Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Danes smo bili prvič cepljeni in... 1.6.2005 22:06:58
|
|
|
|
BONI*
|
Lu, ne rabiš imeti občutka krivde, ker če bi bila lačna oz. ko bo lačna, ti bo že povedala in jo boš pač takrat podojila. Trenutno očitno bolj rabi spanec, kot pa hrano. Za njo je naporen dan. Vem, kako je to, ker je bilo pri našem pri 2 dozi isto. Brez skrbi. Zaradi enega izpuščenega ali zamaknjenega obroka ji ne bo hudega. Pa lepo se cartajta;) Lp, Boni A ja! Se mi zdi, da je Luka pri 3,5m pojedel okoli 120 ml mlekca. Nisem pa čisto sigurna, ker ga dojim in je flaško dobbil le občasno.
|
|
|
|
Danes smo bili prvič cepljeni in... 1.6.2005 22:12:09
|
|
|
|
mala maja
|
tudi vam želim mirno noč.:angel::angel: Sej mogoče ne bo hudo in je že za njo če je lepo zaspala. No pa k odgovoru. Naš Nik je star 2m3t in poje okoli 100 ml mlekca. Sem si tudi jaz šla zbrizgat pa ga je bilo komaj 100 ml. Zgleda da mu zadostuje to, je pa precej bajsi. Si lahko v albumu pogledaš. Mamo pa tudi mi težave. Ne mara jesti po flaški in kakšen dan je res kriza in je treba dodati in takrat bolj da ne govorim :((:((:((:((:((:(( Je raje lačen ali pa pri meni poje tisto kar je kot da bi pil po flaški, kakšen dan pa joka na ves glas ko je treba jesti pa sploh en zagrabi bradavice roke bi pa najraje pojedel.A ji že kaj čajčka daješ. naš ga popije sigurno 150 ml na dan. Odvisno od dneva sam ga res veliko popije. Mogoče je pa žejna, čeprav pravijo če je otrok dojen naj nebi pili čaja:ups: Moji so ga vsi trije pili čisto majhni stari komaj 14 dni.
|
|
|
|
Danes smo bili prvič cepljeni in... 1.6.2005 22:31:02
|
|
|
|
maja24-2
|
Ko boste imeli pri 4.5mesecih drugo ceplenje obvezno povej pediatru za reakcijo. Lp in mirno noč ponoči pa jo še malo opazuj glede vročine.
|
|
|
|
Danes smo bili prvič cepljeni in... 1.6.2005 23:00:19
|
|
|
|
Lu
|
Punce še nekaj me zanima. Kako je z zmrzovanjem mleka:zmeden:Kje lahko najdem kakšno temo o tem? V kakšno posodico lahko dam. Jutri gremo na morje pa ga bom dala kar zmrznit, da ga ne zlijem stran. lp Lu
|
|
|
|
Danes smo bili prvič cepljeni in... 1.6.2005 23:33:16
|
|
|
|
mala maja
|
Če imaš Aventove flaške se dobi posebne vrečke za zmrznit. Lahko je zmrznejn 6 mesecev drugače pa 1 dan v hladilniku. Vsaj tako je meni razložila pred 8 leti patronažna. Moge je sedaj kaj drugače. Jaz ga imam tu dva dni v hladilniku, pol ga pa zlijem preč če ne poje.
|
|
|
|
Danes smo bili prvič cepljeni in... 2.6.2005 9:28:59
|
|
|
|
Willson
|
Velikokrat se zgodi, da imajo dojenčki po cepljenje par dni slabši apetit. Poizkusi jo podojiti v spanju, takrat se večina dojenčkov lepše doji. Drugače pa dojenčki popijejo različno. V poprečju pa naj bi dojenček pri treh mesecih popil 5-6 krat po 130-160 ml mleka. Drugače pa lahko mleko zamrzneš v majhnih steklničkah, plastičnih posodah ali v vrečkah, povsod pa moraš označiti z datumom. V zamrzovalniku je lahko 3-4 mesece, pri -19 stopinjah pa 6 mesecev. Mleko pa odtaljuješ pod curkom hladne vode, da postane tekoče, nato ga pogreješ v vroči in ne v vreli vodi, mleko na rahlo tresi, da ne poškoduješ določenih sestavin, tako odmrznjeno mleko porabi v 4 urah, če pa je dojenček že pil in ni popil vsega, pa moraš preostalo mleko zavreči. Upam, da nism bila predolga! LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?