|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (235. nadaljevanje)
1.6.2005 19:49:07   
Anitka
:love::love::love: Hajli, hajlo! :love::love::love:

Pa smo na novem, že 235. nadaljevanju. Joj kako čas beži, še nedolgo nazaj smo bile pri 100. zdaj pa... Sicer pa se že moramo imeti fajn, da nam to uspeva, a ne? Jaz moram priznati, da kljub vsem padcem in podobnem sem se velikokrat pošteno nasmejala in uživala v vaši družbi.:love::love::love:

:nosecka:PIA 73 me veseli, da je bilo vse v redu s tvojo :duda: Zdaj se pa dobro pozdravi in papcaj veliko zelenjave z železom.

:nosecka:TIA upam, da je bil tui tvoj pregled v redu. Že nestrpno čakam tvoje poročilo. Za kilce pa ne skrbi, bojo že šle dol.;)

Ja PIKA 74 pazi, da z veliko :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: in nič zajtrka še ne shiraš.:)-:)-:)-

:nosecka:TINKAMIŠKA upam, da si že boljše volje in da ni s tvojo prijateljico kaj huje. :rozica::rozica::rozica: za njo. Pa pestke :miska::miska::miska::miska::miska: za jutrišnji UZ. Mogoče vama :duda: že figco pomoli ali jezik pokaže :)-:)-:)-, le dobro glejta. In kam greste na :morje: Sem ti kar malce favš:)-:)-:)-, ker do mojega morja je še pa kar nekaj časa.

:nosecka:NANNN upam, da tile tvojo izcedki kmalu minejo in da boš preostanek nosečnosti le še v :rozica::rozica::rozica::rozica: in 9nebesa

:nosecka:BAMBI komaj že čakam tvoja javljanja.

KOALA kje se pa kaj ti potikaš? Pa ASTRA, kako je bilo na včerajšnjem zmenku, če nisem preveč radovedna?:ups::ups:

Vsem en lep pozdravček in dajte nasmeške na obraz - smeh je pol zdravja

Pa pa,

vaša Anitka:pika:
Neposredna povezava do sporočila: 1
1.6.2005 20:02:22   
Pia73
:rozica: Pozdravljene :rozica:

Ja, Aitka ne bo pomagalo,...sadje in zelenjava namreč, ker ne poznam nikogar, ki bi jo pojedel pol toliko kot jaz. Pa nič zato, saj sem dobila pet velikih sirupov, ki jih moram jemati do poroda, pa svečke, pa magnezij pa kalcij sem si kupila, ker imam krče, pa so mi vse lahko zapakirali v veliko vrečo. Pa sem rekla sodelavki, če mi malo prime vrečo, pa je rekla, da ji je kar nerodno toliko zdravil nosit,... :)-

Bo že, sem vesela, ker se je :duda: že obrnil z glavico navzdol, ker delam samo še dva dni in ker je zdajle tako živahen, da se moram vsake toliko vstati,.. :bravo::bravo::bravo:

Bo pa verjetno :duda: zamujal, tako je vsaj pokazal današnji UZ. Pokazalo je, da je PDP 25.07., pa saj je prvi tudi zamujal 8 dni, tale pa naj bi po izračunih zamujal 7 dni. Prava brata. :bravo:

Sicer pa PiaM tole nadaljevanje je za vse, za fosilke in ne fosilke a ker sem jaz fosilka in tu že od novembra 2003 sem nekako bolj domača s fosilkami, saj sedaj težko sledim vsem novim imenom, pa se ponavadi bolj obračam nanje.

Sicer pa punce poletje prihaja, dopusti so pred vrati in jaz verjamem, da bo letošnji dopust za marsikatero od vas nepozaben,... iz samih lepih razlogov,.... :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Anitka kako pa je kaj v Avstriji s cotkami za male?

Punce, saj veste, držim pesti,... :miska::miska::miska: vse ostalo je že napisala naš :angel: Anitka,... :bravo:

LP Pia73

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.6.2005 20:06:42   
tia
Ku ku,pa sem tu!

:);):):)-:)-

Joj sem bila danes že jezna:grrr:,namreč najprej pregled ki je bil juuuuuuhhhhuuu:bravo::bravo::bravo: dober,,naša :duda: je zrasla, srček bije,pa še mamica se ta mesec dni samo 1kg zredila.Le malce mi gležnji otekajo in to verjetno od obutvi,danes ko sem imela malce petke (čisto malo),so gležnji kot morejo biti zadnjič ko pa sem celi dan laufala v nizkih čevljih (japonke) pa so bile zvečer kriza.Bom se sedaj malce pazila pri hrani,:ups:,verjetno ja to kar mi bo pasalo bom tudi jedla pa naj so noge ali pa kg kakšni koli.

