Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ob kateri uri 11.8.2009 10:43:48
|
|
|
|
Katy78
|
Jaz sem začela z uvajanjem med jutranjo in opoldansko flaško, prvi samostojen obrok (zelenj. kašica) pa je potem dobil opoldne kot kosilo.
|
|
|
|
RE: ob kateri uri 11.8.2009 10:50:20
|
|
|
|
miapia
|
Začela z 2. obrokom - sadno kašico (okrog 11-12h).
|
|
RE: ob kateri uri 11.8.2009 11:32:36
|
|
|
|
Hope2
|
Glej otrokov ritem spanja in temu prilagodi njegov urnik hrane. Ne glej druge otroke, saj spijo različno. Naš vstane ob 6.oo dobi flaško, med 8 in 9 gre spet spat, ko vstane med 9 in 10 uro dobi malico in to je čas, ko sem začela tudi uvajati prve obroke GH.
|
|
|
|
RE: ob kateri uri 11.8.2009 11:46:16
|
|
|
|
Splišni
|
Vmes, med dvema obrokoma mleka, po moje. Saj to je samo tako malo za probo, ni ravno da bis e najedel od tega. Vsaj pri nas je še dooolgo trajalo, da je res kaj več v želodček sopravil Je šlo več ven iz ust kot pa v usta.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.8.2009 14:56:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?