corfu
|
Pri nas ne poznamo flaške, ampak samo magični lonček! Kar se tiče mleka pa naj bo to alpsko, adaptirano, domače...ga ne mara, pa naj bo to benko, kakav, sladko, toplo, mrzlo, ga ne prebavlja, tako kot tvoja tamala, Zara, ko ne mara v mleku nič. Za zajtrk ponavadi je mlečne kaše(zanimivo z alpskim mlekom) vseh možnih okusev. Za malico najrazličnejše sadje(obožuje vse) + kaka sadna skuta, jogurt, monte... Za kosilo vse kar mi2, razen določenih stvari, ki bi bile mogoče zanj preveč začinjene, pekoče, težko prebavljive (te mu posebej dokončam) Za malico kakšno piškote v jogurtu, čežano... Večerja pa ponavadi mlečna kaša, kruh ali pa mi pomaga drobiti kašen krof ali kruh (brez njega ne gre). Spije pa cca od dva do tri deci čaja, ali domačega kompota. Neke ure nimamo določene in se sproti prilagajamo, en dan poje več, drugi manj, res pa je, da med obroki vedno drobi kakšen piškot ali pa koga nažica, če slučajno je in mu pomaga malcat. Doji se ne, star bo deset mesecev. Upam, da sem ti kaj pomagala. SREČNO!
|