|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   darilo za krst
2.6.2005 9:15:04   
miševi
Lep pozdrav!

Moj :love: bo čez 14 dni boterček 5 mesečni deklici, pa me zanima, če imate kaj idej za darilo.

Namreč zlatnina staršem ni preveč všeč (včasih pa vem, da so nam kupovali npr. verižico z obeskom ali kaj podobnega), srebro pa se nama ne zdi fino za to priložnost. Oblek ima dost, igrače so ji bolj zanimive doma narejene... :(
Ali se spodobi dat bon za kakšno otroško trgovino in še kakšno malenkost zraven? Ali ima katera bolj konkreten predlog?

Hvala že vnaprej.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   darilo za krst
2.6.2005 9:17:45   
baguSka
Ja pr nas je navada da botri dajejo kakšne obeske ali nakit. Mi je bla pa lani full všeč ena ideja: Taka fuuull lepa bela košarica - pletena z ročajem na sredini seveda, pa notri fuuuull velik belih rožic, na sredini med rožicami pa kuverta za baby trgovino..:love:

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   darilo za krst
2.6.2005 9:20:04   
mtd
nu naš je dubu verižico, pa zimski kombinezon, pa album pa :zmeden2: jejh sm ži puzabla
se mi pa kaka spalna vreča tud zdi ok možnost
boni pa tako alo tako so mi super, al pa kar denar:)-
lp

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   darilo za krst
2.6.2005 9:34:50   
miševi
Ja, po moje bomo kar pri bonih. Baguska, je pa tvoja ideja res lepa, tako da ni samo kuverta; da malo lepse zgleda:)-:)-:bravo:.

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   darilo za krst
2.6.2005 9:39:34   
AnBan
Leon je dobil zlato zapestnico, babyfon in album. Erik je dobil isto zlato zapestnico kot Leon (smo se tako zmenili, ker je bil moj bratec botrček), konfete, ki smo jih potem razdelili, sliko, za oblečt.

Najbolje da vprašate starše kaj rabijo...al pa kakšen vrednostni bon za BC ali Ariel.

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   darilo za krst
2.6.2005 9:41:09   
baguSka
MOrm prIznat k sm bla jst krščena pred x leti, sm tud dobila en kup nakita in da že od takrat stoji oz. leži doma v predalu.. Mensezdi u bistvu ta ideja res čist brezvezna.:zmeden2:

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   darilo za krst
2.6.2005 9:41:36   
Meggi
Ko sem jaz šla pred leti za botrco sem kupila mali punčki poleg res verižice,obeska (standard), še ENO VELIKO MIKI MIŠKO plišasto. Se je tolk preigrala z njo, da so jo že šivali, pa še zdej jo ima, ko je stara 11 let. Še moja princeska se vedno zakasdi v njo.

Tako da nama ostaja ideja, ko dobimo novega družinskega člana- dobi prinseska darilo od dojenčka takega velikega pliškota. Res je no, nekaterim to pali- drugim verjetno ne. Res pa ne pretiravamo s temi igrači. Male še dobi od obiskov(mogoč preveč) a ta velik ji full pali.

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   darilo za krst
2.6.2005 10:04:49   
janapan
Moj:love: je bil boter pred enim mesecem in sva mela tud probleme v zvezi z darilom. Pa sva se na koncu odločila da bova malemu krščencu kupila sveto pismo za otroke( v katero sva vpisala zelo lepo posvetilo) in še mali križec za spomin. Mislim, da sva zadela v polno, namen nakita je da podariš neko vrednost ki bo trajala tudi v prihodnost, zdi se mi pa da je sveto pismo prav tako ena knjiga , ki naj bi bla na polici....lp

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   darilo za krst
2.6.2005 10:21:45   
pikapoka27
Knjiga sveto pismo za otroke je super zadeva (cena okrog 4000 SIT). Če se boš odločila za bon v košarici, lahko knjigo zaviješ v bel papir in jo uporabiš za podstavek. Dobiš tudi knjige z zgodbami iz svetega pisma (cena knjigice cca. 1000 SIT). Knjige imajo lušne ilustracij in trde platnice. Meni se zdi to primerno in uporabmo darilo.

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   darilo za krst
2.6.2005 11:10:31   
Mana
Zelo zanimiva ideja in darilo, ki ga je dobila hči:
posrebren otroški beštek( žlica, vilice, nož, žlička)na katerih je vgraviran datum, priložnost in ime.
:rozica:

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   darilo za krst
2.6.2005 11:35:16   
Žirafca Helena1
Midav bova najinim krščenkam pri eni gospe naročila glinenega njunega zavetnika. Za Martino sv. Martina, za Manco pa Marijo. Če rabiš tel. št. gospe (dela ful lepe kipce, mi piši na privat. Pomoje bi naredila v tako kratkem času.

:miska:

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Največja želja za 2018
Admin

Kaj si najbolj želite v letu 2018?

zdravje (68%)

ljubezen (7%)

(novo) službo (6%)

več denarja (11%)

več prostega časa (2%)

drugo (6%)

Število vseh glasov: 160

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!