lindi1
|
Pri meni je trajalo 3 mesece,da sem prišla na vrsto,ravno še pred dopusti so me vzeli,bilo je pa predlani.Potem sem pa morala priti na petek na pregled,so pregledali krvno skupino,ginekolog,me je tam pogledal,še prej pa sem dobila kontrac cepcijske tablete za jemati kao za tanjšanje sluznice . In v petek so me poslali domov z navodili,kdaj naj v pon pridem nazaj,pa s stekleničko za čiščenje črevesja in navodili,kaj in do kdaj lahko jem v nedeljo.Potem sem sedoma zrihtala,moram reči,da sem bila enen 6x na wc,pa malo mi je bilo slabo,ampak ,potem,ko smo čvekale s puncami,drugim ni bilo...očitno odvisno od posameznika. Vpon.,so me potem sprejeli,poslali na tuširanje in potem sem čakala v sobi,da so prišli pome toliko sem vedela,da bom tisti dan operirana in nič več ,potem te pa odpeljejo pripravit za operacijo,ti anestezistka vse razloži in te odpeljejo v operacijsko pri meni je trajalo 15 minut,zbudiš se potem tudi v tisti sobi,potem te pa odpeljejo nazaj v sobo,jaz sem tam še zaspala,ko sem se zbudila,je sestra godila okrog,če smo žejne,in mi je dala za piti,ampak meni je bilo potem spet slabo,pa rekla sem da me tišči lulat in je rekla,da to ni mogoče,ker pred operacijo sprazniš mehur,in je dala tablete proti bolečinam,ker je rekla,da to je v bistvu to...Potem čez 2 uri je pa prišla in rekla, da grem lahko že domov,sem bila čisto šokirana,ker so rekli,da kao 1 dan prideš,2 si operiran,3 dan pa greš domov.Na bolniški sem bila potem doma 14 dni,vendar me je ves čas bolelo spodaj in izcedek sem imela,sicer bolj rumen,ampak sem vedela da nekaj ni,in sem naložila,da je rjav,pa sem šla potem na ginekološko urgenco in je bilo VNETJE,tako,da takrat se malo bolj opazuje,drugače pa bolečine niso grozne malo me je bolelo in to je to...
|