Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikokrat pa vi pozvonite 7.8.2009 10:02:14
|
|
|
|
higuys
|
živimo na vasi in večina jih ve, da se pri nas ne zvoni (potrka na okno), ko sem bila na porodniški sem imela na vhodnih vratih obešeno : Mali spi, če ne gori ne zvoni. Je pa res ,da imamo nek ubijalski zvonec... Sama poznovim na kratko- itak. Anekdota : v vasi so otroci v času popoldanskega počitka zvonili - tako za dišpet..in en sosed si je nabavil tisto navijaško trobljo na zrak in ko je mali pozvonil je na hitro odprl vrata spustil to sireno... No od takrat je baje mir.
|
|
|
|
RE: Kolikokrat pa vi pozvonite 7.8.2009 10:14:08
|
|
|
|
Anonimen
|
ker ne maramo nenapovedanih obiskov, smo "ta pravi" zmenjeni na dva kratka piska. obiski pa običajno pozvonijo enkrat ali na dolgo. in zdaj bom morala ubiti vsakega, ki bo tole prebral
|
|
|
|
RE: Kolikokrat pa vi pozvonite 7.8.2009 10:14:18
|
|
|
|
Blueberry
|
1x ali pa 2x.
|
|
RE: Kolikokrat pa vi pozvonite 7.8.2009 10:53:12
|
|
|
|
KIKI****
|
Mi smo imeli zvonec in ko sem rodila prvič sem skor znorela ko je vsak ki je prišel zbudil malega, ki je zaspal v ležalniku po kosilu. Pri tamali je blo isto Potem sem izvedla neko čudo in zalepla zvonec tko da se sploh ni dal zvonit. Ko pa sva urejala teraso, kjer je vhod, sva zvonec odstranla in naredila fasado, tko da ga sploh nimava več, imava pa na vratih tolkalo. Sicer pa vsakega ki prihaja po stopnicah gor k nama slišim vsaj na polovici stopnic, ker se pač fajn sliši in ga lahko še pred vrati ujamem
|
|
|
|
RE: Kolikokrat pa vi pozvonite 7.8.2009 12:01:31
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
ka pa vem, pozvonim enkrat, če vem da je osebek doma pozvonim čez neki časa šeenkrat ker je možno da me ni slišal. sama mam doma 2 zvonca, ker prvotni na štrom tko potih zvoni, da če sem zgoraj ga ne slišim. tko da so večkrat kateri odšli mi smo bli pa doma, ekr noben ni zvonca slišal. no pol smo pa naštimal šeenka na baterije in imam enoto zgoraj. in un zvoni k en norc :)
|
|
|
|
RE: Kolikokrat pa vi pozvonite 7.8.2009 12:03:23
|
|
|
|
matejchy
|
Mogoč je čudno mi mamo zvonec pa tud vsi ostali v vasi ga majo, sam da bi pa kdo razen poštarja zvono, to pa ne. Pridešv kuhno pa rečeš dober dan, zdej poleti pa je tak ponavadi kdo kje vene. Mi je dalo tole zdej mislim pa se sploh ne spomnim, kdaj sm šla h komu pa da bi pozvonila na zvonec, da mi pridejo odpret.
|
|
RE: Kolikokrat pa vi pozvonite 7.8.2009 12:10:14
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
kva kr upadete v bajto? če bi se men en sred kuhne pojavu bi me kap zadela. pr ns se tut vrat od zunaj ne da odpret brez ključa
|
|
|
|
RE: Kolikokrat pa vi pozvonite 7.8.2009 12:14:49
|
|
|
|
matejchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: ALWAYS LARA kva kr upadete v bajto? če bi se men en sred kuhne pojavu bi me kap zadela. pr ns se tut vrat od zunaj ne da odpret brez ključa Ja mi pa tud cela ostala vas nikol ne zvoni, pri vseh so hiše tak grajena da je hodnik pol pa kr kuhna zram, in se vedno pride prez zvonenja al pa trkanja v hišo. Js sm tak navajena že od malega in mi na kraj pameti ne pride, da bi zdej zvonila pri sosedi ko grem tja na obisk. Vidim da smo mal posebni, ker ostali vsi zvonite.
