|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bris
1.6.2005 16:05:09   
lucika
pred 8 meseci sem bila na pregledu. danes pa pismo, da naj se pridem se enkrat pokazat, ...kaj je to nujno kaj slabega?:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   bris
1.6.2005 16:16:24   
Tanyya
a si imela takrat bris poz. ali neg.?Če je bil poz. pol te bodo pregledali da je vse tko kot mora štimat,če pa je bil neg. pa tudi preverijo da je pri tem ostalo.Te pa razumem,da ko dobiš pošto po 8 mesecih da takoj pomisliš na najhujše.Sej bo vse ok,te bo :angel: čuval,sem mu naročila

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   bris
1.6.2005 16:17:51   
clea
Verketno imaš izvid brisa PAP II (ali več) pa ti ga bojo ponovno vzeli,da vidijo kako je s tem.
Lahko je zaradi vnetja.
Saj mora pisat zraven zakaj!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   bris
1.6.2005 16:18:05   
Anonimen
Če bi blo kaj res nujnega in hudega te ne bi poklicali po osmih mesecih ampak takoj ko so dobili rezultate. Najbrž pač izvid ni bil najboljši, pa moraš za to na ponovno kontrolo. To pa še ne pomeni, da je karkoli narobe. Le preventiva.

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   bris
1.6.2005 19:01:46   
girly
to pomeni, da je bil bris pozitiven in moraš na ponovni odvzem za kontrolo

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   bris
1.6.2005 19:04:18   
lucika
kaj pa pomeni, da je pozitiven? pojma nimam. ma, kaj se staramo, al kaj. vedno se mi je zdelo, d a sem zdrava...:(

pa samo to pise, da so dibili rezultate in naj se javim za ponovni odvzem. seveda sem bila cist zelena, ko sem prebrala.
pa ok, ce ne bo hujsega, se bomo vsaj zmenli, kak naprej, ce se se dolgo pikica ne prime:)

hvala.

no, moj pravi, a tak, jaz sem ti isto povedal ,pa mi nisi verjela. hm....

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   bris
1.6.2005 19:13:25   
girly
to pomeni, da je bil pap II ali več. Tak izvid je običajno posledica vnetij, kaže prisotnost papiloma virusa, lahko pa tudi rakavih obolenj, ampak to šele, če je pap III ali IV in je CIN pozitiven. pri tebi gre verjetno samo za kontrolo, tako da kar brez skrbi!!! vse bo vredu :bravo:

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   bris
1.6.2005 22:40:21   
Udb
Kaj je zdaj to!! ;) Po moje ne bo nič hudega!! Ne skrbi že vnaprej!!
A takrat ti pa niso povedali rezultatov? Kako to da so jih šele zdaj dobili???

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   bris
2.6.2005 9:02:36   
sonček76
hmmm...da ti pošljejo pismo po 8 mesecih.....full čudno, pri nas so izvidi narejeni v 12 dneh....Moji kolegici so tudi poslali domov pismo po 6 mesecih, ampak samo, da mora po 6 mesecih ponovno dati bris..čist preventivno..

:metulj::angel::metulj:

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: bris
10.5.2006 18:27:35   
suzanica
ŽIVJO, ZANIMA ME, ČE LAHKO ŽE S PAP TESTOM ( PAP ii) DEJANSKO UGOTOVIJO HPV VIRUS. VISOKO OZIROMA NIZKORIZIČNOSZ UGOTOVIJO ŠELE S HVP TESTOM??? PROSIM INFO. LP

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.5.2006 19:19:17   
Suana
IZVIRNO SPOROČILO: Roa

Če bi blo kaj res nujnega in hudega te ne bi poklicali po osmih mesecih ampak takoj ko so dobili rezultate. Najbrž pač izvid ni bil najboljši, pa moraš za to na ponovno kontrolo. To pa še ne pomeni, da je karkoli narobe. Le preventiva.

se poplnoma strinjam ...

lp suzana

upanje je življenju naklonjeno in vedno obeta, da bodo naše sanje postale resnične...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.5.2006 6:28:28   
zaljubljena23
Tudi jaz sem bila na odvzemu brisa lani in sem po nekaj mesecih, manj kot leto dni dobila domov obvestilo, da naj pridem na ponovno kontrolo. Tudi mene je takrat panika zgrabila, zakaj pa, če brisi nisi po novem več vsako leto. Ampak na tistem dopisu piše, da po odvzemu brisa, kjer so izvidi OK, se pregled ponovi še naslednjo leto in če je tudi takrat vse OK, potem se ponovni bris opravi čez 3 leta

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.5.2006 21:32:57   
lelaval
ŽIVJO, ZANIMA ME, ČE LAHKO ŽE S PAP TESTOM ( PAP ii) DEJANSKO UGOTOVIJO HPV VIRUS. VISOKO OZIROMA NIZKORIZIČNOSZ UGOTOVIJO ŠELE S HVP TESTOM??? PROSIM INFO. LP

Če je PAP test pozitiven (III ali več, II še ni nič kritičnega, le pogostejše kontrole, da se ob morebitnem poslabšanju lahko čimprej ukrepa), ga naredijo še enkrat (takoj po izvidih ali pa čez 3 mesece) in, če je rezultat enak ali slabši, naredi G biopsijo (košček tkiva odščipne in pošlje na histološke preiskave). Te preiskave skupaj pa dajo končne rezultate, na podlagi katerih se potem G odloči za nadaljno zdravljenje oz. morebiten operativni poseg.
Mene je poslal v bolnico, tam so mi še enkrat oboje naredili (rezultati isti) in so se odločili za konizacijo.

Upam, da ni nič strašnega. Vsekakor pa javi, s čim so te tako prestrašili.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu suzanica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?