|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   V trgovini
15.8.2009 15:21:46   
Anonimen
V trgovini kot so H&M, C&A je možnost, da odložimo obleke, ki smo jih probali, kar na pullt ali obešalnik in jih potem pospravijo trgovke. Jaz npr če imam veliko cunj, jih že med pomerjanjem sproti na obešalnik in potem samo odložim na pult, če pa jih imam par, pa da točno vem iz kje sem jih vzela, jih kar nesem nazaj in obesim. Nekatere sem pa opazila, da dobesedno vržejo vse zmečkano. Kako se te "usluge" poslužujete ve? Ali pazite kako oddate stvari iz rok ali ne? 
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: V trgovini
15.8.2009 15:30:40   
rija
ker imam navadno zelo malo časa za pomerjanje, jih pustim kar na pultu in jih ne zlagam.

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.8.2009 15:40:25   
Anonimen
Če imajo tak sistem kot v H&M, odložim na pult ali dam prodajalki, lepo zloženo nazaj na obešalnik, drugač pa odnesem nazaj tja, kjer sem dobila.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
15.8.2009 15:41:58   
Sandra*
Vedno dam nazaj kjer sem dobila, tako kot sem dobila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.8.2009 15:44:29   
krtek 1
IZVIRNO SPOROČILO: rija

ker imam navadno zelo malo časa za pomerjanje, jih pustim kar na pultu in jih ne zlagam.

Enako

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.8.2009 15:47:15   
pety78

Enako. Saj so prodajalke zato tam. Jaz sem tudi nekaj let v srednji šoli in v študentskem času delala v trgovini. Street One ni imel takega sistema, oziroma raznih obešalnikov, kamor bi oddal sprobano blago, pa je vsak to lahko pustil lepo na pultu in sem jaz pospravila.
Najbolj grozno je, ker so trgovine že itak ful zabasane, potem je pa še vse pomešano, tako da nič ne najdeš. In tako ti stranka gre, ker se ji ne da toliko brskati.
Sploh pa te prodajalke v H&M nikoli ne pomagajo in svetujejo, razen če kaj vprašaš, pa še to je bolj na silo odgovor, ali pa, če ni na obešačniku potem pač ni. Tako da naj kar zlagajo, da je trgovina bolj pregledna. user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.8.2009 15:48:06   
pety78

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Enako. Saj so prodajalke zato tam. Jaz sem tudi nekaj let v srednji šoli in v študentskem času delala v trgovini. Street One ni imel takega sistema, oziroma raznih obešalnikov, kamor bi oddal sprobano blago, pa je vsak to lahko pustil lepo na pultu in sem jaz pospravila.
Najbolj grozno je, ker so trgovine že itak ful zabasane, potem je pa še vse pomešano, tako da nič ne najdeš. In tako ti stranka gre, ker se ji ne da toliko brskati.
Sploh pa te prodajalke v H&M nikoli ne pomagajo in svetujejo, razen če kaj vprašaš, pa še to je bolj na silo odgovor, ali pa, če ni na obešalniku potem pač ni. Tako da naj kar zlagajo, da je trgovina bolj pregledna. user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.8.2009 16:13:22   
hmm...
Dam na obešalnik in odložim na pult.

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.8.2009 17:23:47   
LoCa
IZVIRNO SPOROČILO: hmm...

Dam na obešalnik in odložim na pult.

isto, čeprav v hm in podobno ne bi bilo treba. sem pa imela izkušnjo v hm v stockholmu, k sm pač nrdila kot pri nas, torej odložla na pult lepo obešeno na obešalnik in mi je neki rekla una, pa seveda nisem razumela in me je ful grdo gledala, dokler mi ni po angl. razložila, da moram sama obleko nest obleko nazaj...pač nikjer ni pisalo.

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.8.2009 17:42:19   
FLASK_A
Če je prodajalka z mano že v štartu neprijazna (se mi je že zgodilo), sem ji vse skup nezloženo dala na pultuser posted image

Drugače vse lepo obesim nazaj in vrnem, kjer sem dobila (razen tam, kjer mi prodajalke iz rok vzamejo in same pospravijo na svoje mestouser posted image )

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.8.2009 18:42:48   
Splišni
IZVIRNO SPOROČILO: decembrka
Jaz npr če imam veliko cunj, jih že med pomerjanjem sproti na obešalnik in potem samo odložim na pult, če pa jih imam par, pa da točno vem iz kje sem jih vzela, jih kar nesem nazaj in obesim.

Ja, jaz tudi tako naredim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.8.2009 19:53:46   
Peli
Na obešalniku ali pa zloženo oddam na pult, oz. na mesto ki je namenjeno temu.

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?