Po pregledu pa sem si hodila rihtat papirje za porodniško pa to popizdiš (oprostite izrazu) pa te pošiljajo sem pa spet tja,pa čakaš tu 1 uro pa tam 3/4 ure,na koncu v glavnem hodiš sem ter tja pa vedno čakaš.Danes mi je tukaj šlo vse narobe za urejanje,vedno je kje kakšen papir manjkal.

Potem pa ko pridem domov moj :love: začne kje tako dolgo hodiš pa nisi še nič jedla,saj ga je zaskrbelo za :duda: ker naj to nebi bilo dobro,če nebi nič jedla.On verjetno misli da bom jaz lačna,seveda ne.Pa sem mu rekla bi ti šel z mano to vse skupaj rihtat pa bi videl,bi že pri prvih vratih popizdil.

Bo dovolj mojega pisanja kako sem bila jezna ter vse kar vas mori.

Pia73 kako si ti kaj opravila na UZ-ju?
Jaz ga imam 9.6..

Anitka to me veseli da si tako lepo vesela polna energije,se vidi da si se kar lepo relaksirala.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Astra kako je šel zmenek?:)

Bambi čakamo te da se oglasiš?:rozica:

Koala verjetno močno pripravlja poroko pa je zato ni med nas.;)

Pika74 malce pauze si tudi vzami,;):)-:):)-.

Tinkamiška pestke :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: zate.

Vse nečakoajoče želim vam lep uspeh pri delanju testa,čimveč:modri::modri::roza::roza::roza::roza:.

Vse ,ki ste v fazi O. pa kar veselo :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:,rezulatati morejo biti.

:nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: razvajajte se.

Tako to bo od mene,priden bodite pa seslišimo.

pa pa

Za vsako šopek:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:.

Tia

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.6.2005 20:07:09   
tinkamiška
Anitka, tvoja nadaljevanja je pa vedno tako lepo prebrati. Vse je tako pregledno in pozorno napisano:bravo::bravo::bravo: Upam, da jih boš, ko boš:nosecka: še naprej pisala in nas razveseljevala z njimi:rozica::rozica::rozica:

Danes je bolj žalosten dan, sej za Jančiko si prebrala...hudo, ko ne moreš nič pomagat:(:rozica::rozica::rozica:za njo, Vasja in Joe-a:angel::angel::angel:

Bom jutri napisala kako je blo na pregledu, upam, da bo vse vredu. Na morje greva pa na Korčulo in bova šla bolj zgodaj zjutraj, da se ne bova vozila predolgo po vročini, pa še ustavljala se bova vmes, da se ne bi moji:duda: kaj zamerilo. Veš, ko boste pa vse ve na morju bom pa jst doma čakala kdaj se vrnete:)

Lepo si napisala, da naj si damo nasmeške na obraz, včasih prav s tem izzovemo srečo:)

Lepo se imej in tudi vse ostale punčke!!! Želim vsam veliko lepega:rozica::rozica::rozica:

Tinka

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.6.2005 22:17:17   
Anitka
Hej!

Ker ste bile tako pridne, vas nagradim s še enim javljanjem :)-;) Sem glih izpod tuša, pa sem šla preverjat še malce stanje tu gori.

:nosecka:PIA 73 upam, da bo malček pohitel malce prej na svet vsaj tja do mojega odhoda na :morje: (grem pa 23.7.- že komaj čakam). Ja v Avstriji se da kar lepe stvari najti. Imamo pa sedaj na srečo tudi pri nas H&M tako,da ni blema za bejbija oblečt. Če te zanima pa kaj konkretno pa le vprašaj.:rozica::rozica::rozica:

:nosecka:TIA veš popolnoma razumem tvojo jezo. Po sestrinih izkušnjah vem, kako to pri nas poteka - za pop... Gospe so tako prijazne, da ti ne povejo takoj na začetku kaj vse rabiš. Najprej ti povedo za en papir, ko se vrneš še za drugega, pa ko spet prideš nazaj še za tretjega.... Se človeku včasih zazdi, da direkt ljudi za norca imajo:grrr::grrr::grrr::grrr: Drži se, pridno papcaj pa bušija pobožaj.

:nosecka:TINKAMIŠKA ja sem brala za ubogo Jančiko. Hudo no :(:(:( Kaj vse mora človel prenesti. Nas prav občudujem in še dobro, da smo tako močne in se lahko vedno znova poberemo. :rozica::rozica::rozica:
In še enkrat :miska::miska::miska::miska: za jutri.

Tako, zdaj pa smuknem v krtkovo deželico, še prej pa vam zaželim lepe sanje,

vaša Anitka:pika:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.6.2005 8:16:11   
Bety
Pozdravljene!!!

Da se še jaz oglasim, po dolgem času...

