Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Vzglavnik z bombažnim polnilom? 11.8.2009 22:42:09
|
|
|
|
Gina
|
Imam kar hudo alergijo in iščem "poušter" z bombažnim polnilom. Tele sintetične kroglice, ki so v 99% vseh vzglavnikov, se začnejo po 14. dneh drobit in ga lahko kljub trem zaščitnim prevlekam samo še stran vržem, ker dobim tako alergijo na te reči. Puh in perje sploh ne prideta v poštev, volna in svila sta fajn, nič alergije, ampak je vzglavnik tako trd, da precej slabo spim na njem. Spraševala sem v Lj. za takimi pouštri v par trgovinah s tem blagom, pa nihče ne ve nič o tem, da bi se kje dobili. Torej iščem bombažno polnilo. Ve kdo, če se to sploh kje prodaja?
|
|
|
|
RE: Vzglavnik z bombažnim polnilom? 11.8.2009 22:55:55
|
|
|
|
barika
|
aj pa če poskusiš polnilo iz pire ali ajde?
|
|
|
|
RE: Vzglavnik z bombažnim polnilom? 11.8.2009 23:17:22
|
|
|
|
Gina
|
A to tudi obstaja? Kje pa prodajajo?
|
|
|
|
RE: Vzglavnik z bombažnim polnilom? 12.8.2009 7:05:58
|
|
|
|
Splišni
|
A da nimajo več? Jaz ga imam, sem tudi namreč imela te probleme. Tudi kovter imam z bombažnim polnilom. Tega sem pa težje dobila, ampak sem ga. Se pa ne spomnim več, kje ....
|
|
|
|
RE: Vzglavnik z bombažnim polnilom? 12.8.2009 10:23:28
|
|
|
|
Šaki
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika aj pa če poskusiš polnilo iz pire ali ajde? ja moj ga ima iz pure.če dolg časa. ne mroe brez njega spat.pravi da mu je fino. je bil pa kr dost drag takrat.vsaj meni k sm bolj škrta
|
|
RE: Vzglavnik z bombažnim polnilom? 12.8.2009 13:46:12
|
|
|
|
hubi
|
Jaz ga imam iz latexa in je zakon, zdaj za alergije ne vem. Povštre iz pire ali ajde pa dobiš v Merkatorju, ko imajo v sobotah eko štante.
|
|
|
|
RE: Vzglavnik z bombažnim polnilom? 12.8.2009 14:02:29
|
|
|
|
živa
|
Ampak so trdi (iz pire in ajde).
|
|
|
|
RE: Vzglavnik z bombažnim polnilom? 13.8.2009 12:01:19
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: hubi Jaz ga imam iz latexa in je zakon, zdaj za alergije ne vem. Povštre iz pire ali ajde pa dobiš v Merkatorju, ko imajo v sobotah eko štante. Na lateks imam alergijo, tako da ne pride v poštev. Spliš daj probaj se spomnit vsaj približno, kje si ga našla. Bi mi ful prav prišlo.
|
|
|
|
RE: Vzglavnik z bombažnim polnilom? 13.8.2009 12:24:46
|
|
|
|
mojca*
|
ravno danes sem gledala v novem katalogu Quelle vzglavnike in odeje s polnilom iz čistega bombaža, menda celo bio, imajo pa tudi take s polnilom iz volne in divje svile...za alergike...pa cena tudi ni divja, se mi zdi da 65 za odejo 140x200...?
|
|
|
|
RE: Vzglavnik z bombažnim polnilom? 13.8.2009 19:58:25
|
|
|
|
jakaracman
|
Kja pa Odeja Škofja Loka.Tam imajo bombažna polnila.
|
|
|
|
RE: Vzglavnik z bombažnim polnilom? 13.8.2009 21:29:53
|
|
|
|
zmajaz
|
Odeja nima 100% bombažnega polnila - vsaj od tistih vzglavnikiov ki so na netu, ga nima noben. Imajo pa vzglavnik z ajdovimi luščinami - kako se pa ta obnese v praksi, pa ne vem, ker jaz imam ortopedski vzglavnik iz latexa.
|
|
|
|
RE: Vzglavnik z bombažnim polnilom? 13.8.2009 21:37:31
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca* ravno danes sem gledala v novem katalogu Quelle vzglavnike in odeje s polnilom iz čistega bombaža, menda celo bio, imajo pa tudi take s polnilom iz volne in divje svile...za alergike...pa cena tudi ni divja, se mi zdi da 65 za odejo 140x200...? Si prepričana, da je polnilo vzglavnika iz bombaža? Ker v spletnem katalogu so iz bio bombaža prevleke in polnilo prešite odeje, polnilo vzglavnika pa iz 100% poliaktida
|
|
|
|
RE: Vzglavnik z bombažnim polnilom? 13.8.2009 22:26:20
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina A to tudi obstaja? Kje pa prodajajo? v kakšni bio trgovini, včeraj sem jih vidla v sanolaborju, pa zadnjič v biotopicu, jaz ga ima pa iz dvorca trebnik. Je pa moj malo starejše izvedbe, sem ga pa že prala v pralnem stroju, pa večkrat ga je treba dat vn prezračit. Sem pa s pirinim bolj zadovoljna, kot z ajdovim (kupljen v hoferju), ker je bolj trd, oz. ima več polnila, on je pa bolj ...hm, mehek http://www.trebnik.com/categoriessub.asp?ID=3A
< Sporočilo je popravil barika -- 13.8.2009 22:27:40 >
|
|
|
|
RE: Vzglavnik z bombažnim polnilom? 14.8.2009 16:46:37
|
|
|
|
maja1488
|
Jaz sem kovter kupila od firme Bount v tavelkem mercatorju v šiški. Sam to par let nazaj. Je pa to slovenska firma.
|
|
|
|
RE: Vzglavnik z bombažnim polnilom? 14.8.2009 22:53:52
|
|
|
|
Gina
|
O, super, bom klicala v to firmo. Pa še v sanolabor bom šla pogledat, sem že pozabila, da tudi to prodajajo.
|
|
|
|
RE: Vzglavnik z bombažnim polnilom? 17.8.2009 18:31:10
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
Jaz sem kupila maja ali junija odejo in povšter s 100% bombažnim polnilom v Veletekstilu. Pa še 50% je bil znižan.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.