo izboleno žilo pod kolenom, pa so mi nekateri govorili, ah to ni nič. sedaj pa berem, da je potrebno ukrepati pravi čas in ni mi žal.

(odgovor članu m@j@)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.8.2009 13:52:43   
tanjusi
Če vas še kaj zanima, vprašajte (rada posredujem info, čeprav meni pa navadno ne dajo odg.user posted image )

kaj te zanima ? povejuser posted image user posted image
ja zanimivo tole ja bo za razmislit!

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu m@j@)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.8.2009 13:57:02   
m@j@
ah, jauser posted image
npr. opazim, da se moji odg, kar izgubijo.
npr. ali otrok pri 13 mesecih že zna biti nežen?user posted image
Pa če veš kaj od Fit Slovenija projektuuser posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.8.2009 14:41:45   
tanjusi
npr. ali otrok pri 13 mesecih že zna biti nežen?user posted image

kolkor vem ja delam v takem poklicu, se pa tudi stepejo pa zgrizejo , so pa navadno taki cartleki pri teh mesecih ki jih navajaš.
O fit projektu vem pa sam to da so ga na naši šoli imeli in da je sin sodeloval, če te še kaj zanima povej o tem fitu mogoče .user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu m@j@)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.8.2009 22:28:06   
Spark
M@j@ hvala ti za odgovor.
Jaz imam tudi eno za fižoljček ven izbuljeno varico. In danes sem dobila termin v mesecu septembru za dodatni ultrazvok. Potem pa bom videla kako in kaj naprej.
Upam, da bom čim prej porihtala nogo.
Povej mi še ali si imela kaj problemov s težo. Jaz sem si pri obeh nosečnosti pridobila kar veliko kg ki se jih nisem znebila. Pa me zanima kolikšno je tukaj tveganje če je preveč kg?

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.8.2009 12:47:06   
m@j@
Jaz sem v drugi nosečnosti se ful zredila, in skoraj nenormalno shujšala. Tako da, problemov s težo pa nima, sam mislim, da nima nobene veze.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?