Pia73
|
:rozica: Pozdravljene :rozica: Ja, Aitka ne bo pomagalo,...sadje in zelenjava namreč, ker ne poznam nikogar, ki bi jo pojedel pol toliko kot jaz. Pa nič zato, saj sem dobila pet velikih sirupov, ki jih moram jemati do poroda, pa svečke, pa magnezij pa kalcij sem si kupila, ker imam krče, pa so mi vse lahko zapakirali v veliko vrečo. Pa sem rekla sodelavki, če mi malo prime vrečo, pa je rekla, da ji je kar nerodno toliko zdravil nosit,... :)- Bo že, sem vesela, ker se je :duda: že obrnil z glavico navzdol, ker delam samo še dva dni in ker je zdajle tako živahen, da se moram vsake toliko vstati,.. :bravo::bravo::bravo: Bo pa verjetno :duda: zamujal, tako je vsaj pokazal današnji UZ. Pokazalo je, da je PDP 25.07., pa saj je prvi tudi zamujal 8 dni, tale pa naj bi po izračunih zamujal 7 dni. Prava brata. :bravo: Sicer pa PiaM tole nadaljevanje je za vse, za fosilke in ne fosilke a ker sem jaz fosilka in tu že od novembra 2003 sem nekako bolj domača s fosilkami, saj sedaj težko sledim vsem novim imenom, pa se ponavadi bolj obračam nanje. Sicer pa punce poletje prihaja, dopusti so pred vrati in jaz verjamem, da bo letošnji dopust za marsikatero od vas nepozaben,... iz samih lepih razlogov,.... :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: Anitka kako pa je kaj v Avstriji s cotkami za male? Punce, saj veste, držim pesti,... :miska::miska::miska: vse ostalo je že napisala naš :angel: Anitka,... :bravo: LP Pia73
|