Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Banjica in previjalna v enem 11.8.2009 9:21:45
|
|
|
|
baby blue
|
Mislim da sem to zasledila tudi v Pikapolonici in BC
|
|
|
|
RE: Banjica in previjalna v enem 11.8.2009 9:24:08
|
|
|
|
Anonimen
|
jst ti to odsvetujem - do enega petega meseca še mogoče gre nekak, pol pa previjanje postane znanstvena fantastika, ko se otrok kar naprej obrača in ga loviš vsepovsod...jst mam ogromno mizo in gor previjalno podlogo, pa ga komi lovim, da mi ne pade dol, previjanje je pri nas pravi podvig, dostkrat ga kar na tleh in si ne predstavljam, kako takega otroka prviješ na tej previjalni k je ozka, pa na vseh straneh ti lohk dol pade, če se sam obrne, sekunda nepazljivosti je zadost...
|
|
|
|
RE: Banjica in previjalna v enem 11.8.2009 9:31:15
|
|
|
|
abi
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 jst ti to odsvetujem - do enega petega meseca še mogoče gre nekak, pol pa previjanje postane znanstvena fantastika, ko se otrok kar naprej obrača in ga loviš vsepovsod...jst mam ogromno mizo in gor previjalno podlogo, pa ga komi lovim, da mi ne pade dol, previjanje je pri nas pravi podvig, dostkrat ga kar na tleh in si ne predstavljam, kako takega otroka prviješ na tej previjalni k je ozka, pa na vseh straneh ti lohk dol pade, če se sam obrne, sekunda nepazljivosti je zadost... istega mnenja
|
|
[Brisano sporočilo] 11.8.2009 10:25:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Banjica in previjalna v enem 11.8.2009 12:53:42
|
|
|
|
fusia
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 jst ti to odsvetujem - do enega petega meseca še mogoče gre nekak, pol pa previjanje postane znanstvena fantastika, ko se otrok kar naprej obrača in ga loviš vsepovsod...jst mam ogromno mizo in gor previjalno podlogo, pa ga komi lovim, da mi ne pade dol, previjanje je pri nas pravi podvig, dostkrat ga kar na tleh in si ne predstavljam, kako takega otroka prviješ na tej previjalni k je ozka, pa na vseh straneh ti lohk dol pade, če se sam obrne, sekunda nepazljivosti je zadost... Se tudi sama strinjam s tem, ampak tole rabimo za začasno oz. rezervno varianto za prvih nekaj mesecev. "Tazaresno" previjalno pa že imamo. Kar se tiče BC in Pikapolonice, lahko da v trgovinah imajo, ampak jaz bi zelo rada to kupila preko spleta če bi kje našla.
|
|
|
|
RE: Banjica in previjalna v enem 11.8.2009 18:10:21
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: abi IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 jst ti to odsvetujem - do enega petega meseca še mogoče gre nekak, pol pa previjanje postane znanstvena fantastika, ko se otrok kar naprej obrača in ga loviš vsepovsod...jst mam ogromno mizo in gor previjalno podlogo, pa ga komi lovim, da mi ne pade dol, previjanje je pri nas pravi podvig, dostkrat ga kar na tleh in si ne predstavljam, kako takega otroka prviješ na tej previjalni k je ozka, pa na vseh straneh ti lohk dol pade, če se sam obrne, sekunda nepazljivosti je zadost... istega mnenja tudi jaz sem istega mnenja...
|
|
|
|
RE: Banjica in previjalna v enem 11.8.2009 22:39:18
|
|
|
|
VRTNICA84
|
Tudi jaz se strinjam z Ullo. Sama sem imela to previjalno. Pa ti povem, da sem jo uporabljala do 3 meseca. Ker pol je enostavno nisem mogla dat gor, ker ni blo varno. Se je kar naprej obračala. Banjica pa je fajn dokler otrok ne šprica okoli. Pol pa ne več. To pa je tudi tam do 3 mesecev. Tak, da jaz če bi bla na tvojem mestu je ne bi kupla.
|
|
RE: Banjica in previjalna v enem 12.8.2009 16:06:26
|
|
|
|
šrimpf
|
jaz jo imam tudi, sva jo dobila od prijateljev (žal se niso prej pozanimali, kakšne so želje). za čist malega je še kul, sinček je star 1 mesec, pa se že obrača, tko da si predstavljam, da čez dva mesca ne bo več uporabna. tudi banjica je že premajhna, ker se otrok odriva in morm ful pazit, da z glavo ne butne ob rob. dobra stran je, da jo bom kasneje lahko uporabljala samo kot predalnik. kasneje bom previjala na pralnem stroju, banjico bomo pa kupli eno čist navadno in kopali na tleh. pikapolonica ima drugače tudi spletno trgovino. mi imamo tole: http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/previjalne-mize-in-dodatki/brevi-previjalna-miza-idea-bela/5718011250571006
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.8.2009 17:19:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
porokaksenciKoliko vas je stala celotna poroka (obleke, prstani, svatba, slike,...) na osebo0-50€ (
27%)
50-100€ (
17%)
100-150€ (
11%)
150-200€ (
4%)
200-250€ (
6%)
250-300€ (
35%)
Število vseh glasov: 244Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!