Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: štipendija in podiplomski študij 13.8.2009 8:33:31
|
|
|
|
Lunanai*
|
Jaz vem, da Zoisovo štipendijo dobivaš, ampak samo, če nisi zaposlen, torej imaš status rednega študenta. Je pa malo več kot na dodiplomskem študiju.
|
|
|
|
RE: štipendija in podiplomski študij 13.8.2009 8:50:20
|
|
|
|
tinica
|
Jaz jo dobivam in sem na podiplomskem študijo stara pa sem 29 let.
|
|
RE: štipendija in podiplomski študij 19.8.2009 14:58:27
|
|
|
|
TopsiT
|
Ojla! tinica kaj si zaposlena? Moj mož se odloča za podiplomski študij, ampak je zaposlen. Ker v službi niso pripravljeni sofinancirat študija, naju zanima kakšna druga oblika pomoči glede financiranja, če kdo mogoče kaj ve. Hvala. LP
|
|
|
|
RE: štipendija in podiplomski študij 20.8.2009 9:21:43
|
|
|
|
Poka
|
Dvomim, da jo dobiš če si zaposlen, ker je eden od pogojev, da jo dobiš, da nisi. In zdaj je podiplomski študij v bistvu 2. bolonjska stopnja, za kar se večina odloči in takrat smo tudi še mi bili študenti. Če želi tvoj mož študirat, se je po mojem fajn pozanimat, če se da vpisat REDNO in ni treba plačat, ker pri nekaterih programih se da, s tem da ne vem kako je s predavanji, ki so pa lahko v času službe. Ravno to je pol fora, da greš kot zaposlen potem raje na redni študij in plačaš. Je pa ena fora - nekaj v zvezi z zavodom, menda ne moreš prejemat nadomestila, če si na podiplomskem študiju če si slučajno brezposlen. Če pa si slučajno star nad 27 let pa menda niti delat prek študenta ne moreš. Tako so meni rekli na zavodu, ampak hvala bogu, jaz nisem v tej situaciji, da bi to kakorkoli vplivalo name, je pa mogoče za marsikoga drugega.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.