|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vodene koze - luknjice
12.8.2009 12:53:26   
ccoko
Pred več kot 14-timi dnevi je imel moj 3 letni sinko vodene koze. Imel jih je res veliko, prisotna je bila tudi vročina tako da je bil res bogi. No zdaj so mu hrastice odpadle ima pa še nekaj takih rdečih flekov, ki so še ostali. Najbolj me skrbi obraz, saj ima na njem te rdeče flekce, prav tako pa ima tudi nekaj luknjic, ki so ostale od hrastic, samo si jih ni praskal. Zanima me v kakšnem primeru te luknjice ostanejo, koliko se mu bo vse to poznalo? Ali mora res ornk spraskati, da se mu pozna, ali se mu bodo tudi te poznale.  Ali ste ga s čim v tem primeru mazale?
Upam, da me bodo mamice z izkušnjami kaj pomirile.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vodene koze - luknjice
12.8.2009 14:35:48   
Metuljček Cekinček
Moja dva metuljčka sta tudi letos prebolela norice. Starejšemu, ki je imel milejšo obliko bolezni, so vsi flekci izginili po približno dveh mesecih. Mlajša, ki pa je bila posuta s pikicami tako, da skoraj ni bilo kože videti, pa ima še zdaj ponekod flekce. Je pa že več kot 3 mesece od takrat.

(odgovor članu ccoko)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.8.2009 14:41:55   
Taddy78
Marsikdo je že rekel, da naj bi sčasoma te luknjice izginile in ko gledam recimo tamalega od svakinje (od njega sva jih dobila oba s sinom), ima po čelu ene 6 zelo vidnih luknjic, moj mali jih je imel na obrazu samo 3, pa se mu ena pozna (se isto ni krampal), jaz pa jih imam po obrazu ene 10 komadov in se ful vidijo-sem isto imela tahujšo obliko.
Zase skoraj dvomim da bodo izginile, pri otrocih pa verjetno bodo. S tem da ima mali še zdaj pi telesu bele flekece na mestih kjer so bile kozike, pri meni pa ni tako očitno...

(odgovor članu Metuljček Cekinček)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.8.2009 17:28:04   
šnucika
po mojem ne izginejo nikoli...vsaj meni niso.Po obrazu imam vidnih precej takih luknjic od koz.Tiste bolj male so izginele,globoke in večje pa se poznajo...pa je že 25 let od kar sem jih prebolela

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.8.2009 7:38:25   
Zala01
Ne izginejo, moj falotek jih je prebolel novembra lani, pa je imel zelo hudo obliko, niti mm kože brez izpuščaja. še vedno se mu poznajo spremembe na koži na trebuščku, hrbtu, nogicah, par na obrazu in vratu...pa se ni čisto nič praskal. Pa sej ni pomembno, važno da je mimo, ker smo pa res vsi zelo trpeli takrat.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.8.2009 7:51:31   
Splišni
Moj je imel blago obliko, pa mu je na čelu ostala ena luknjica.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.8.2009 22:00:36   
SaaS
Mojemu je tudi sredi čela ena luknjica ostala.

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?