Lenck
|
Zdaj imam pa tudi jaz vprašanje Nekaj dni sem preživela v porodnišnici, ker sem imela popadke, ki pa so se čez nekaj ur umirili in tako nisem odprta dovolj, da bi rodila (pač, beba si je na poti premislila ). Dva dni sem bila na opazovanjih, popadke imam še vedno, ampak "ne napredujem dovolj". Zdaj sem nazaj doma, imam pa resno težavo glede vode. Namreč, po popadkih sploh ne vem, kdaj naj potem ocenim, da zdaj pa res bo. Zelo boleče popadke imam že več tednov (tudi vsak CTG jih je zaznal, včasih redne, včasih ne), tako da se na bolečine ne morem ozirati, kot se je izkazalo, tudi na trajanje ne (od 8h zvečer do 5h zjutraj, potem pa se je umirilo)... zdaj se pa niti na vodo ne morem. Imam namreč povečan izcedek, in zdaj po vseh teh pregledih zadnje dni vedno sluz skupaj z vodo. Prozorno tekočino. Ki pa po besedah zdravnikov "ne kaže ravno, da bi bila plodovnica". Če oni ne vedo, kako naj jaz? Dobesedno čutim, kako iz mene kaplja, pa baje to še ni to. Hkrati pa me opozarjajo, da moram takoj nazaj, če bi mi začela odtekati voda Je imela kakšna že podobno izkušnjo? Kako ste ravnale, kako ste ob izcedku vedele, da je voda? Po barvi ne morem, ker je logično, da je zraven tudi izcedek, ampak poleg njega pa tudi prozorna tekočina - taka je tudi plodovnica, ne? In koliko je "večja količina", zaradi katere moraš v porodnišnico? Prav trapasto mi je - niti ginekologi ne vedo, kaj bi z mano, kako naj potem sama vem Sicer imam zdaj kontrole na dva dni, ampak če bo vmes kaj, po mojem ne bom vedela, da je, dokler dete ne bo na pol zunaj