|
|
RE: Kolikokrat pa vi pozvonite 7.8.2009 12:25:20
|
|
|
|
Lunca1
|
Jaz pritisnem in spustim, se pravi se ne obešam na zvonec. Če pa sem dogovorjena in prepričana, da je nekdo doma in me ne sliši, pozvonim še enkrat.
|
|
|
|
RE: Kolikokrat pa vi pozvonite 7.8.2009 14:08:04
|
|
|
|
hmm...
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1 Jaz pritisnem in spustim, se pravi se ne obešam na zvonec. Če pa sem dogovorjena in prepričana, da je nekdo doma in me ne sliši, pozvonim še enkrat. Enako.
|
|
RE: Kolikokrat pa vi pozvonite 7.8.2009 16:28:33
|
|
|
|
maychi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hmm... IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1 Jaz pritisnem in spustim, se pravi se ne obešam na zvonec. Če pa sem dogovorjena in prepričana, da je nekdo doma in me ne sliši, pozvonim še enkrat. Enako. Ravnam enako.
|
|
|
|
RE: Kolikokrat pa vi pozvonite 7.8.2009 16:53:36
|
|
|
|
Sofi
|
Pozvonim enkrat, če je sploh potrebno, ker je v toplem času itak kdo zunaj. Če gremo na obisk v blok, pa itak že doli pokličem, da mi odprejo.
|
|
RE: Kolikokrat pa vi pozvonite 7.8.2009 17:03:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: higuys ko sem bila na porodniški sem imela na vhodnih vratih obešeno : Mali spi, če ne gori ne zvoni. Tole bom pa jest tud nardila. Saj zvoneči ni nič kriv, sam na jetra mi gre ko tamav ravno zaspi pol pa dinggg doonnngg
|
|
|
|
RE: Kolikokrat pa vi pozvonite 7.8.2009 17:24:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Dokler ne crkne zvonec. Se hecam enkrat pozvonim,če kam grem in to je redkokdaj.Če pa prde kdo k nam pa odvisno,če nočem ,da me moti ali ko gremo spat al počivat čez dan ga izklopim.Mamo namreč tistega daljinskega ki se šteka v elektriko pa samo ven potegnem.
|
|
|
|
RE: Kolikokrat pa vi pozvonite 7.8.2009 17:24:16
|
|
|
|
TomTaylor
|
Odkar sem v nekem bloku zamenjala zvonec za stikalo za luč in bila zraven še pretirano vztrajna in ko je namesto luči mene nekdo skoraj prižgal okoli kepe, rajši pozvonim oz. pritisnem samo enkrat. In potem dolgo čakam preden pozvonim še enkrat. Ziher je ziher.
|
|
RE: Kolikokrat pa vi pozvonite 7.8.2009 20:29:00
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Odkar sem v nekem bloku zamenjala zvonec za stikalo za luč in bila zraven še pretirano vztrajna in ko je namesto luči mene nekdo skoraj prižgal okoli kepe, rajši pozvonim oz. pritisnem samo enkrat. In potem dolgo čakam preden pozvonim še enkrat. Ziher je ziher.
|
|
|
|
RE: Kolikokrat pa vi pozvonite 7.8.2009 20:44:22
|
|
|
|
hmm...
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Odkar sem v nekem bloku zamenjala zvonec za stikalo za luč in bila zraven še pretirano vztrajna in ko je namesto luči mene nekdo skoraj prižgal okoli kepe, rajši pozvonim oz. pritisnem samo enkrat. In potem dolgo čakam preden pozvonim še enkrat. Ziher je ziher.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?