Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Maxi Cosi CabrioFix - različna podlaga 13.8.2009 20:51:14
|
|
|
|
grahek85
|
Še slikice. Taka je večina sedežev: Dva sta pa taka: Oboje pa je 100% CabrioFix.
|
|
RE: Maxi Cosi CabrioFix - različna podlaga 13.8.2009 21:23:48
|
|
|
|
zmajaz
|
Zgleda, da je pač ta blazinica, ki se vstavi za novorojenčka malo drugačna - kolikor vidim po slikici, bi rekla, da je ta metuljčkasta boljša, ker ona ta prva omeji višino glavice, tako da jo moraš zaradi tega prej odstraniti, ko dojenček raste. Jaz sem potem še nekaj časa podlagala 2 plenici, ko sem odstranila blazinico - če bi pa imela to ta drugo, bi jo pa lahko verjetno imela dlje in mi ne bi bilo treba podlagati plenic. Tako se mi zdi na prvi pogled, v praksi pa drugače ne poznam ta druge variante, ampak samo ta prvo.
|
|
|
|
RE: Maxi Cosi CabrioFix - različna podlaga 13.8.2009 23:01:24
|
|
|
|
barika
|
mogoče kakšen nov model, kolekcija?? mi pa ta druga varianta veliko bolj praktično zgleda, kot prva. Tako kot je rekla zmajaz.
|
|
|
|
RE: Maxi Cosi CabrioFix - različna podlaga 15.8.2009 10:15:25
|
|
|
|
grahek85
|
No včeraj sem se pa v Baby Centru BTC Lj končno dokopala do prodajalca, ki je mel kaj pametnega za povedat. Mi je lepo razložil, da imata v obeh primerih tista nastavka na naslonjalu funkcijo opore za novorojenčkovo glavo in da v tem ni razlike, sta oba ok. Tista dva modela, ki imata bolj metuljčkasto podlago, pa sta za spoznanje dražja zato, ker je tisti jarek, ki je na prehodu iz sedežnega dela v naslonjalo, nekoliko lepše zaprt. Potem, ko se da tisto podlogo ven, je pa sedežek itak identičen. Drugače pa hvala tudi vam za pomoč, ker sama ne bi niti pomislila na to, da lahko dojenček tisti lok tako hitro preraste in da je potem treba dajati pleničke ob strani
|
| Stran: [1] |
ali se prerekatezbandz partnerjen ali partnerkodnevno (
24%)
2x tedensko (
10%)
1x tedensko (
15%)
1x mesečno (
30%)
1x letno (
13%)
nikoli (
8%)
Število vseh glasov: 91Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!