|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Help!!!Menstra je ali ni???
15.8.2009 18:06:15   
knorbalbo
Punce, obračam se na vas ker imam težavo in rabim nasvet!
To, da delava na otroku je jasno kr sm na tem forumu, da nama ne rata je tut jasno, zato bom kar napisala v čem je problem....
Mogla bi začet s klomifenom in ker moraš jemati od 5-9 dne imam težavo ker ne vem kdaj naj začnem štet......vem da je čudno ampak jaz imam že 14 dni rjavkast izcedek ki se je zadnji teden povečal in včeraj potem skoraj izginil dokler nisva imela so zvečer in potem se je ulila kri.....no sem mislila da je to začetek ampak danes je bilo spet samo malo rjavega izcedkauser posted image Joj ne vem kaj se dogaja.....tečka prihaja vedno bolj neredno od 48-68 dni in danes je že dan 62. Naj omenim da sem tekom tega cikla imela že enkrat rjavkast izcedek par dni tam okol 30 dneva ciklusa. Ali je imela katera podobne težave??????user posted image
Prosim za nasvet ker ne bi rada zamudila še enega kroga preden začnem s klomifenom!
Hvala vsem za odgovore!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Help!!!Menstra je ali ni???
15.8.2009 18:43:53   
katrin30
Tudi jst imam izcedke po ovulaciji pa do menstruacije skoraj vsak mesec. Baje gre za hormonske motnje sam jst točno vem da ni menstra ker močno čutm ovulacijo, se pa ravno ta mesec pripravljam da bom mojga gineka maloo pred zid postavla in da naredimo konec tem izcedkom. Bila sem že na HSCju sam ni nič bolš, bebice pa tudi od nikoder tako da sem že močno obupana.

(odgovor članu knorbalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.8.2009 20:41:28   
knorbalbo
HCS-ju? Nism čist prepričana kaj to pomeniuser posted image

(odgovor članu katrin30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.8.2009 21:07:41   
katrin30
Sorry tipkarska HSC histeroskopija, odstranili so mi polipe.

Neposredna povezava do sporočila: 4
16.8.2009 10:03:14   
knorbalbo
Ja sej se mi je zdelo user posted image
Me pa bega ker danes spet ni tečke in si počasi domišljam da je to to za ta mesec in verjetno bom kar začela s klomifenom če ne bo jutri prišlauser posted image

(odgovor članu katrin30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.8.2009 10:57:08   
Katjusa
prej k boš začela jemat Klomifen naredi test za vsak slučaj..... še boljše pa da pokličeš G in vprašaš kako in kej mogoče ti da še kak dabroston, da ti sproži M in potem Klomifen....

jst imam vedno kake 3 dni prej izcedke za prvi dan M štejem dan ko se res vlijeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
16.8.2009 14:52:47   
knorbalbo
ja...tudi meni se ponavadi to dogaja par dni prej ne pa kar več kot 14 dni user posted image tko da res ne vem kaj naj naredim ker nekatere pravijo da ne smem začeti s klomifenom dokler se mi čistno ne ulije....kaj pa če se mi ta cikel sploh ne bo dokončno ulilo?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.