|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izcedek je....
2.6.2005 9:54:58   
aljča
Čezdalje bolj temen in mislim, da je na poti že tečka:hudicek:.Danes me je začel boleti križ in to je kar taprav znak za:hudicek:.Vlilo se še ni ampak upanja, da mi je poratal ni več.:(:(:(:(:(:(:(:(:(Zopet bom obrnila v knjigi eno poglavje.Zelo mi je hudo ampak je tako in ne morem nič spreminjati glede tega.Za tolažbo mi je sedaj to, da imam v petek 10.06. v MB že nadaljni posvet za IVF,ki ga bom verjetno imela v septembru.Tako bom vsaj malo zvedela kaj se dogaja pri meni in zakaj v teh treh poizkusih z IUI ni poratalo zanosit.Malo me je strah,ker imam v sebi še eno oviro in to je myiom,ki so mi ga pri prvem Uz našli.Bojim se,da me zopet čaka še ena laparoskopija...teh mam pa že dost in se jih ne želim več imeti.
Tko to je moje današnje poročanje.Na vprašanje sem si že odgovorila nisem nosečka sem pa menstrualna kepa:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
Vsem puncam,ki še čakate držim velke pestke na rokah in na nogah,da bi vam le poratalo.:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
Jaz pa sem že z mislimi da grem kmalu na :morje: pa služba in tu bo avgust,ko bomo verjetno že startali.:bravo::duda::bravo::duda::bravo::duda::bravo::duda:
Kako se bo dogajalo naprej pa vam sporočim drugi teden v petek po pregledu.
Danes pa ima Saša24 HSG in je že v bolnici.Držmo ji pestke, da bo vse ok in da pride danes domov.:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:.
Lepo pozdravljene in veliko sončka v vaše teleščke:):)
Alja:metulj::metulj:

p.s.Še enkrat vsem puncam hvala za lepe besede res ste zlate in zelo vas imam rada
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Izcedek je....
2.6.2005 9:57:33   
biba77
Zal mi je, Aljca. :(:(:(
Ma, ves kaj, nic se ne sekiraj za vnaprej.
Petek bo hitro tukaj in bos videla, kaj ti bodo rekli v ambulanti, dobro? In september bo tudi naenkrat tukaj. Potem pa bo veselje!!! :miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Izcedek je....
2.6.2005 10:05:31   
Nyah*
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
da v petek dobro opravis,

pa :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: zeta, da ti polepsam dan!

Drzi se, tudi me maramo tebe:love:,

nyah.

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Izcedek je....
2.6.2005 10:07:12   
girly
Draga Aljča!

Sočustvujem s tabo, vem da je hudo :(

Ampak ne obupaj, prišel bo nov dan in spet bo sonček sijal tud pri tebi. Sej 10. bo kmalu tu, september pa tuki, ko bosta po dopustu s tvojim :love: sproščena in bosta zopet pripravljena na nove boje za vajino :duda:.

Srečno!!!
girly

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

samo zate

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Izcedek je....
2.6.2005 10:19:03   
Linda25
Aljča držim pestke, da :hudicek: ne bo.

Imam pa eno vprašanje, včeraj me ko sem na hitro vtsala iz avta, nekaj tako močno zagrabilo v levem spodnjem delu. Ali lahko to kako vpliva, da se ne prime, ali je to povezano???

Če se je kateri že podobno zgodilo ali če katera ve, kaj je lahko to, mi naj prosim napiše.

Prav pomislila sem, evo šlo je..., tudi če se je prijelo.

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Izcedek je....
2.6.2005 10:21:06   
Jančika_
:rozica::miska::rozica::miska::rozica:

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Izcedek je....
2.6.2005 10:26:45   
simonas
:miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Izcedek je....
2.6.2005 10:33:32   
tinkamiška
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Izcedek je....
2.6.2005 11:04:46   
Sulfinija
Ojla!!!!!

Aljča zelo mi je žal zate draga moja prijateljica :((:((:((:((:((:((:((.
No sicer pa si si že sedaj vsaj na jasnem,da nisi vesela srečka :nosecka:,jaz pa še vedno nič ne vem ma to je res bedasto vprašanje.
Moje M in izcedka pa od nikoder.Bog ve kaj se dogaja notri v mojem telesu.Če ne bo do ponedeljka moje :hudicek: bom štartala h svoji G ji vse razložila in naj sama odloči in naredi uz in še enkrat naj me da na kri,da bomo videli kaj je sedaj z mojim hormon.
Res bedasto za 29.dni grema na :morje: jaz pa še sama ne vem kaj se dogaja z menoj.Če bo se bova najbrž odločila za kam bližje odit na oddih ali nekako bo že.

Aljča ne bodi žalostna saj veš če si ti sem tudi jaz draga moja prijateljica!

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Izcedek je....
2.6.2005 13:43:23   
ZOOJA

Žal mi je zate, ampak vseeno naj ti povem, da za vsakim še tako dolgim dežjem, posije sonce. Tudi tebi bo sem 100% prepričana.
Želim ti vse dobro, spočij si, uživaj poletje s svojo
družino, pozabi (kolikor se le da) na to. Mesec avgust bo kmalu tu in takrat ti sigurno uspe, če ne že prej.

Pozdravček in lepe želje od :rozica:

Zooje

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Izcedek je....
2.6.2005 17:42:11   
Skorpija
Aljča optimistično naprej, ker bo ratalo!!!!!! NE DAJ SE!!!!!!!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Izcedek je....
2.6.2005 18:25:45   
PiaM
Tudi jaz pravim - ne daj se!!!

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Izcedek je....
2.6.2005 21:26:04   
Anitka
Punca ne obupaj :angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel:

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

plavanje
tjaShiika

ali pri plavanju/kopanju z dojenčkom uporaljate obroče, rokavčke...

da (72%)

ne (28%)

Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!