miska2004
|
Hoj Mici7, poznam to... Smo na istem, oz. gremo za tabo, samo s to razliko, da meni P teži, da se premalo redi in da bi morala dodajat Ker se je pri prvem in drugem pregledu redil po kilo, pri tretjem pa tudi le kilo, s tem da sta vmes minila skoraj dva meseca, je P predlagala, da bi pri enem ali dveh obrokih dodajala. Pa sem se uprla, da ne bi, da je mali čisto dobrovoljen, da ima pač trenutke, ko je samo par minut, potem ga pa ne pripraviš več, da bi jedel, pa konec. No, in me je dala čez 3tedne na kontrolo. Pa se je v treh 3 tednih zredil "le" 300gr. Seveda spet panika, da je premalo.. Zmenili smo se, da bom pri vsakem obroku dojila na obeh straneh, in probala dodajat pri vsakem obroku, ampak naš mali sploh ne ve, kaj bi počel s flašo oz. z dudo v ustih... Malo sem se že sekirala, ampak sem si rekla, da če bi bil lačen, bi že potegnil, to pa je ja edina stvar, ki jo malček zna. Flaše mu ne rinem več v usta, je pa včasih full malo (par minut), pa poskusim spet čez 5m, pa čez 10m, pa čez pol ure, pa kar noče več, potem pa, če ne prej, čez kakšno uro, ko je zaspan. In take imava dneve. Zvečer, tam nekje od 18h naprej pa ponoči pa lepo je, ni problemov. Zdaj mu slaba dva tedna zvečer dajem kašico, full rad je, ampak žal nama nič ne pomaga pri spanju, ne spi nič dlje. Sicer pa so vse plenice polulane, kaka na par dni že kakšna dva meseca, ampak takrat obilno, da gre povsod čez , joka skoraj nič, brca, se pogovarja, skratka čisto zadovoljen otrok. Ko sem to omenila tako sestri kot P, sta imeli svojo razlago: da eni otroci jokajo, ko so lačni, eni spijo, eni so pa kar zadovoljni Omenila sem ji tudi, da moj prvi otrok pri 3m še sploh ni imel 6kg, pa ni nič težila, zdaj pa. In kaj dobim v odgovor? Da otrok ne smem primerjati, da je vsak otrok individualen bla bla. Kar slabo mi je, ker imava konec tedna spet kontrolo. Samo v slabo voljo me spravijo, čeprav si vedno znova rečem, da me ne bojo spravili iz tira!
|