Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Jogi za otroško posteljo 10.8.2009 17:10:58
|
|
|
|
anika87
|
Rečejo, da ne sme bit premehki. Jaz sem gledala na ceno. Kupila sem od Recinkota, zaenkrat smo zadovoljni, res pa je, da je v uporabi komaj 6 tednov . Sem pa že prej prebrala, da so bile zadovoljne s tem jogijem.
Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23) Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila. Zala,
|
|
|
|
RE: Jogi za otroško posteljo 10.8.2009 17:36:23
|
|
|
|
smej
|
Mi imamo Dormeo confort baby + zaščitno prevleko dormeo. Smo zelo zadovoljni.
|
|
|
|
RE: Jogi za otroško posteljo 10.8.2009 18:59:36
|
|
|
|
jullie
|
dormeo..midva sva ga že prej imela in sva zelo zadovoljna, zato sva ga lani kupila za sina in letos prav tako za nov naraščaj..
|
|
|
|
RE: Jogi za otroško posteljo 11.8.2009 11:00:59
|
|
|
|
salcka
|
lagea alergo
|
|
|
|
RE: Jogi za otroško posteljo 31.8.2009 18:20:57
|
|
|
|
Suzikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: anika87 Rečejo, da ne sme bit premehki. Jaz sem gledala na ceno. Kupila sem od Recinkota, zaenkrat smo zadovoljni, res pa je, da je v uporabi komaj 6 tednov . Sem pa že prej prebrala, da so bile zadovoljne s tem jogijem. Jaz pa rabim 70x140 cm, Recinko pa ga nima
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?