|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   POMOČ
13.8.2009 13:40:52   
Lidy
Mogoče ima katera nasvet ali pa vsaj pomiritev. Gre za to da naš mali 1,5 mes se lepo doji samo ponoči, ko napol spi. Zjutraj se pojavijo težave z dojenjem in trajajo cel dan. Kar naprej se zaletava, hlasta za bradavico, mleko mu gre vse mimo. V 5 minutah ga moram vsaj 2x dvigniti, da podre kupček. Potem je pa tudi tako nervozen, da neha jest. Začne se jok, je nemiren, ne mara se ne držat ne ležat nič.
Do sedaj smo dnevno nespečnost reševali z dolgimi sprehodi. sprehodi med dojenjem. Vsakič sem upala, da bo po sprehodu lepo jedel pa nič.
Strah me je, da se ne naje dovolj, ker po hranjenju joka in dolgo ne zaspi.

Od vseh sprehodov me noge že tako bolijo da je za znoretuser posted image .
Pravijo, da naj se dojijo na vsako 10 minut. Pei nas je vse skupaj 5 min, mogoče 10 z podiranjem kupčkov user posted image . ne vem več kaj naj naredim, aja pa še to da ni kakal že 4 dni.

Ima katera podobno težavo ali mogoče nasvet glede dojenja v tem primeru?
Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: POMOČ
13.8.2009 13:48:53   
melanija
Jaz mislim da je krivo to ker ni kakal. Točno to kar si napisala se dogaja pri nas zadnjih 14 dni.  Moja dojenčica je stara 3 mes. Tisti dan kokaka in naslednji je v redu-lepo jemo čez dan in ponoči. Potem pa prideta 2 ali 3 dnevi ko je hudič čez dan dokler spet ne kaka. Med dojenjem se mi zvija kot  kača, joče, zelo malo poje.   Jaz bom šla spet v nabavo Bio Gaia kapljic, ker po njih ima dobro prebavo.

Aja pa še to,jaz se ne držim tega da bi se morali dojiti 5 ali 10 min najprej na eno dojko in potem na drugo. Moja poje obrok na enidojki in potem naslednji na drugi -pa še to različno hitro poje.

(odgovor članu Lidy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.8.2009 13:55:33   
Lidy
Melanija točno tako je pri nas. Mogoče je res krivo to, da še ni kaku. Bomo probal najprej tisto, kar so punce že napisale za zaprtje potem pa še te kapljice. Hvala ti.

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.8.2009 14:15:35   
meduzica
če ni krivo kakanje, bi pa mogoče probala kdaj dojiti z nastavkom za dojenje. je kolegica nekaj podobnega imela pa je potem s temi nastavki baje rešila  .. ne vem pa kaj je bil vzrok

tudi za razmislit, če mogoče mleko prehitro teče pa je zato nemiren. ponoči/zvečer pa ponavadi ni toliko mleka, pa tudi manj teče

< Sporočilo je popravil meduzica -- 13.8.2009 14:18:35 >

(odgovor članu Lidy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.8.2009 14:20:53   
meduzica
aja pa še nekaj ... jok med in po dojenju ?? mogoče gre za krčke ?? ker naš je imel krče pa je tudi ponoči lepo jedel in zaspal - brez joka

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.8.2009 17:50:35   
daisyb
meni se tud dogaja podobno kot opisuje melanija...moj ima dva meseca...po navadi kaka enkrat na dan ali pa vsak drugi dan...in tudi kaksen dan postane tecen med hranjenjem...najprej pije lepo..nato pa kar naenkrat jok in brcanje z nogicami..in ne poje nic....tako je vsako uro lacen in poje kolicino enega obroka v dveh al treh delih. mogoce je pa res to zato, ker ne gre redno na blato. vceraj je ze blo tako...danes pa je spet v redu.

(odgovor članu Lidy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.8.2009 20:36:07   
Lidy
Jutri začnemo z Bio gaia kapljicami. Samo a teh 5 kapljic date vse na enkrat ali po eno kapljico 5x na dan? Danes popoldne za razliko od včeraj je veliko spal, jedel pa ni lepo. Veliko ima vetrove kaka pa ne user posted image

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.8.2009 22:05:41   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: Lidy

Jutri začnemo z Bio gaia kapljicami. Samo a teh 5 kapljic date vse na enkrat ali po eno kapljico 5x na dan? Danes popoldne za razliko od včeraj je veliko spal, jedel pa ni lepo. Veliko ima vetrove kaka pa ne user posted image

mi ji dajemo zjutraj 3, zvečer pa 2 kapljici. se mi zdi, da je 5 naenkrat prehudo. tko je bolj razporejeno. in res ugodno vplivajo na prebavo, lažje spustijo vetrove.user posted image

(odgovor članu Lidy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.8.2009 11:58:07   
meduzica
kakor vem je biogaia treba naenkrat dat 5 kapljic, tako mi je rekla v lekarni in mislim da tudi v navodilih piše.

jaz se raje držim navodil, ki jih da proizvajalec, si ne upam krojiti po svoje

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.8.2009 13:03:03   
Lidy
Naj pove še kera kako se jih daje, zdej sem čist zmedena. Kdaj pa začnejo delovat user posted image  al pa nam ne pomagajo user posted image . Včeraj sem mu dala 2 kapljici, danes že 3 pa še ni kaku, mogoče pa ne gre tko hitro. Celi dan ga že nosim, revček se sam zvija in ne more spati.

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.8.2009 13:12:27   
mojčika
Daj mu jih 5 hkrati, tako kot piše, prime v dveh dneh.

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Lidy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.8.2009 13:22:44   
manca
kupi olje od Welede za masažo trebuščka ( je prav namenjeno za dojenčke, ki jih mučijo krčki). Dobiš ga v lekarni, morali bi ga imeti tudi v Dm-ju.

Pa če mu daš v flaško malo sladkanega otroškega čaja, potem se bo sigurno pokakal, glede na to, da se že nekaj dni matra.

(odgovor članu Lidy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.8.2009 22:03:56   
Lidy
Hvala vsem, sporočim, ko se pokakamo user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.8.2009 22:20:56   
Lidy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa nam je uspelo se pokakat

(odgovor članu Lidy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

NAj ime
klepetka

Nika (14%)

MAja (7%)

Sara (17%)

Lana (25%)

Brina (19%)

Ana (19%)

Število vseh glasov: 272

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!