Anitka...en poseben pozdravček za tebe :rozica::love::angel::muca::duda::love::rozica:

Vsem drugim pa šopek :rozica::rozica::rozica:

Jaz sem bila na prvi inseminaciji v ponedeljek in to v naravnem ciklusu, brez hormonov...to je bil približno 17. dan mojega ciklusa, ker je v četrtek, 13.dan desni folikel bil velik 15 mm... in sem vprašala, če bi se dalo še v sredo ali četrtek narediti isto, če mi BT pokaže, da ovulacije še ni bilo... odgovoril je, da tega ne delajo tako pogosto, da je vse ena sama sreča in če bo, bo...potem sem mu vse povedala o mojem poskusu "samoinseminacije" decembra meseca in je =====

ODOBRIL MOJE POČETJE, MI DAL KATETER IN REKEL, DA JAZ LAHKO Z NJIM DELAM, KAR ČEM, NI POSEBNE NEVARNOSTI, DA SE BO KAJ ZGODILO, KAR BI OGROZILO MOREBITNO OPLODITEV!!!!!!!!!:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Tako, ljubice moje, do dviga BT vsak večer se "inseminiram", v upanju, da bo kaj ratalo in vam lahko povem, da je s tem katetrom cela stvar zelo enostavna...

Če mi ne rata ta mesec, pa poskuse bom delala še naprej in prosila bom še za klomifen...

Skrajnji čas, da se bo zgodila ovulacija ta mesec je sobota, 22. dan ciklusa...ker imam M na 30-33 dni, jo NEpričakujem okrog 14.6. in nekaj dni kasneje (po ovulaciji se M lahko prikaže tudi v krajšem času od 12 dni, kar je po Pušenjakovih besedah tudi povsem normalno)...

tako...ratali smo "mini zdravniki"...kar nam bo prav prišlo, če se bo zdravstvo tako podražilo...

Imejte se lepo, uživajte, delajte teste, pijte čaje in tifolčke, vitaminčke....in poročajte čimprej o :modri:

Bety, ki bo zmagala in postala ta prava :nosecka:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.6.2005 8:37:04   
Špelka
Ej, Bety, dej ti razlož mal tale tvoj kateter - me prou firbec matra kako to izvedeš? Moraš met kakšno injekcijo, pa cevko? Pa ali za vsak poskus novo - sterilno? A to si vse sama kupla v lekarni?

Kdo ve, morda pa katera od nas to tud poskusi in bo uspelo? :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.6.2005 8:53:58   
biba77
Ojla,la,la!:rozica::rozica::rozica:

Evo mene.
Radovednice... Zmenek je bil druge vrste: sla sva namrec na eno predstavitev (in po "darilo"-set vekuumskih posod).
Ampak, ker je moj :love: tako pridno in pozrtvovalno sel z mano, sem se mu "po zmenku" oddolzila z eno masazo. :) Tako, da je bil zmenek doma :sloncek::sloncek::sloncek:, po "zmenku".:ups:
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Bety, ti si slika! Jaz si sebe ne predstavljam v tej vlogi - vloga G. Grem pac raje v ambulanto...:ups:

Aljca, jaz srcno upam, da je izcedek minil in bos kmalu porocala o :modri:.

Pravtako, Mojca9000! drzim pesti za dvig beta-HCGja na naslednjem odvzemu. :miska::miska::miska::miska::miska:

Tako, zdaj pa do konca spijem to mojo mrzlo :kava:, potem pa delat...

:muca:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.6.2005 9:14:09   
koala
Hajli hajol!

Vidim, da se je nasa Anitka vrnila :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: smo te pogresale!

Pa nekaj novih sreck je tudi cestitam.

Kako so pa nase nosecke? A :duda: pridno rastejo? Pa brcajo kaj???

A vam nekaj povem? Od torka ze hodim po oblakih, ker sva dobila odlocbo od drzavne komisije, sem bila cisto sokirana, ko sem sla po posiljko na posto. Pa na pismu pise da je z ministerstva za zdravje. Seveda sem takoj odprla in skoraj zacela kricat kar na posti, komaj sem se nazaj drzala. Tako, zdaj so vse formalnosti urejene, danes poklicem v ambulanto, ker so tako narocili, pa bomo vidli kako in kaj naprej. Skratka punce jez sem totalno happy!!!!!!!

Aja, Astra, zate pa stiskam pesti, da tvoji folikelcki ustimajo kaksno:duda: ali dve!!!!!

Koala

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.6.2005 9:19:38   
buškica
Koala, približno tak odziv kot jest. Tud jest sem že na pošti jokala in kričala, moj pa me je stisku.

Zdej pa lepo naprej!

Upam da prideš kmalu na vrsto.

:rozica::kuza::kuza:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.