|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   simptomi
2.6.2005 12:32:01   
DrejcDrejc
Izkušene punce, nekaj me zanima: Kako hitro po oploditvi se začnejo kazat prvi simptomi nosečnosti? In kakšne simptome ste imele? Se jih sploh da ločiti od kakšnih virozic in podobnih zadev (slabosti, vrtoglavice, manjk energije, zaspanost, vročina...)? Kakšne so vaše izkušnje? Hvala za odgovore!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   simptomi
2.6.2005 12:35:59   
lev76
Moje so ble kar precej vidne in očitne. So me začele prsi bolet že kakšen teden kasneje.In to tako močno da sploh nisem mogla spat na trebuhu, pa jajčniki so me zelo boleli in špikali.Zdaj sem v 8 tednu, mi je pa samo slabo za znoret.Prsi so take kot pred začetkom nosečnosti, jajčnikov pa tut ne čutim več tako zelo.

To je moja izkušnja.
lp

(odgovor članu DrejcDrejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   simptomi
2.6.2005 12:36:05   
TVN
Oh, to je pa tako različno, da praktično ni pravila. To ti bodo potrdile tudi druge punce.
Pri meni ni bilo absolutno nobenih znakov razen seveda izostanka M. Šele precej kasneje, ko je bila nosečnost že potrjena, so prišli blagi znakci v obliki povečane občutljivosti prsi, pa še to je relativno hitro minilo.

A delaš na pikici načrtno ali se je "zalomilo", ha, ha? Sporoči rezultat!

Neposredna povezava do sporočila: 3
   simptomi
2.6.2005 12:37:56   
Anonimen
Moj prvi znak nosečnosti je bil porod. No, če trebuh odštejem.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   simptomi
2.6.2005 13:02:35   
MansY
Ohohoho znakov ... Najprej je bil "tisti občutek" ... Potem pa, v cirka 6 tednu se je začelo bruhanje, ki se še vedno občasno nadaljuje. Slabosti pa so bile v mojem primeru tako hude, da me je kljub temu, da je zunaj že skoraj poletje, tresel mraz ... Pa rukola, kitajska hrana, alkohol itd.... mi totalno smrdijo... Aja, pa moj dragi ne sme uporabljati preveč parfema, ker če ne takoj :kuza: na wcc... Poleg tega sem tudi zelo utrujena in zeeeeelo spremenljive volje ... Prava mala tečka ... :)

Neposredna povezava do sporočila: 5
   simptomi
2.6.2005 13:29:27   
DrejcDrejc
Vem, da ima vsaka drugačne izkušnje, zato pa me zanima. Moj projekt "pikica" se je začel premišljeno, z dragim sva si privoščila še eno dolgo potovanje na drug konec sveta, potem pa ... akcija! Zdaj čutim cel kup stvari, pa je še prezgodaj, da bi jih pripisovala nosečnoti in se veselila, lahko me je pičila kakšna muha cece in je to to :-) Me pač zanima, kako ste punce doživljale svoje spoznavne dneve z nosečnostjo, da malo primerjam.

Neposredna povezava do sporočila: 6
   simptomi
2.6.2005 15:10:18   
_katka_
Jaz sem se počutila popolnoma enako kot pred vsako drugo menstruacijo. Večkrat prej sem imela tisi "občutek". Tokrat sem pa čisto mirno čakala na :hudicek:, pa je ni bilo. Hvala bogu in vsem svetnikom in še komu, če je treba.

Neposredna povezava do sporočila: 7
   simptomi
2.6.2005 23:38:17   
Aleksandrin
V meni se je zbudil sum po dveh tednih zamujene :hudicek: ,to pa zato ker so me joške tako bolele, da sem se jih lahko samo sama dotikala. Pol sem šla naredit še test, ki je pokazal eno črto tako slabo, da spet nisem vedela kje sem tako, da sem poklicala kar sestro pri G. Vse ji lepo razložim in še preden sem končala mi že zagotavlja, da sem noseča (vsi čuti so mi onemeli :)- ).
V dneh, ki so sledili pa je bil še en simptom: zbadanje v sp. delu trbuha.
Upam, da ti bo moja izpoved kaj pomagala,
LP :sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Nosečniška slabost??
biba1234

Ali ste imele/imate v nosečnosti nosečniško slabost?

Ja, kar naprej sem bruhala-vse je šlo iz mene :( (17%)

Ja, ampak sem malokrat bruhala (17%)

Ja, ampak nisem bruhala (25%)

Ja malo... (15%)

Ne (10%)

Ne, NIKOLI (17%)

Število vseh glasov: 489

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!