|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dobro jutro!
2.6.2005 10:44:55   
Anonimen
Jaz ima kratko pavzo v službi. Zdaj sem vzela dve tableti, da bom čudežno shujšala, čez pol ure moram jesti.
Tibor je bil pa sledek, bi ga kar pojedla, pa nisem tablet pol ure prej vzela.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
   Dobro jutro!
2.6.2005 10:49:25   
Anonimen
kašne tablete maš to, Spliš? jst bi tud :ups:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
   Dobro jutro!
2.6.2005 10:52:38   
Anonimen
Eno holandske. So kar drage, 15.000 SIT za en msec. Mi jih je partner od mojega karkoliže prinesel. Menda je njegova žena, ki jo bila tudi bolj "big", kot se je včeraj izrazil, v treh tednih shujšala 7 kg. Pa je kao normalno jedla.
Jaz jih zdaj jemljem kakšen teden, pa še ni učinka. Mogoče zato, ker mi je boj butelj rekel, da se jemljejo dve zjutraj in dve zvečer, jih je pa v resnici treba pol ure pred jedjo. No, bomo videli, kako bo sedaj. Bom poročala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
   Dobro jutro!
2.6.2005 10:58:18   
Anonimen
Ma saj vedno zamudim, ni sile...en gor ali dol:)-:)-:)-

Vprašala ga bom kako bi naju on zavaroval..bo najbrž dosti imel za pisati:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
   Dobro jutro!
2.6.2005 11:02:58   
Anonimen
A taka da je ta reč. V zadnji Oni je tud reklama za ene tablete, k ne rabiš manj jest in telovadit ne, pa shujšaš v mislim da 15 dneh za ene 10 kil :zmeden2: A misliš, da je to pametno?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
   Dobro jutro!
2.6.2005 11:07:20   
Anonimen
Nisem imela sicer še časa pogledat, mi je pa moja mati o tem poročala. Jaz nobemnim tem tabletom čisto nič ne verjamem. Ampak totalno nič. Tudi tem holandsakim ne. Ampak ker mi je bilo direktno rečeno, da je nekdo od poznanih po njih že laže shujšal (zmanjšujejo tudi apetit), bok poskusila. Izgubiti nimam kaj, rezen tistih 15 jurjev, pa še te je dal moj b., pa mu jih ne bom vrnila, če ne bom shujšala. Ker itak po njegovi krivdi nisem jemala prav.
Mogoče so kakšnga takšne tablete dobre samo za spodbudo, da se vsaj kaj začne dogajat v smeri hujšanja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
   Dobro jutro!
2.6.2005 11:15:24   
Anonimen
Kaj pa vem, sem kar skeptična, mater da kaj na ledvica al pa na jetra ne udar :zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
   Dobro jutro!
2.6.2005 11:16:25   
viv_
Jaz bi pa samo trebuh rabila malo "sploščit", drgač mam lepo linijo... sam trebuh pa obup - pa tut trebušnjaki mi ne pomagajo. Pa k sem suha in brez jošk tist trebuh napihnjen še hujš izpade :grrr:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   Dobro jutro!
2.6.2005 11:34:45   
Anonimen
S šivanko predri: sssssssssssssssss, kot so včasih kozam, k so se prveč frišnga nažrle :)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
   Dobro jutro!
2.6.2005 12:29:21   
Anonimen
Zdaj dajo pa kar cevko v rit, da spustiš. Meni so jo že na intenzivni po CR hoteli dati, pa se moraš na bok obrnit.
No, samo v vednost, da ne boste zdaj vse tega počele (smajli).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
   Dobro jutro!
2.6.2005 12:30:19   
Anonimen
Za jetra in ledvica pa pri teh tabletih mene ne bi skrbelo, po moje je to samo en velik NIČ.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
   Dobro jutro!
2.6.2005 12:32:42   
viv_
Splišni, a si se že opogumila it kopalke kupit?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   Dobro jutro!
2.6.2005 12:36:53   
Anonimen
Ne, ne še. Imam sijamskega dvojčka skozi s seboj, pa vem da ne bo pri miru čakal. Da bi pa napol naga po njega letela ven na cesto pred trgovino iskat, mi pa nekako ni... Po moje bodo kar ta stare morale biti dobre. Upam, da se ne bodo strgale. Ko sem jih predlani kupila, se nareč prejšnje so. Če se bodo, bom pa tudi letos med dopustom v Novigradu do Kopra skočila, v Hervis, po nove. Jih kar na riti zamenjam, tastare v koš in gremo dalje (no, skoraj tako - smajli).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
   Dobro jutro!
2.6.2005 12:37:27   
viv_
O Splišni, ti morm povedat... Janino bodo prenavlali zdej čez poletje - tako da bodo tudi tiste zavese "iz tvojih časov" verjetno zamenjali...

Za čas renovacije se mulčki selijo v Čira-čara...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   Dobro jutro!
2.6.2005 12:40:59   
Anonimen
A res? A dej nehej. No, zavese so zdaj že zamnejali, vsaj takrat, ko je bil Tibor tistih 14 dni tam v vrtcu, so izbirali blago. A pa to bodo menjali samo zavese ali bodo po 35 letih še kaj drugega naredili? Vrt imajo pa prav krasen. Pa tam v Čira čara menda tudi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
   Dobro jutro!
2.6.2005 13:00:01   
viv_
Upam da bodo ornk renovirali... ker je res malo dotrajano...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 66
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?