|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   2x porodniška
2.6.2005 14:36:43   
t_t_y
Pozdravljene, mene pa zanima ali katera ve, kateri zneski se upoštevajo za izračun porodniške, v kolikor greš na 2. porodniško takoj po končani prvi. Skratka, ali se upošteva zadnjih 12 mesecev (torej zneski porodniške) ali zadnjih 12 mesecev, ko si še v službi (torej preden si 1. na porodniški).

Za odgovore se vam najlepše zahvaljujem

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   2x porodniška
2.6.2005 16:10:04   
Urša
Ja, a ni v obeh primerih isti znesek? :zmeden2:

(odgovor članu t_t_y)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   2x porodniška
2.6.2005 18:31:36   
Anonimen
Ah, to je utopija, da je isti znesek. Porodniške dobiš manj. Ne me vprašat, zakaj.
Sicer pa odgovora na prvo vprašanje ne vem. Je pa zanimivo vprašanje.

(odgovor članu t_t_y)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   2x porodniška
2.6.2005 18:47:33   
Anonimen
Pri porodniški ne dobiš povrnjenih stroškov za malico in prevoz. Kar nanese dobrih 20 tisočakov. Sicer pa ni nič nižja.
Pozna se nekaterim, ki jim delodajalci del plače izplačujejo v obliki stroškov, ker se od tega ne plačajo prispevki.

Jaz tudi mislim, da pride isto, pač povečano za tiste procente po zakonu.

(odgovor članu t_t_y)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   2x porodniška
2.6.2005 18:52:15   
Anonimen
A, no vidiš, samvan, zdaj pa veš od kod moji milijoni :)- V glavnem jest sem mela porodniške cokenpok na računu skor za 50 jurjev manj :grrr: Tko da ne mislim še prov hitro spet zanosit :)-

(odgovor članu t_t_y)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   2x porodniška
3.6.2005 14:51:05   
Urša
Itak se v porodniško računa samo povprečje osnovne plače 12h mesecev, brez dodatkov prevoza&prehrane.

(odgovor članu t_t_y)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   2x porodniška
3.6.2005 15:48:32   
Anonimen
Ja, meni bi tudi pasalo, če bi mi avtorske honorarje zraven šteli. Še dobro, da meni plačo dvigujejo preko nadur, kar pa se normalno obračunava.

(odgovor članu t_t_y)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?