|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko časa ste čakale za odstranitev pregrado ?
9.8.2009 22:47:33   
mojca345
Zdravo !

Naj bi imela pregrado na maternici, septembra se grem ponovno testirat, moj pa na spermiogram. Koliko časa ste čakale na operacijo ? Poslušam druge, da se to čaka in čaka, vmes pa sediš in čakaš...

Moram pa rečt, da koker tlele berem, se mi kr pritisk dvigne...od živcev... v smislu " pa, ne, da je z mojim telesom kaj narobe"...

Postopek naj bi bil pa enostaven...mene je že dele strah, pa še nvem za 100%.

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko časa ste čakale za odstranitev pre...
10.8.2009 9:42:15   
mihi78
Meni so jo odstranili 2007. Čakalne dobe so kar dolge, se pa več ne spomnim čisto natačno kako dolgo sem čakala. Malo si pomagaj z iskalnikom - je bilo že ogromno napisano na temo čakalnih dob in postopka samega, ki res ni noben bav bav.
Veliko sreče!

Najina bučka štručka, Ema - 8.11.2008 ob 8.51 (4000g, 52cm)

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.8.2009 9:46:11   
mihi78
To pa da je s tvojim telesom "kaj narobe" - ne tak razmišljat pa ne se obremenjevat, ker samo sebi slabo delaš - verjemi, govorim iz izkušenj. Jaz sem bila po 3ss čisto na dnu in kar olajšana, ko so odkrili pregrado in jo odstranili. Sicer je res potem bila potrebna umetna oploditev, da smo prišli do user posted image ampak to sploh ni važno. Veliko poguma in optimizma ti želim!

Najina bučka štručka, Ema - 8.11.2008 ob 8.51 (4000g, 52cm)

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.8.2009 12:30:05   
ursa30
mojca, histeroskopija ni noben bavbav, itak pa spiš medtem, ko te operirajo, tako da brez strahu user posted image
sama operacija pa traja samo cca 15 min. ko se boš zbudila iz narkoze, bo že vse za tabo user posted image

jaz sem imela histero lani novembra, bi mogla čakati 4 mesece, vendar sem imela srečo in sem prišla v roku dveh mesecev na vrsto.

sedaj moram pa iti še na laparoskopijo. čakam zdaj že dva meseca, konec avgusta pa moram poklicati za datum.
čakalne vrste so tam okoli 4 mesece. ni druge, kot da je treba čakati in čakati..pa srečno!

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.8.2009 15:06:33   
tweety83
Jaz sem čakala na laparo in histero 3 mesece. (to je za Celje)
Bila sem letos januarja, sedaj pa sem že 4 meseceuser posted image . Tak da ne glej na to, kot da je  s tvojim telesom kaj narobe, pač pa misli na to kaj boš s tem pridobila po vsem trudu in izgubljenih živcih - to bo tvoj otročiček - najlepši in najbolj dišeč na vsem svetu.
Pa velik sreče in optimizma ti želim!

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.8.2009 15:10:24   
luan
Jaz sem potem imela srečo, saj ko sem šla na diagnostično histeroskopijo(na katero sem čakala en teden) so mi odkrili pregrado in tudi takoj operirali.
In tudi po nekaj urah že domov.

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.8.2009 15:17:38   
Anonimen
Odvisno kam greš. V MB sem čakala skoraj 5 mesecev. Naredili so mi jo v lokalni. Noben bavbav ni. Mene ni bolelo čisto nič. Sem pa imela res minimalno pregrado. Tako, da kar brez strahu. 

