Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj vse potrebujemo za v vrtec 15.8.2009 21:50:26
|
|
|
|
benika
|
Mi moramo prinest plenice, copatke in 2 rezervna kompletka oblačil za preoblečt.
|
|
|
|
RE: kaj vse potrebujemo za v vrtec 15.8.2009 21:55:20
|
|
|
|
frutka_
|
Glej, ko boste imeli prvi sestanek (predvidevam da ga imate glede na to da ste novovpisani) bodo vse povedali. Pri nas plenice nosimo starši (v nekaterih vrtcih plenice rihta vrtec-za vse enake), prav tako rezervna oblačila (ponekod imajo otroci vrteška oblačila), copatke sem ji jaz kupila ravno včeraj. Super fitove, ker je del igralnice v ploščicah, prav tako se mi zdi da če je kje kaj mokrega na tleh, da takoj ne premočijo. S Cicibanovimi sem imela slabe izkušnje, pri prvem. Zelo hitro so se spredaj utrgali, Super Fit pa imajo prednji del gumiran. Ne kompliciraj. Vprašaj v vrtcu kakšen imajo sistem in boš najbolj ziher. Vso srečo!
|
|
|
|
RE: kaj vse potrebujemo za v vrtec 15.8.2009 21:55:43
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Mi moramo prinest plenice, copatke in 2 rezervna kompletka oblačil za preoblečt. Pri nas je isto.
|
|
|
|
RE: kaj vse potrebujemo za v vrtec 15.8.2009 22:09:31
|
|
|
|
Naja31
|
Pri nas so plenice vključene v ceno. Robčki tudi v prvi starostni kategoriji. Copatke, in cel kup rezervnih oblačil,ker tako mali so skoz umazani,politi,... Posebnih čeveljov ne rabi. Ko gredo ven,bo imel tiste v katerih je prišel v vrtec. .
< Sporočilo je popravil Naja31 -- 15.8.2009 22:10:25 >
|
|
|
|
RE: kaj vse potrebujemo za v vrtec 16.8.2009 8:50:20
|
|
|
|
Splišni
|
Kar se copatk tiče, so nam naročili, naj imajo otroci take, da imajo vsaj malo gume na podplatu, da ne premočijo takoj. Ker ko se v umivalnici umivajo, je ponavadi malo mokro po tleh.
|
|
|
|
RE: kaj vse potrebujemo za v vrtec 16.8.2009 13:02:24
|
|
|
|
soncnica 3
|
Hojla. Za seznam stvari mora poskrbeti vzgojiteljica, jaz ga vedno pripravim za svoje starše. Če ga ne dobiš, prijazno popraosi in malo "hinavsko" namigni svoji vzg.: "A bi mi lahko prosim povedali, kaj vse naj prinesemo v vrtec za svojega otroka, da bo imel s sabo vse, akr potrebuje?". Glej, vem, da j edolžnost vzg. da ti to pove in mene kar razkačijo vzg. ki to ne storijo, ampak žal tako je. Zato jo kar "potipaj" in ti naj pove... Srečno in pogumno, saj bo šlo!!!
|
|
|
|
RE: kaj vse potrebujemo za v vrtec 17.8.2009 16:44:17
|
|
|
|
josephine27
|
mene pa zanima koliko prej pride prvi sestanek. nam so rekli da nas bojo obvestili zdaj pa še nič. sem mislila da vsaj toliko prej obvestijo da si lahko v službi zrihtaš.
|
RE: kaj vse potrebujemo za v vrtec 17.8.2009 18:43:55
|
|
|
|
Julija08
|
Mi imamo sestanek 31.08. tko, da če nisi še kupil kar rabiš, bo prvi dan bolj kriza. Ampak saj prvi dan greš samo za kako urco tja.
|
|
|
|
RE: kaj vse potrebujemo za v vrtec 18.8.2009 7:26:21
|
|
|
|
botrca
|
Na prvem sestanku pred vhodom otroka v vrtec, dobite list oz. seznam potrebščin, ker je od vrtca do vrtca različno eni nekaj zahtevajo drugi ne. Pri nas je tako: plenice, robčke (skupaj z eno škatlo),kremico za rit, copate, dudo, flaško, risalni blok, zaščitno majčko (ker barvajo, rišejo...), voziček, če ga otrok še potrebuje, slinčke, papirnate robčke. Potreben (oz. fajn je imet) en nahrbtnik v katerem je vedno rezervni bodi, majčka, trenerka, nogavičke, slinček... Zdaj ko je poletje smo imeli tudi zaščitno kremo proti soncu. Mislim, da je to to.
|
|
RE: kaj vse potrebujemo za v vrtec 18.8.2009 8:34:19
|
|
|
|
Gordana-3
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Na prvem sestanku pred vhodom otroka v vrtec, dobite list oz. seznam potrebščin, ker je od vrtca do vrtca različno eni nekaj zahtevajo drugi ne. Pri nas je tako: plenice, robčke (skupaj z eno škatlo),kremico za rit, copate, dudo, flaško, risalni blok, zaščitno majčko (ker barvajo, rišejo...), voziček, če ga otrok še potrebuje, slinčke, papirnate robčke. Potreben (oz. fajn je imet) en nahrbtnik v katerem je vedno rezervni bodi, majčka, trenerka, nogavičke, slinček... Zdaj ko je poletje smo imeli tudi zaščitno kremo proti soncu. Mislim, da je to to. uh, vi pa morate veliko stvari imeti s sabo. risalni blok, zaščitno majčko, slinčke, papirnate robčke, pleničke, robčke ... mi v našem vrtcu vse te stvari dobimo, imeti moramo le rezervna oblačila za otroka.
|
|
|
|
RE: kaj vse potrebujemo za v vrtec 18.8.2009 8:43:46
|
|
|
|
mojca*
|
če pa ga vpisuješ v naš vrtec, potem rabiš še dobre živce zapovrh...
|
|
|
|
RE: kaj vse potrebujemo za v vrtec 18.8.2009 11:09:14
|
|
|
|
livia
|
Vse vam bodo povedali v vrtcu na roditeljskem sestanku. Običajno pa rabite: - paket plenic - copatke - 2x komplet za preoblečt otroka (rezerva oblačil) - če uporabljate kako posebno kremo za rito, drugače v vrtcu uporabljajo hladilno mazilo - potrdilo zdravnika, da ste cepljeni - dudo in flaško, če jo uporabljate
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?