Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Elektronsko plačevanje položnic - kako im... 15.8.2009 14:32:53
|
|
|
|
Isabellabina
|
Jaz si vedno napišem IBO številko,in potem tudi spravljam vse bančne izpiske.
|
|
|
|
RE: Elektronsko plačevanje položnic - kako im... 15.8.2009 15:35:55
|
|
|
|
lukec
|
Originalna položnica itak ni dokaz, da si plačala. Jaz jih hranim zaradi lastne evidence stroškov, nekaj časa. Sicer pa imaš e-izpiske. Če rabiš dokazilo, si v arhivu plačil natisneč potrdilo.
|
|
RE: Elektronsko plačevanje položnic - kako im... 15.8.2009 15:43:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz na original položnico napišem datum, kdaj sem plačala in skupaj z računom vložim v fescikel, kjer imam s kartončki opredeljeno, elektro, voda, rtv....Printam jih pa ne, ker mi je škoda kartuše (razen kakšnih šolskih dejavnosti, ki ti ne dajo položnic, ampak samo sporočijo trr in sklic. Naknadno lahko sprintaš plačano položnico za nazaj. Sem prepričana, da to opcijo imaš, vsaj ne PBS je. Ali pa banki sporočiš podatke (znesek, za koga je bilo, datum) in ti izstavijo kopijo ali prepis.
< Sporočilo je popravil decembrka -- 15.8.2009 15:44:40 >
|
|
|
|
RE: Elektronsko plačevanje položnic - kako im... 15.8.2009 16:20:36
|
|
|
|
Onasiss
|
Na vsako plačano položnico si zapišem datum plačila in IBO številko. Spravljam jih po mesecih plačila v kuverte. Izpiske pasi shranjujem sproti na trdi disk. Če pa kdo potrebuje potrdilo o plačilu ga sprintam. Se pa na ta način precej več privarčuje kot običajno, s tem da imaš možnosti vpogleda na svoj račun 24 ur na dan.
|
|
RE: Elektronsko plačevanje položnic - kako im... 15.8.2009 21:30:56
|
|
|
|
Naja31
|
Papirnatih položnic na shranjujem. Pa saj imaš vse v arhivu e-banke.
|
|
|
|
RE: Elektronsko plačevanje položnic - kako im... 16.8.2009 7:15:02
|
|
|
|
Zala01
|
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma Jaz si vedno napišem IBO številko,in potem tudi spravljam vse bančne izpiske. Popolnoma enako tudi jaz..tako plačujem že sigurno 7 let, do zdaj je vedno vse štimalo.
|
|
RE: Elektronsko plačevanje položnic - kako im... 17.8.2009 10:59:23
|
|
|
|
livia
|
Mi imamo vse na trajnik. Si pa shranim original položnice, če bi pa rabila potrdilo ga po dobiš v arhivu.
|
|
|
|
RE: Elektronsko plačevanje položnic - kako im... 17.8.2009 13:36:59
|
|
|
|
NATAŠA35
|
jaz položnice hranim nekako eno leto, ker si na vsako napišem od kje plačujem in datum plačila, nato jih zavržem, ker si lahko kadarkoli natisnem plačilo iz arhiva in to od prvega plačila do danes... prav tako mečem stran bančne izpiske, ker si jih lahko tudi sprintate kadarkoli...
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.