(odgovor članu luan)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
10.8.2009 15:25:57   
lindi1
Pri meni je trajalo 3 mesece,da sem prišla na vrsto,ravno še pred dopusti so me vzeli,bilo je pa predlani.Potem sem pa morala priti na petek na pregled,so pregledali krvno skupino,ginekolog,me je tam pogledal,še prej pa sem dobila kontrac cepcijske tablete za jemati kao za tanjšanje sluznice .
In v petek so me poslali domov z navodili,kdaj naj v pon pridem nazaj,pa s stekleničko za čiščenje črevesja in navodili,kaj in do kdaj lahko jem v nedeljo.Potem sem sedoma zrihtala,moram reči,da sem bila enen 6x na wc,pa malo mi je bilo slabo,ampak ,potem,ko smo čvekale s puncami,drugim ni bilo...očitno odvisno od posameznika.
Vpon.,so me potem sprejeli,poslali na tuširanje in potem sem čakala v sobi,da so prišli pome toliko sem vedela,da bom tisti dan operirana in nič več ,potem te pa odpeljejo pripravit za operacijo,ti anestezistka vse razloži in te odpeljejo v operacijsko pri meni je trajalo 15 minut,zbudiš se potem tudi v tisti sobi,potem te pa odpeljejo nazaj v sobo,jaz sem tam še zaspala,ko sem se zbudila,je sestra godila okrog,če smo žejne,in mi je dala za piti,ampak meni je bilo potem spet slabo,pa rekla sem da me tišči lulat in je rekla,da to ni mogoče,ker pred operacijo sprazniš mehur,in je dala tablete proti bolečinam,ker je rekla,da to je v bistvu to...Potem čez 2 uri je pa prišla in rekla, da grem lahko že domov,sem bila čisto šokirana,ker so rekli,da kao 1 dan prideš,2 si operiran,3 dan pa greš domov.Na bolniški sem bila potem  doma 14 dni,vendar me je ves čas bolelo spodaj in izcedek sem imela,sicer bolj rumen,ampak sem vedela da nekaj ni,in sem naložila,da je rjav,pa sem šla potem na ginekološko urgenco in je bilo VNETJE,tako,da takrat se malo bolj opazuje,drugače pa bolečine niso grozne malo me je bolelo in to je to...

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.8.2009 15:26:35   
lindi1
Aja jaz sem bila v LJUBLJANI

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.8.2009 13:09:21   
limonita
Tudi jaz sem v Celju čakala 3 mesece. 

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.8.2009 21:01:43   
isabeaux
men so odstranili pregrado 5 cm in polip 6,8 cm na op. hsc  v sg - ju in nisem nič čakala so mi nardili isti ciklus ko sem poklicala. Res pa da nisem imela ne narkoze ne lokalne in je bolelo za znort...in mislim, da me na to več ne spravijo...sicer sem kasneje izvedela, da bi me mogli dat v narkozo za tako veliko pregrado in polip...pa me niso dali...ampak hvb da je za menoj...no zanosila pa še vedno nisem...user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu limonita)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.8.2009 11:20:42   
kitka1
Jaz sem bila na diagnostični laparo in histeroskopiji lani junija v Lj., čakala pa sem 3 tedne. Klicala sem maja, dobila sem številko in navodilo, da pokličem po prvi menstruaciji. Ko sem jo konec maja dobila, sem klicala, pa me je hotela sestra enkrat konec julija naročiti. Povedala sem ji, da že jemljem kontracepcijske zaradi operacije (da se sluznica ne zadebeli) in da mi je obljubila junija, potem se je pa kar našel en prost termin.

Tako da - malo je treba biti vztrajen, pa se očitno skrajša čakanje...

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.8.2009 20:42:31   
Anonimen
Jaz sem v CE dobila datum za operacijo (laparoskopijo in odstranitev pregrade obenem) 2 meseca po pregledu pri svoji G.

(odgovor članu kitka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
13.8.2009 8:35:52   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345
Naj bi imela pregrado na maternici, septembra se grem ponovno testirat, moj pa na spermiogram. Koliko časa ste čakale na operacijo ? Poslušam druge, da se to čaka in čaka, vmes pa sediš in čakaš...

jaz sem zvedela septembra, operirali so me pa februarja... kar dolga doba. nič se ne boj. opravi jo ti operacijo v enem dnevu (vbistvu desetih minutah) in greš drug dan domov... nič ne boli - ne čutiš in posledic ni, razen tega, da krvaviš, kot bi imela menstruacijo... jaz sem en mesec user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.8.2009 8:36:40   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: lindi1
Aja jaz sem bila v LJUBLJANI

jaz tudi

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.8.2009 19:28:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA

IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

jaz sem zvedela septembra, operirali so me pa februarja... kar dolga doba. nič se ne boj. opravi jo ti operacijo v enem dnevu (vbistvu desetih minutah) in greš drug dan domov... nič ne boli - ne čutiš in posledic ni, razen tega, da krvaviš, kot bi imela menstruacijo... jaz sem en mesec user posted image

En mesec?!  Jaz sem imela samo 2 dni rjav izcedek. Domov sem pa šla takoj po posegu, ker sem imela samo lokalno. user posted image Preventivno sem sicer dobila eno tabletko proti bolečinam, pa ni bila potrebna, ker me res ni nič bolelo.

(odgovor članu MLADAMAMICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?